Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

27 kasım 24 ocak

loves hemen hemen bende aynı senin kadar uzattım, 9 kasımda yağ karışımlarıyla başladım, 4 aralıktada sinamekili küre başladım, çok şükür uzadı çok kısaydı aynı seninki gibi :) hayalim belime kadar inşallah yaza kadar uzamasını istiyorummmm ((

Merhabalar B'nde başlıyorum bugünden itibaren daha önce havuç kürü yapmıştım çok işe yaradı birde bunu denemeli :)

havuç parlama ve yumuşaklık vermiyo muydu yaa :44:
uzamayı sağlayan turptu diye hatırlıyorum:26:

Tatlım istersen ayx ın önerdiği yöntemi uygula mantıklı yani tül gibi bişeyi keser kapatırsın . ben bu arada mecitefendininkini kullanıyorum saçlarımdaki gürleşmeyi kuaförüm dahi fark etti . sen hangi şampuanı kullanmıştın ki :26: neyse en güzeli senin yaptığındır her zaman sen kendin yap

uzarrrrrrrr uzarrrrrr hepimizin uzucak ben biliyorum önce azıcık umut sadece

yok tatlım havuç kürünün uzatmasını bende duymuştum

sanki bende duydum ama nedense vitamin gününde yapmıştım onu limonlu bi tarifim vardı parlatsın diye yaptım iyi oldu..
işte herşey düşüncede bitiyo uzatıyo diye yapsaydım belki uzayacaktı saçım :90:

olabilirrr limonlu tarif nasıl ya :44:

olabilirrr limonlu tarif nasıl ya :44:

havuç ve limon suyunu eşit şekilde karıştırıp saçlara uyguluyoruz ve
yarım saat 1 saat sonra yıkıyoruz çok basit bişi ve vitamin açısından da güzel bi tarif bence
bu arada kepek problemi varsa limonun etkisi unutulmamalı kurtulmak için iyi bi fırsat

3 tane orta boy havuc rendeleyıip kaynayan suda yarım saat kaynatıosun suyu ılınınca yumurtanın sarısı bı tatlı kasıgı zeytın yagı ve bemıx ampul karıstırıp 2 saat bekletıp ılık suda yıkıosun her gun yapıodum snra hastalandım bıraktım 2 hafta yapabıldım 2 haftada 2 parmak uzamıstı

Hissediyorum bir gun kafam bi aticak ayni gun turp havuc sinameki ne varsa kafama surcem gerçekten biktim yauuuuuuuu xayx napak havuca da mi baslayalim canim ve aran bittimi ?

Canim corap gecir sampuaninin ucuna turkce ne adi bilmiyorumda baktim simdi penti corap deniyor herhalde ona hani bole bi yirtildimmi uzar gider ya onlardan

Hissediyorum bir gun kafam bi aticak ayni gun turp havuc sinameki ne varsa kafama surcem gerçekten biktim yauuuuuuuu xayx napak havuca da mi baslayalim canim ve aran bittimi ?

valla kararsızlardayım
havucu dediğim gibi bilmeden vitamin gününde yani öölesine yapmıştım b
urdaki tarif gibi değil sıradandı direk suyunu sürdüm..
şuan sinameki yeter diye düşünüyorum ya çok karıştırmak istemiyorum açıkçası ama
arada yapılabilir iyi olur belki sinameki bittikten sonra yaparım bişiler
evet canım dinlenme bitti 2.kürümü yapıcaktım ama 1.yi çöpe atıyorum uygun günde yapmadığım için
onun yerine 1 2gün sonra yapacağım kürü 1.kür olarak sayıcam
bi an önce foto ekleyip kendimde görmek istiyorum ama anında google düşüyo yaa senin nasıl gidiyo canım neler yapıyosun..

Benimde pazar günu 2 haftalik aram bitiyor 1 hafta daha uzatmak istiyorum bi taraftan ama sabredemiyorum bende resim eklicektim unuttum aksam eklerim bende bakak gorek neler olmu$ explorer den olmuyorsa chrome dan dene o olmuyor internet explorerdan dene ben saniyorum havucla desteklicem sinameki kürunu çunku BIKTIMMM :84:

Sinameki işe yaramıyor mu kızlar niye pes ediyosunuz :/

Canim herkese yariyor acikcasi ama insanoglu sabredemiyor daha cabuk olsun istiyor kiminde daha cabuk uzuyor kiminde daha az benim basladigimdan beri 2 3 santim uzadi okadar yani bu yuzden havucla destekleyim diyorum sende yapiyomusun

Sinameki işe yaramıyor mu kızlar niye pes ediyosunuz :/

yok canım yaa sinamekiden vazgeçilir mi ben turu bitirsem de gene esince başlarım
ama arada farklı şeyler yapmak da güzel oluyo bunu kozmikbakım gününe denk getirmek daha yararlı tabi
mesela havuç kürünü vitamin yada protein günlerine denk getirmek daha çok şe yarayacaktır..

:) evet bende ööleydim ama genede 3 4hafta ara vermeni tavsiye ederim canım
saç gerçek anlamda dinlenmiş olsun

Canim corap gecir sampuaninin ucuna turkce ne adi bilmiyorumda baktim simdi penti corap deniyor herhalde ona hani bole bi yirtildimmi uzar gider ya onlardan

Sagol canım çok mantık lı
Bundan birkaç sene önce gazetede muz kürü duymuştum saçlar için.Muzu ezip saçlarınıza iyice yedirip birkaç saat sonra yıkayın demişlerdi..Yapmaz olaydım..o muzlar saç derime yapmışmasın mı 1 ay boyunca onları temizleyeceğim diye kafamdaki tüm saçları yolmuştum :)O yüzden bu sarımsakta da tedirgin olmudum bayağı...ama tavsiyen güzel olmuş:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…