kızlar papatya suyu saç açma dışında neye yarıyor benim saçlarım çok kuru özellikle uçları yumuşatıyosa eğer ben de kullanayım ya da başka önerileriniz var mı saçı yumuşatmak için?:26:
bugünlerde canım cok sıkkın hıc saçlarımla ugrasmak ıstemıyorum hatta kestirmek geçiyor içimden nişanlımla biraz sorunlarımız var
Ballı şampuan kullanan var mı aranızda?Saçı yumuşacık yapıyormuş diyorlar ama doğru mu bilemedim...
evet canım birazcık yumuşatıyor şuan aklıma bişi gelmedi ama avonun şu şampuanınıda kullanabilirsin bademyağlı şampuan 4 5lira cıvarı büyük bişi inanılmaz yumuşak ve parlak yapıyor saçı Eki Görüntüle 600248
evet canım en son onunla durulayıp çıkıyorum ben ekstradan yıkamaya gerek yok zararlı bişi değil zaten..umarım şampuandan memnun kalırsın canım ben çok seviyorum..Aa iyiyse aliym ben o zmn bundan gelecek katalogta da indirimde ztn saol cnm ama papatya suyunu da yapcam durulama suyu olarak en son durulayip cikiosunuz dimi bidaha su degdirmiyonuz yani saciniza
hacı şakir in sabunları olabilir yada ben evde duru nun bi sabununu bulunca onla yıkadım o da olabilir canım..
haci sakir saf sabun katkisiz yani dimi
Bazı arkadaşlar saç kreminden bahsetmiş.. Saç kremleri saçı döküyor bence.. Ben de çok uzun süre kullanmıştım mecburen. saçlarım çok dolaşırdı.. sonra bıraktım..
Saç kremi yerinde duş sonrası kullanılan saç serumları var. saçınız nemliyken sürüyorsunuz ve kolayca taranıyor üstelik saçı besliyor. Çeşitli markalarda var.. fiyatı 5-10 tl bişey..
Bazı arkadaşlar saç kreminden bahsetmiş.. Saç kremleri saçı döküyor bence.. Ben de çok uzun süre kullanmıştım mecburen. saçlarım çok dolaşırdı.. sonra bıraktım..
Saç kremi yerinde duş sonrası kullanılan saç serumları var. saçınız nemliyken sürüyorsunuz ve kolayca taranıyor üstelik saçı besliyor. Çeşitli markalarda var.. fiyatı 5-10 tl bişey..
Bu arada Glissin şampuanlarını çok övüyorlar ama..kullananlar var mı..?
Bu arada Glissin şampuanlarını çok övüyorlar ama..kullananlar var mı..?