Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

slm kızlar..
yazdıklarınızı okudum çok mutlu oldum
bu kış boyunca hiç yılmadan usanmadan kürlere bakımlara devam edelim bahara müthiş olucaz hepimiz..
bu arada kırık saç uzamaz gibi bişeye kesinlikle inanmayın ben kendimi bildim bileli saçım hep kırıktır ama uzar
hem saç uçtan değil dipten uzuyo unutmayın :KK34: :KK1:
bunu deneyip gören arkadaşımız ve ben en büyük kanıtız sanırım :KK1:
hala daha saçlarımda kırıklar var ve ben düzeltme yoluna gidiyorum
kırık aldırıp kestirme işini unutalı epey oldu ve bence bu daha iyi yaa bi tutam saç alıp eve dönmekten gınaa gelmişti artık :KK31:

canım evet haklısın uzar saç dipten uzadığı için :KK1: fakat ben yarın gidip saçlarımı kestircem birazcıcık benim saçlarımın kırık için değil uçlarının çok inceldiği kesilmesi lazımm :KK43:

canım evet haklısın uzar saç dipten uzadığı için :KK1: fakat ben yarın gidip saçlarımı kestircem birazcıcık benim saçlarımın kırık için değil uçlarının çok inceldiği kesilmesi lazımm :KK43:

canım erteleyebilirsen ertele biraz şu kozmikbakım günü gelince haber veririm sana o zaman kestirirsin
hem daha sağlıklı ve hızlı da uzar..kozmikbakıma uymak iyi oluyo valla
bi de kestirince kesinlikle tüm saçını değil uçları ıslatmasını söle kuaföre bide sana göstererek kessin nolur nolmaz valla..

canım erteleyebilirsen ertele biraz şu kozmikbakım günü gelince haber veririm sana o zaman kestirirsin
hem daha sağlıklı ve hızlı da uzar..kozmikbakıma uymak iyi oluyo valla
bi de kestirince kesinlikle tüm saçını değil uçları ıslatmasını söle kuaföre bide sana göstererek kessin nolur nolmaz valla..

kuaförüme saç kesimi konusunda güveniyorum şekerim çünkü artık öğrendi ne kadar hassas olduğumu bu konuda korka korka kesiyo zavallım kıyamam :):KK1:

kuaförüme saç kesimi konusunda güveniyorum şekerim çünkü artık öğrendi ne kadar hassas olduğumu bu konuda korka korka kesiyo zavallım kıyamam :):KK1:

heh o en iyisi o zaman sevindim canım :)
yine de dikkat et kırık görünce akılları gidiyo başlarından :90:

slm kızlar..
yazdıklarınızı okudum çok mutlu oldum
bu kış boyunca hiç yılmadan usanmadan kürlere bakımlara devam edelim bahara müthiş olucaz hepimiz..
bu arada kırık saç uzamaz gibi bişeye kesinlikle inanmayın ben kendimi bildim bileli saçım hep kırıktır ama uzar
hem saç uçtan değil dipten uzuyo unutmayın :KK34: :KK1:
bunu deneyip gören arkadaşımız ve ben en büyük kanıtız sanırım :KK1:
hala daha saçlarımda kırıklar var ve ben düzeltme yoluna gidiyorum
kırık aldırıp kestirme işini unutalı epey oldu ve bence bu daha iyi yaa bi tutam saç alıp eve dönmekten gınaa gelmişti artık :KK31:

Ya bi benim sacimmi kirikken cataliyken uzamiyor ne mutlu sana canim bnimkilerde kirilan catalanan yerden kopuyor yine kisacik oluyor o tel bir bi telde catalasma varsa o telde 3-4 yerden daha catallasiyor mecbur gorunce kesiyorum
Ama sade o yerden alirim yada beyaz noktalari oluyor onlari tutunca aninda kopuyor kopuncada kisalasiyor yine dipten uzamasi dogru ama uclardan kopuyorsa kirik diye ozaman uzadigi bosa gidiyor seninkiler kopmuyor ne guzel

Son düzenleme:
Selam kızlarrr..nasılsınız?..sömestr saç bakımıyla geçecek sanırım :) cuma gelse de 2.kürümü yapsam..8.kürün sonunda uzama olacak mı çok merak ediyorum :115::115::115:

mrb kızlarrr :) ben de bugun aldım malzemeleri, bugun ya da yarın uygulamayı düşünüyorum.. bakalm yaz gelene kadar uygulayalmm da yazın upuzun saçlarla gezelm :)

bende dün ilk kürümü uyguladım. 8 haftanın sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.yazdan beri şampuanıma çam terebentini ekleyerek kullanıyordum.saçıma hacim verdi ve gürleşmesini sağladı.saçımı kuvvetlendirdi.sarımsaklı şampuanda bu amaç için kullanıyor düşüncesindeyim.bu yöntemden memnun olduğum için değişiklikler yaparak saçımı fazla yormamak için sarımsaklı şampuan yerine çam terebentli şampuanıma devam edeceğim.gliserinli suyu da saçımı taramadan önce fıslatıyorum tararken uçları kırılmasın saçlarımın.sonucu tekrar sizlerle payaşırım...

Selam kızlar. Vitamin günlerini bekliyorum diye bugün sadece biraz badem yağı ve zeytinyağı ısıtıp sürdüm saçıma, malum yağ günlerini de kaçırmamak lazım. Geriye kaldı 3 kür =) Bu arada saçlarımdaki sertlikten kuruluktan ve kırıklardan şikayet edip duruyordum. İki gün önce saçıma keratin yüklemesi yaptırdım aşırı derecede memnun kaldım bilginiz olsun.

