- 3 Kasım 2008
- 425
- 5
- 35
devam et canım asla bırakma..caba saçını çok mu yoruyosun bi süre kurutma bile bence bırak herşeyi tamamen
hem moralini de bozma hemen uzama var yani dahası da gelecektir canım..
yok canım yaa hemen bozma moralini iyiyi düşün bence etkileyen bişi var ama neyazdan beri elimi etegimi cektim düzleştiriciden, maşadan ve kurutma makinesinden xAyxcimacaba bu sac bana küstü falan mı saçlarım benle inatlaşıyor resmen
merhaba bende sinameki kürünü uyguluyorum tariftekiyle birebir uyguluyorum başka yağ eklemeden
haftada 1 gün 2-3 saat duruo saçımda sen 4-5 saat demiş tarif ama bnm okadar vaktim
yok maalesef bu durum kürün etkisini azaltırmı?:44::44:
yok canım yaa hemen bozma moralini iyiyi düşün bence etkileyen bişi var ama ne
neyse hiç yılmadan devam et canım gerekirse 2 tur daha yap mutlaka etkisini göreceksin..
tarifin aslında yarım saat diyor ama 2saatten az yapan yok gerçi 1saat de olsa olur
az önce başka bi arkadaşa sölediğim gibi çok iyi düşünerek umutlu bi şekilde yapmak önemli ve
sen zaten doğrusunu yapıyosun canım etkisini görürsün çabucak kuşkun olmasın
arada foto eklemeni öneririm kendinde burda görünce farklı hissedebilirsin bazen uzadığını anlayamayabiliyoruz..
çook teşekkür ederim bugun 3.kürü yapıyorum 8 tane yapıp 2 hafta dinlendirmem mi gerekiyor?? nisanda nişanım var şuan omuzlarımda saçımın boyu inşallah uzar
canım evet 8hafta kür ve hatta mümkünse 3 4hafta kadar ara vermeni öneririm
saçların omzundaysa nisana göğüs hizanda olur bence müneccimlik gibi görebilirsin belki ama artık tecrübe ettim
zaten 5.kürden sonra tamamen kendini gösterecektir saçındaki değişiklik de
kolay gelsin canım nişanına kadar daha da güzel olsun inşallah saçların..
Lurya keratin yüklemesini ne kadara yaptırdın. bende kürü uyguluyorum fakat saçlarım sağlıklı olsun diye bugün kestirdim biraz. çok incelmişti incelmeye bi çare yok çünkü. saçlarım şuan daha sağlıklı gerçi ama üzüldüm yinedekeratin yüklemesinin maliyetini merak ettim ondan
Selam kızlar
Ben bu kürü uygulamak istiyorum ama anlamadığım birşey var.
Sarımsağı rendeleyip şampuana ekliyoruz fakat daha sonra bu sarımsaklar saçlarımıza yapışmıyor mu yıkarken???Anlamadım ben :18:
Canım ben kuaför bir arkadaşıma yaptırdım bir ücret ödemedim hediye etti sağolsun =) Ama internetten baktım biraz fiyatlar kuaförüne göre 40 ile 100 arasında değişiyor diyorlar. Yalnız bir takım olumsuz etkilerinden de bahsediliyor aklında bulunsun kanserojenmiş filan diyorlar ne kadar doğru bilemem ben de yaptırdıktan sonra gördüm bu tür yorumları. Yine de saçıma çok faydası dokundu diyebilirim. Sırf makas değmiş olsun diye de birazcık kestirdim uçlarından inan yumuşacık oldu. O kırıklı çatallı görüntü de gitti, olumsuz etkisini bilemem ama saçlarım uzun zamandır bu kadar güzel görünmemişti.
sarımsaklı şampuanlar gerçekten etkili mi kızlar?saçı uzatmaya yardımcı olur mu?
Selam kızlar
Ben bu kürü uygulamak istiyorum ama anlamadığım birşey var.
Sarımsağı rendeleyip şampuana ekliyoruz fakat daha sonra bu sarımsaklar saçlarımıza yapışmıyor mu yıkarken???Anlamadım ben :18:
valla canım ben piyasada satılan sarımsaklı şampuanlardan aldım senin gibi bikaç soru vardı aklımda diye. aynı etkiyi gösteriyo zaten onlar
Tatlım bir ara bende aktardan sarımsaklı şampuan almıştım..İyi de para vermiştim ama malesef saçlarımı mahvetti..Kullandıkça saçlarım tiftik tiftik oldu,döküldü, kurudu.. en son bırakmak zorunda kalmıştım...O yüzden onlara güvenmiyorum..Kendim şampuanıma ekleyeyim dedim ama hala anlamış değilim...Rende parçaları şampuanı kafana döktükçe gelir(1 kutu şampuanı ziyan etmeyeyim dedim ama...gene bilemedim :18:
saçların 2 ayda iyi uzama olmuş maşallah yaza kadar belinde olur inşallah.....buradaki verilen tariflemi uyguladın yoksa başka ekstra birşey yaptınmı acaba???27 kasım 24 ocak
saçların 2 ayda iyi uzama olmuş maşallah yaza kadar belinde olur inşallah.....buradaki verilen tariflemi uyguladın yoksa başka ekstra birşey yaptınmı acaba???