Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

sarımsaklı şampuanın üstüne başka şampuanla yıkayınca etkisi geçer mi sarımsaklı şampuanın:26:

Valla kontesin saclarini gorunce bende cok ozenip basladim kure hemn ilk bakimimi yaptim hatta suan icin bi sorunm yok . Ayrica kontes su gliserinli bakiminida uyguluyorum ve ona yarim kapak menekse yagida ekledim cok cok hos oldu :)

Ayrica belirtmeden gecemicem kiriklarim icinde yumurta sarisi,zeytinyagi, b ve e vitamini , badem yagi ve sarimsak 5lisini kullanmiyorum. 2 defada ben cok faydasini gordum :) uzarkn bir yandan onariyorum da :)

sarımsaklı şampuanın üstüne başka şampuanla yıkayınca etkisi geçer mi sarımsaklı şampuanın:26:

Gececegini sanmiyorum cogu kisi bunu bu sekilde kullaniyor. Soyle dusun profiterolun uzerinde cikolata sosu var ama sen yerken krema tadinida aliyosun sosun tadiyla beraber onun gibi bisey

merhabalar.. 3 haftalık dinlendirme döneminden sonraki 2.kürüm yani 10. kürüm oluyor.
en başta müthiş uzama vardı ancak durdu gibi şu an yada şu uzaması belli olmayan noktalar olur ya göğüs hizası ondan mı acaba?
birde gliserin yağı bebe yağı su karışımı hakkında biraz daha bilgilendirirseniz sevinirim..

biraz beklet saçında banyodaki tüm işin bitince de ayrı bi şampuanla 1yıkama yapar çıkarsın canım..sorun yok

bi dönem ööle oluyo ama uzama devam edicektir belkide ediyodur bazen faketmiyoruz çünkü bende ööleyim arada ama uzadığını fakediyorum şuanda bide sinameki önceliği kısa kısım varsa ona veriyo aklında olsun canım..gliserinli tarfin iyi olduğunu biliyorum ki gliserinin adı yeter ama deneyemedim en iyi cevabı kontescim vericektir kolay gelsin canım umudu elden bırakmıyoruz kesinlikle..2.tur daha iyi olsun..

şöyle söyleyeyim ölçüleri zaten görmüşsünüzdür kontes ölçüleri yazmış onun diışında ben bunları fısfıslı bir şişeye koydum ve içine yarım kapak menekşe yağı ekledim ki hoş bi koku olsun diye gayette memnunum kokusundan tavsiye ederim denemenizi :)

Cuma günü 1.kürümü yaptım..yaza kadar yapmak istiyorum..bir şey sormak istiyorum..bu kürde başka malzeme kullanıp da memnun kalan oldu mu? simemaki,bademyağı,bemiks karşımına sarımsak yağı,çamterebentin,evigen eklemek istiyorum..sonucu olumlu mu etkiler olumsuz mu,tecrübesi olan arkadaşlar varsa fikirlerini belirtirlerse sevinirim kıslar

canım öncelikle kolay gelsin inş istediğin saçlara kavuşursun..
ben açıkçası kürün çok dışına çıkma taraftarı değilim ama
ilk turda son iki kürüme içinde sarımsak beklettiğim zeytinyağımı kattım ve
normaldede kullanırım bu yağı iyi de gelir..daha önceleri bepanten ve evigen gibi ampullerde ekledim
elbette faydası olmuştur ama fazla anlayamadım yeniydi de o zamanlar ama onarıma iyi geliyodu açıkçası biraz..
hintyağı vs ekleyenler de var ama ben hiç denemedim şimdiye kadar sana tek öveceğim şey kesinlikle sarımsak....
saçlarım inanılmaz derecede çoğaldı..

Teşekkür ederim canım..zaten ilk iş gidip yeni bir sampuan alıp içine sarımsak katmak olacak..sarımsak yağı yerine senin dediğin zeytinyağlı sarımsağı ekleyeceğim canımmm :81::81::81::81:

Bu arada xayx cim sen ne kadar süredir uyguluyorsun ve ne kadar uzadı saçınn şekercim..

kızlar şu an 5. kürüm kafamda bekliyorum oh yolun yarısını geçtim :) sarımsaklı şampuanımı da kullanıyorum.saçlarım şu an göğüs hizamda mayısa kadar belimin aşağısına iner mi? bide saçlarım artık hiç güzel kokmuyor bemiks in kokusu 1 hafta geçmiyor annem hep diyor saçların güzel kokmuyor diye.napcam bilemedim.siz ne yapıosunuz bunun için?

Canim herkeste o dert sampuanina guzel kokulu bi yag katabilirsin.Ben katmadim ama kurutuyorum saçimi kuruturken kokudan boguluyorum ama sonrasinda biseycik kokmuyor ustune bide saç acmak icin kullanilan spreyler varya ondan sIkIyorum (benimki gliss hair repair) ve igrenc kokunun yerini miss kokucuklar aliyorr ben suan 2 haftalik aramdayim 1 haftadir uygulamiyorum hic bisey ama hala her yikandigimda gelir bemiks kokusu

Bu arada xayx cim sen ne kadar süredir uyguluyorsun ve ne kadar uzadı saçınn şekercim..
canım ben sinameki kürünün 2.turuna geçtim bugüne kadar da bi 4 5parmak uzattım
saçlarım uzundu aslında ama kısa olan bi kat vardı o epey uzadı..
şimdi bu turda da bana bi 4 5 parmak lazım bunu elde edebilirsem tamamdır
sarımsak dediğim gibi hem saçım hem de kirpiğim için kullanıyorum bisürü saçım çıktı
inşallah sana da iyi gelir yapabiliyosan bu iki gün içinde yap canım kozmikbakım günü daha etkili olur..

5.kür en sevdiğim aşama
saçın bu aşamadan sonra uzadığını adım gibi biliyorm artık tabiki bu aşamaya kadarda güzel uzamış oluyo biraz..
saçının boyu göğüs hizandaysa en geç 3 aya kadar beline gelir canım..
bu arada şampuanına lavanta, menekşe yağı yada hindistancevizi yağı da ekleyebilirsin
koku filan kalmıyo bi dönem sarımsak kokusu gitsin diye kullanmıştım..

ben hem senin dediklerini koydum hemde menekşe yağı ekledim güzel koksun diye ayrıca yarım kapak ceviz yağı ile bir kapakta yılan yağı ekledim canm :) tarifte ekleyebilirsiiniz diyosu zaten sadece ana mallzemeler bemiks badem yağı ve sinemaki . sıkıntı olcağını sanmıyorum ekle bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…