Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

muzu iyce rondodan geçirip pütürsüz hale getirmek gerekiyo aynısı benim de başıma geldi ama
sarımsak için şampuanın ağzına kesinlikle süzgeç tarzı bişi konmalı bez vbden

Canim herkese yariyor acikcasi ama insanoglu sabredemiyor daha cabuk olsun istiyor kiminde daha cabuk uzuyor kiminde daha az benim basladigimdan beri 2 3 santim uzadi okadar yani bu yuzden havucla destekleyim diyorum sende yapiyomusun

ahaha :))) ne kadar süredir yapıyosun canımm? bende başladım pazartesi günü çok da sevdimmm,pazartesi gelsede yine yapsam inşallah uzarda bende fotoğraf koyarım :)

sen başladın mı cn bu küre??

Başladım bitanem,artık her pazartesi yapıcammm çok güzel bişeyy yaaa pazartesileri iple çeker oldum sende yapsanaaa

aynen canımmmm bende vazgeçmiycemmmmm :) bu kozmikbakım dediğin ne kuzum:S özel günlerimi war anlamadım (

muzu iyce rondodan geçirip pütürsüz hale getirmek gerekiyo aynısı benim de başıma geldi ama
sarımsak için şampuanın ağzına kesinlikle süzgeç tarzı bişi konmalı bez vbden

Öyle dememiş akıllılar ezip kullanın demişlerdi Çok kötüydü ya çok kötü
sarmısak için ince çorap geçirecem şampuanın kafasına sanırım:)..bez zorda çorap bol nasıl olsa

aynen canımmmm bende vazgeçmiycemmmmm :) bu kozmikbakım dediğin ne kuzum:S özel günlerimi war anlamadım (
evet canım ayın hareketine şekline filan bağlı bi durum
örneğin ayda 1 yada 2sefer epilasyon günleri oluyo haftalık saç ve cilt bakımları beslenmeyle ilgili şeyler filan..
google a kozmikbakım yazıp ilk çıkan blog sayfasını açıp bakabilirsin canım güzel şeyler var bana epey yarıyor yani tavsiye ederim muhakkak..

Muz deme kabusum oldu resmen youtub'e hair dry yazinca yani saç onarma falan hep muzlu balli maskeler cikiyordu bir gun deneyim dedim du$tan cikamadim kaç kere sampuan yaptim vs hatta buraya yazmistim kotu bi tecrube oldugunu ama tedirgin olmana gerek yok ben 2 ay sarimsakli sampuan kullandim en sonunda bonus oldugumu farkettim acayip saç cikariyor ya felaket bisey ki zaten çok sacim var hic sevmem cok saçi biraktim ve midemde kaldirmiyordu sadece dikkatli kullan canim benim alnimda koselerde killar cikti cok onu ve arkasini sacinin kopurtme

yan etkileri felan olurmu bunların sorarak mı almalıyız?

ya tatlım biliyosun kozmik bakımı bende senden öğrendim ama ben senin dediğin blog sayfasından hiç ama hiç bişey anlamadım

Önceden yaptığımda pek bir faydasını görmüştüm.Şimdiyse 7. kürümü bitirdim yalnız pek bir fark yok:) Ama pes etmiyorum,arada uzayacağına inanıyorum:))

Aralık'ın 15'inde bu kürü uygulamaya başladım. Ondan önce de denemiştim ama sabredemeyip bıraktım. Eylülden bu yana saçımı sadece bir kez maşa yaptım başka hiç bi şekilde düzleştirici vs. kullanmadım. Aşırı kırıklar vardı saçımda kat kat oldugu için kırıklar saç uzadıkça aşagı geliyor kesiyordum. Kürün faydasını gördüm ve hala uygulamaya devam ediyorum bugün 7.kez uygulayacagım. Etkisi yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ama sanki her ayın başında saçımı inceledigimde daha uzamış oldugunu farkediyorum. Saçımı kestirdigimde omzumun biraz aşagısındaydı ve şu anda belime gelmesine bir karıştan daha az kaldı . Ama çok sabır işi insan mucize istiyor. İlk defa bu kadar inat ettim sabrettim umarım istedigim boya gelir

ya tatlım biliyosun kozmik bakımı bende senden öğrendim ama ben senin dediğin blog sayfasından hiç ama hiç bişey anlamadım

canım başlarda herkes ööle oluyo ama zamanla alışırsın merak ettiklerini de bana sorabilirsin..
mesela bugünden pazartesi gece 1buçuğa kadar sinameki gibi vitaminli maskeleri ve kürleri yapabiliyoruz
aynı zamanda gece olmak koşuluyla 27sinde saçımızı kesebilir ve bugünlerde saçlarımızı boyayabiliriz
bu sölediğim günler bu işlemler için etkili günler bilgine
şimdiden kolay gelsin ben yaptım sinamekimi kafamda şuan :)

aynı zamanda başlamışız.bende pazartesi ilk defa yaptım pazartesi bir an önce gelse diye bekliyorum.birde bu kür saçlarınızda çabuk yağlanma yaptı mı?sanki kürü kullandıktan sonra saçım daha çabuk yağlanmaya başladı. kozmik bakımda sanırım dolunay olan günler oluyor.

bu bilgiyi tam olarak o blogta nerden okudun :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…