- 24 Ağustos 2009
- 4.628
- 1.121
bekliyoruz canım bnde kozmikbakım gününü bekliyorum hemen başlıcam 2.turuma inş :)Pazartesi bende başlıyooorum,fotoğrafları da göstereceğimm :)
sinamekili karışımı saçlarımız temizken mi uygulamalıyız? birde ben bu sınamekıyı bır kahve fıncanı suyla kaynattım 8-9 yaprak turuncu bı renk oldu normal mi bu arkadaslar sızınkılerde mı bu renk oldu daha oncekı sayfaları okuyamadımda henuz
kız boyadın sandım ne hoş olmuşEki Görüntüle 605654
bu gün itibariyle saçlarım böyle kızlar diplerden yarım cm kadar bir uzama var boyasından anladım en son yılbaşında boyamıştım çok hızlı bir uzama yok ama fena değil :44: kürü bırakalı 1 ay oldu neredeyse
rengi de iyice aktı sarı turuncu bir şey oldu boyayacağım yarın bakalım ne olacak :26:
kız boyadın sandım ne hoş olmuşsaçların uzamış canım sen farkında değilsin bence biraz çoğalma görüyorum sağlam duruyor..devam mı sinamekiye
canım boyaya çok düşme yaa sonra zorunlu hale gelmesin boya işi bırak zevkte kalsın..bu arada sinameki saçlarının uzamasını hızlandırmış buna çok sevindim verdiğin ara güzel olacak sanırım marttan mayısa da bi başlarsın beline kadar inmiş olur çoktan inş..canım en son saç boyama günlerinde yılbaşıydı sanırım o ara boyadım dipleri koyu uçları açık renkle o aktı da aktı bu renk oldu ama her gören boyadım sanıyor
saçlarım çoğaldı sarımsaklı şampuana devam edebiliyorum sadece sinamekiye şubatta başlayacağım mayısa kadar durmak yok ama kendi halinde uzamaya çalışıyorlar daha 15 gün falan oldu işte ama dipleri çıktı bile
benim sorunum boyalarla yaa
en dipten saymaya başlarsam
yarım cm kendi saç rengim koyu kumral
4 cm açık kumral
ince bir çizgi halinde koyu hemen altından turuncu karamel aşağıya doğru iyice açılarak gidiyor :18: ben bile çözemedim nasıl renkler var kafamda
üstlerden çok belli olmuyor allahtan sadece dipler sarı parlıyor onu da çözeceğim perfect mousse 750 aldım yarın boyayacağım inş dengelenir
canım boyaya çok düşme yaa sonra zorunlu hale gelmesin boya işi bırak zevkte kalsın..bu arada sinameki saçlarının uzamasını hızlandırmış buna çok sevindim verdiğin ara güzel olacak sanırım marttan mayısa da bi başlarsın beline kadar inmiş olur çoktan inş..
inşallah dahda çok uzar canım bu kür vs hepimize iyi geldi açıkçası çok seviniyorum yaabenim de başlayalı 2.5 ay oldu ve saçlarımda uzama var memnun kaldım benim saçlarım çok yavaş uzuyor tiroid sorunum var ondanmış öyle dediler. dipten baya bi çıkmış benim saç çok siyahtır beyazları çıkınca hemen anlaşılıyor . yeni boyamıştım ama hemen dip verdi yani bariz ve anlaşılır derecede uzama var
heyy kızlar 2 haftalık aram p.tesi bitiyor ve sonuc saçlarım normal uzamasından fazla uzamadı sankineyse resimlerle görücaz haftaya :44:
şimdi size sorularım var.
1-sacım cok uzamadı acaba dinlenme süresini arttırsam mı ? sizce bunun bir faydası olur mu?
2-baska bir topikte 8 hafta yapıp dinlendirdikten sonra 1 hafta yapıp gene 2 hafta yapıp sonra gene 1 hafta yapıp gene dinlendirildiğini duydum bu doğrumu:26:
ooo hoşgeldin nerelerdesin canım yaabence biraz daha uzat ben yaklaşık 1ay kadar dinlendirmiş oldum ve banada ilk başlarda uzamıyo gibi gelirdi ama uzadığını hissettim 1 hafta daha beklemeni öneririm canım..eminimki uzamıştır saçların
ayy canım yaa napiim bozdum kafamı su saclarlahergün yeni bişey cıkarıyorum şimdide zeytinyağlı sabunu arastırıyorum..evdeyim ya kafayı yedim :18:
senin nasıl gidiyo canım uzatma maceran..hedefe ne kadar kaldı
olsun canım çok yormadan yap bişiler uğraş oluyo bizede ne güzel..benimde yuvarlak olarak 5parmakçığa ihtiyacım var kısa olan kısımlar için uzun olan kısımda bi 3 4parmak uzasa tamam gerçi 2kat vardı saçımda kısa olan epey uzadı uzuna yetişti ama durmak yok bahara kadar istediğim uzunluğa getiricem bu arada saç uçlarımıda onarma yoluna baş koydum ikisinin bi arada olması lazım tüm bu işlerim bittiğinde normal bi şampuan ve içinde ç.terenedin olucak bööle hayata devam edicem :90:
ah benim de 5 parmak uzaması lazımama olmuyor olmuyor
inan ben de fotoları görünceye kdr böyle net uzama oldğunu farketmemiştm.sürekli foto çekiyordum ama ilki ile sonuncusuna aynı sayfada bakmamştm hiç :roflol: