Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

dinlenme suresınde de uzadı mıı ohh sacının boyu cok guzel olacak benımkıde bu kadar olsun artıkk :)

dinlenme suresınde de uzadı mıı ohh sacının boyu cok guzel olacak benımkıde bu kadar olsun artıkk :)

daha çok canim ben bayagi bi uzun istiyorum çunku olmusken tam olsun neyse bakak gorek yalniz saçlarimi igrenc yapiyor bu sinameki eskiden nasil diyim hani dumduz sumuk saçlar olurya oyleydi suan cok karmakarisik oldu dokundugumda bile hissediyorum o degisimi insallah sende olmaz neyse once bi uzasinda hindistan cevizi yagiyla duzeltiriz onlari

evet papatya suyu gerçekten açtı saçımı.saçımın üstünde kumral yansımalar oluştu,çok hoş.

bu kis ayindami acti sacini papatya ? benim bildigim papatya suyu birtek güneste olunca aciyor saci seninkini günessizmi acti yani ?

ben cevap vermiş oldum ama açıyor canım açıyor ben geçen cildimide onla yıkadım malum iyi geliyo diye bikaç gündür diyorum bu kaşlarımın rengi niye açıldı şaşırdım valla şimdi senin sorunu görünce aklıma geldi saçımıda geçen onunla durulamıştım açılmıştı biraz farketmiştim o zamanda

allah allah ozaman birtek bende mi acmiyor ya bende gecen yaz papatya suyu aciyor diye sacimi onla durulayip disari cikmistim günesin oldugu zamanda hafif acmisti ama kisinda kulanmistim bakim icin ama hic acmamisti busefer günese ihtiyac var diye yine yazi bekliordum madem öyle ozaman ben simdiden rengini acayim sagol bunu bildigim iyi oldu yinede etki edermi bilmiyorum

heyy kızlar dün son sinamekimi de yaptım ve 2 haftalık molaya geçtim

8 haftalık kişisel görüşüm: öyle kontesin gibi falan mümkün değil benim sacımda..uzadı evet ama zaten uzaması gerektiği kadar..ama sacıma cok iyi geldi..besledi sacımı

bakalım bu 2 haftalık arada ne kadar uzayacak..resimlerle görücaz

bu kis ayindami acti sacini papatya ? benim bildigim papatya suyu birtek güneste olunca aciyor saci seninkini günessizmi acti yani ?

evet gerçekten güneşsiz müneşsiz açıldı:) aralarına biraz saç kurutma tutmuştum bir yapışımda,diğer yapışlarda tutmadım,ki saç kurutmayı da tuttuğum bir iki dakika ancadır onun da etkisi olduğunu sanmıyorum.Bu meselede güneşin değil papatya suyunun etkin olduğunu düşünerekten ısısız da açabilir diye düşündüm.Yoksa benim saçım hep böyle kumral mıydı bilmiyorum:)

normalde papatya suyu sadece doğuştan sarı,kumral saçlı olup sonradan koyulaşan kişilerin saçında etkili olur derler ama ben doğuştan bildiğin esmerim,saçım falan oldukça koyudur.Bu kumral tonların doğuştan olduğunu pek sanmıyorum,papatya suyu yapmış olmalı.

Bnmkiler kahve rengi sence acarmi ? Bn gecen yaz denemistim bisefer sacima dõkup guneste kuruttum acilmamisti

dene canım hiçbişi olmasa yumuşatıyor bunun için yapsanda yeter :) ama açıldı dediğim gibi
hadi dinlenmen hayırlı olsun canım saçına iyi gelmesine sevindim bende dinlenmedeyim uzamadığını sanıyodum ama uzuyo sanki hissediyorum haftaya bende 2.turuma başlıcam kısmetse..

Bnmkiler kahve rengi sence acarmi ? Bn gecen yaz denemistim bisefer sacima dõkup guneste kuruttum acilmamisti

biliyor musun papatya suyunu hep de bu yöntemle kullananlar açılmadığını söylüyor.belki yıllar yılı uygulanan bu güneş altında bekleme yöntemi yanlıştır.belki de benim yaptığım gibi verimli oluyordur.bir de ben gibi bu havada evde sür saçına bakalım.öyle kendi kendine evde kurusun.veya uyumadan önce sür vs.. benim saçlarım siyaha yakınken aralarda kumrallıklar görüyorsam(bunu şayet papatya yaptıysa) senin kahverengi saçını haydihaydiye açar gibi geliyor bana.

bu arada bence beyaz sabunu kullanmana gerekyok.saçını keçe gibi yapar,o sadece boya akıtmada etkili olabilir.saçını yıpratacak birşey uygulamadan önce papatyasuyunu dene derim ben,onliraya aldım ben aktardan

Son düzenleme:

belkide dedigin dogrudur tamam dedigini deniyecegim cok sagol birde birsey daha sorcam hani sallama cay papatya varya ondan hep yarim litre kaynar suyun icine 6 poset sallayip demleyip uygulardim yoksa kurutulmus papatya cicegi almak sartmi ?

belkide dedigin dogrudur tamam dedigini deniyecegim cok sagol birde birsey daha sorcam hani sallama cay papatya varya ondan hep yarim litre kaynar suyun icine 6 poset sallayip demleyip uygulardim yoksa kurutulmus papatya cicegi almak sartmi ?

çay papatyasıyla olur mu hiç delirdin mi sen ya kurutulmuş papatya alıp suyunu çıkarabilirsin dediğin gibi,ya da direk hazır papatya suyu alabilirsin.benim kullandığım hazır papatya suyu.kocaman bir şişe bir de,sanki aile boyu termos çay gibi mübarek:)

Son düzenleme:
Beyaz sabunlami yikacam yani

canım önce papatyaya bi başla eğer iyi gelmiyorsa saçlarını beyaz sabunla yıkarsın bi süre o da saç rengini açıyormuş daha doğrusu boyayı akıtıyormuş bende dün kullanmaya başladım saçımı birazcık sertleştirdi ama onada bi çare bulacam artık şampuandan iyi olduğu kesin sabunun hem saçımın bi ton açıldığınıda sölemeliyim..

Hihi bn papatya cayi ile denediydim rezilim

Saf sabun daha saglikli oldugu dogrudur ama bn deniyemedim sabunlarin cok cesidi var beyaz sabun katkisiz bulamadim belirli ismi yada markasi varmi

kızlar papatya suyu saç açma dışında neye yarıyor benim saçlarım çok kuru özellikle uçları yumuşatıyosa eğer ben de kullanayım ya da başka önerileriniz var mı saçı yumuşatmak için?:26:

Saf sabun daha saglikli oldugu dogrudur ama bn deniyemedim sabunlarin cok cesidi var beyaz sabun katkisiz bulamadim belirli ismi yada markasi varmi

hacı şakir in sabunları olabilir yada ben evde duru nun bi sabununu bulunca onla yıkadım o da olabilir canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…