Selam kızlar. Vitamin günlerini bekliyorum diye bugün sadece biraz badem yağı ve zeytinyağı ısıtıp sürdüm saçıma, malum yağ günlerini de kaçırmamak lazım. Geriye kaldı 3 kür =) Bu arada saçlarımdaki sertlikten kuruluktan ve kırıklardan şikayet edip duruyordum. İki gün önce saçıma keratin yüklemesi yaptırdım aşırı derecede memnun kaldım bilginiz olsun.

Lurya keratin yüklemesini ne kadara yaptırdın. bende kürü uyguluyorum fakat saçlarım sağlıklı olsun diye bugün kestirdim biraz. çok incelmişti incelmeye bi çare yok çünkü. saçlarım şuan daha sağlıklı gerçi ama üzüldüm yinede :KK43: keratin yüklemesinin maliyetini merak ettim ondan :KK31:

Ya bi benim sacimmi kirikken cataliyken uzamiyor ne mutlu sana canim bnimkilerde kirilan catalanan yerden kopuyor yine kisacik oluyor o tel bir bi telde catalasma varsa o telde 3-4 yerden daha catallasiyor mecbur gorunce kesiyorum
Ama sade o yerden alirim yada beyaz noktalari oluyor onlari tutunca aninda kopuyor kopuncada kisalasiyor yine dipten uzamasi dogru ama uclardan kopuyorsa kirik diye ozaman uzadigi bosa gidiyor seninkiler kopmuyor ne guzel

canım kopmaz olur mu benimde uçlardan minik minik kopuyodu çekince ama azaldı şimdi
sen paso bakımlara sinamekiye filan devam et kestirmeyi de unut kırıkken uzamadığını da
birazcık düşünce olarak da kendini motive edersen gerçekten çok işine yarayacak canım emin ol çok detaya düşme ve elinden gelenleri yap sen..

selam kızlar :) bende bu yazıyı dün gördüm ve bugüm hemen malzemeleri aldım :) ama aklıma takılan bir soru var sinemaki kürünü kuru saça mı yapıyoruz ıslak saça mı? belki soran olmuştur ama hepsini okuyamadım. şimdiden teşekkürler :KK61:

selam kızlar :) bende bu yazıyı dün gördüm ve bugüm hemen malzemeleri aldım :) ama aklıma takılan bir soru var sinemaki kürünü kuru saça mı yapıyoruz ıslak saça mı? belki soran olmuştur ama hepsini okuyamadım. şimdiden teşekkürler :KK61:

Canim herkes kendine göre yapiyor ama saç konusunda bakimlar için en iyi hal du$tan sonraki suyu alinmis nemli saçlar bende öyle yapiyordum bikere sacimi sampuanlayip yikayip oyle yapiyordum hem temiz hem nemli oluyordu iyi oluyordu hani ama istedigin gibi yapabilirsin temiz olsun yeterr :KK16:

saçın nasıl olduğunun önemi yok canım nasılsa saç diplerine uygulucan
bide sürdükten sonra başını sarıyosun ya o zaman kafanı terletirsen daha bi iyi olur bence..
sinamekinin katı kuralları yok yaa ben önceleri bilinçsiz şekilde( kür sayısı beklemesi vs) yapmama rağmen etki ediyordu
mesele çok hevesli ve umutlu olmakta bence..

Canim herkes kendine göre yapiyor ama saç konusunda bakimlar için en iyi hal du$tan sonraki suyu alinmis nemli saçlar bende öyle yapiyordum bikere sacimi sampuanlayip yikayip oyle yapiyordum hem temiz hem nemli oluyordu iyi oluyordu hani ama istedigin gibi yapabilirsin temiz olsun yeterr :KK16:

tamam canım haklısın bencede nemli saçta daha iyi :KK61:

saçın nasıl olduğunun önemi yok canım nasılsa saç diplerine uygulucan
bide sürdükten sonra başını sarıyosun ya o zaman kafanı terletirsen daha bi iyi olur bence..
sinamekinin katı kuralları yok yaa ben önceleri bilinçsiz şekilde( kür sayısı beklemesi vs) yapmama rağmen etki ediyordu
mesele çok hevesli ve umutlu olmakta bence..

oldukça hevesliyim aslında belime kadar olan saçlarımı anlık bi kararla kestirdim şimdide uzatmak derdindeyim çok umutluyum bu gece başlıcam yapmaya umarım işe yarar :18:

Eki Görüntüle 585389 $DSCF0220.jpg

evet kızlar ilk resim ay önce ..aksatmadan düzenli bir şekilde uygularım hatta 2 haftalık aramı bile uzattım. ama sonuc bu..öyle aman aman birşey yok..normalde ne kadar uzuyosa öyle uzadı :KK43: :KK43:

evet kızlar ilk resim ay önce ..aksatmadan düzenli bir şekilde uygularım hatta 2 haftalık aramı bile uzattım. ama sonuc bu..öyle aman aman birşey yok..normalde ne kadar uzuyosa öyle uzadı :KK43: :KK43:

devam et canım asla bırakma..caba saçını çok mu yoruyosun bi süre kurutma bile bence bırak herşeyi tamamen
hem moralini de bozma hemen uzama var yani dahası da gelecektir canım..

X