Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım karışıma menekşe yağı ekleyeblirsin bir kapak çok çokkkkk hoş kokuyor hemde ben gliserinli bir kür kullanıyorum ona da kokulu yağ ekledim o da çok şahane oluyo günde 1 yada 2 defa sıkıyorum sürekli güzel kokuyor saçlarım :)

of kızlar yaa ıkı hafta uyguladım sonra bi hafta unuttumm dorduncu hafta 3.sünü yapmıs oldum
acaba bozulurmu uzama durumu: /

of kızlar yaa ıkı hafta uyguladım sonra bi hafta unuttumm dorduncu hafta 3.sünü yapmıs oldum
acaba bozulurmu uzama durumu: /

canım yok yaa naptın hemen çık bu düşüncenin içinden bi hafta unutmayla bişi olmaz
emin ol ben taa ilk zamanlar yaptığımda bööle yok 8hafta yapılır 2 hafta ara verilirmiş hiç bilmezdim bunları
yapardım ööle ona rağmen uzardı saçlarım o yüzden moralini bozma ve devam et gayet güzel gidiyo herşey

ayy cnmm tesekkur ederim moral için: )
evet dewam edicem bugun hariç bı 7 hafta daha yapıp 2 hafta ara vericem bakalım o uzamalar bendede olcakmı foto çektim ilk hali bide 7ghafta sonra cekıp eklerım bakalımmmm

ayy cnmm tesekkur ederim moral için: )
evet dewam edicem bugun hariç bı 7 hafta daha yapıp 2 hafta ara vericem bakalım o uzamalar bendede olcakmı foto çektim ilk hali bide 7ghafta sonra cekıp eklerım bakalımmmm
eminim ki güzel bi gelişme görücez o eklediğin fotoda canım sende inançlı ol..
buraya foto eklediğinde sende görünce anlıcan uzadığını öbür türlü uzamıyomuş gibi geliyo insana iyi bilirim
ha bide devamlı bakıp durma saçına sen elinden geleni yap fazlasıyla ama bırak kendi haline
hatta toplayıp yok et gözünün önünden ki saçını açtığında bile uzadığını hissedip moralin düzelsin..
ben şu sıra hep örüyorum saçımı çok yıprattım zamanında çookk..hem örünce uzuyo da saç kökleri harekete geçiyo çünkü

Menekşe yağı ben de de var canım,ben de katarım..sen de nasıl gelişmeler oluyor bildir ben de kötü olacağını sanmıyorum..inşaallah uzar ya hepimizin

Ayy ilk kürümü yaptım bugün,3 saat sonra yıkayacağım ama biraz daha böyle durursam zatüre olucam sanırımp

Menekşe yağı ben de de var canım,ben de katarım..sen de nasıl gelişmeler oluyor bildir ben de kötü olacağını sanmıyorum..inşaallah uzar ya hepimizin

canım benim saçlarım çok kısa değil esasında belime 1 karış var ama benimde saç boylarım eşit değil ve belime gelsin istiyorum o yüzden kullanıyorum kürü. aslında yarın kuaföre gidicem birazz kestirsem mi ki diyorum inceldi uçlarım çünkü ama kıyamıyorum da :'(

5.kür en sevdiğim aşama
saçın bu aşamadan sonra uzadığını adım gibi biliyorm artık tabiki bu aşamaya kadarda güzel uzamış oluyo biraz..
saçının boyu göğüs hizandaysa en geç 3 aya kadar beline gelir canım..
bu arada şampuanına lavanta, menekşe yağı yada hindistancevizi yağı da ekleyebilirsin
koku filan kalmıyo bi dönem sarımsak kokusu gitsin diye kullanmıştım..
[/QUOTE]

inşallah canım moral verdin bana bir belime gelseeee :)

7.kürümü yaptım ve yıkadıktan sonra ölçtüm 52 cm'e ulaşmış.Morallerinizi yüksek tutun,o kadar yıpratmama,kırmama rağmen saçım 49 günde 6 cm uzamışş teşekkürler verdiğiniz moraller ve destekler için :) Haftaya da son kürümü yapıp 2 haftalık dinlenme süresine giriyorum,hadi bakalım bu hızla yaza belimde :)

Kislarrrr,

bende aranin 2haftasina girdim bügun ama pek uzama olmadigindan 3'e uzaticam sanirim veya uzuyor ben farketmiyorum neyse en iyisi aksam tisortu giyip resim cekineyim aksam eklerim ama beklemek çok zor yaaaa

49 günde 6 cm bence çok güzel çünkü şuan normal uzayan bir saçın en fazla 2-2.5 cm uzaması lazımdı bak senin 3 katı kadar uzamış Allah banada nasipp etsinnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar..
yazdıklarınızı okudum çok mutlu oldum
bu kış boyunca hiç yılmadan usanmadan kürlere bakımlara devam edelim bahara müthiş olucaz hepimiz..
bu arada kırık saç uzamaz gibi bişeye kesinlikle inanmayın ben kendimi bildim bileli saçım hep kırıktır ama uzar
hem saç uçtan değil dipten uzuyo unutmayın
bunu deneyip gören arkadaşımız ve ben en büyük kanıtız sanırım
hala daha saçlarımda kırıklar var ve ben düzeltme yoluna gidiyorum
kırık aldırıp kestirme işini unutalı epey oldu ve bence bu daha iyi yaa bi tutam saç alıp eve dönmekten gınaa gelmişti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…