- 12 Aralık 2012
- 5
- 0
27 kasım 24 ocak
Merhabalar B'nde başlıyorum bugünden itibaren daha önce havuç kürü yapmıştım çok işe yaradı birde bunu denemeli :)
Tatlım bir ara bende aktardan sarımsaklı şampuan almıştım..İyi de para vermiştim ama malesef saçlarımı mahvetti..Kullandıkça saçlarım tiftik tiftik oldu,döküldü, kurudu.. en son bırakmak zorunda kalmıştım...O yüzden onlara güvenmiyorum..Kendim şampuanıma ekleyeyim dedim ama hala anlamış değilim...Rende parçaları şampuanı kafana döktükçe gelir(1 kutu şampuanı ziyan etmeyeyim dedim ama...gene bilemedim :18:
loves hemen hemen bende aynı senin kadar uzattım, 9 kasımda yağ karışımlarıyla başladım, 4 aralıktada sinamekili küre başladım, çok şükür uzadı çok kısaydı aynı seninki gibi :) hayalim belime kadar inşallah yaza kadar uzamasını istiyorummmm((
havuç parlama ve yumuşaklık vermiyo muydu yaa :44:
uzamayı sağlayan turptu diye hatırlıyorum:26:
yok tatlım havuç kürünün uzatmasını bende duymuştum
sanki bende duydum ama nedense vitamin gününde yapmıştım onu limonlu bi tarifim vardı parlatsın diye yaptım iyi oldu..
işte herşey düşüncede bitiyo uzatıyo diye yapsaydım belki uzayacaktı saçım :90:
olabilirrrlimonlu tarif nasıl ya :44:
Selam kızlar
Ben bu kürü uygulamak istiyorum ama anlamadığım birşey var.
Sarımsağı rendeleyip şampuana ekliyoruz fakat daha sonra bu sarımsaklar saçlarımıza yapışmıyor mu yıkarken???Anlamadım ben :18:
Hissediyorum bir gun kafam bi aticak ayni gun turp havuc sinameki ne varsa kafama surcemgerçekten biktim yauuuuuuuu xayx napak havuca da mi baslayalim canim ve aran bittimi ?
Sinameki işe yaramıyor mu kızlar niye pes ediyosunuz :/
:) evet bende ööleydim ama genede 3 4hafta ara vermeni tavsiye ederim canımBenimde pazar günu 2 haftalik aram bitiyor 1 hafta daha uzatmak istiyorum bi taraftan ama sabredemiyorum bende resim eklicektim unuttum aksam eklerim bende bakak gorek neler olmu$explorer den olmuyorsa chrome dan dene o olmuyor internet explorerdan dene ben saniyorum havucla desteklicem sinameki kürunu çunku BIKTIMMM :84:
Canim corap gecir sampuaninin ucuna turkce ne adi bilmiyorumda baktim simdi penti corap deniyor herhalde ona hani bole bi yirtildimmi uzar gider ya onlardan