Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Tam inanç devam etmeye çalışacağım tabide sanki ben mi aceleciyim bilmiyorum ama bariz bir sonuç gözlemleyene kadar aynalara küsüm yine :83:

Tam inanç devam etmeye çalışacağım tabide sanki ben mi aceleciyim bilmiyorum ama bariz bir sonuç gözlemleyene kadar aynalara küsüm yine :83:

Belki de çok acele ediyor kafanı oraya çok takıyorsan fark olsa bile gözüne gözükmüyordur :) Şu anda üçüncü kürüm var saçımda, özene bezene hazırladım bir de sarımsaklayacağım kafamı az sonra, daha önce deneyip sonuç aldığım için içim çok rahat, keyif alıyorum saçıma bakım yaparken =)

Buralardayım artık canım,küre de geri döndüm ama bakıyorum da uzamıyor gibime geliyor üzülüyorum Senin nasıl gidiyor tamamladın mı ilkini? :85:
yaaa öle deme canım zamanla iyi geldiğini hissedeceksin pes etme lütfen sinameki çok güzel bişi unutma..bende napım valla ilk turun bitmesine bi kürüm kaldı yarın akşma yapıcam onu şu son iki kürü eksik malzemelerin yerini başka şeylerle doldurup yapmak zorunda kaldım malesef sonra dinlenme sürecine geçiyorum kısmetse...kozmikbakımda saç kesme boyama ve vitamin-protein kürlerinin günüydü diye bugün kırıklarımı aldım bide üstüne havuçlu limonlu bi kür yaptım oohh saçlarım bi parladı sorma artık evde deli muamelesi görüyorum yalnız ne bulsam başıma sürer oldum :90::90:

Korkuyorum sanırım uzamayacak diye,acele ediyorum kafamda iş akışı ve hayat koşturmasının yoğun olmadığı her anda saçımda vallahi..
Yazılanlar umut vadediyorda ya olmazsalarım var işte
Umarım canım tekrar o moda girebilirim,20 gün kür filan yapmayacaksın yani..Boş geçmemişsin en azından iyi kötü bakımını yapmışsın.
Ohh eline koluna sağlık,sağlıkla uzasın saçların.Bana da öyle diyorlar da aldırmıyorum valla,saçım kısa kalsa deliricem en azından gayret gösterip deliririm :)
Bu arada limonu bilmiyorumda havuç turp ve marul tarzı şeylerin suyu feci yumuşatıp parlatıyor :)
Hepimize şifa olsun inşallah.

sağol canım hepimize olsun :) sen elinden geldiği kadar yapmaya gayret göster istekli olduğunuda biliyorum bırakma..bende yarın yapıp bitirdikten sonra ocağın ortalarında başlamayı düşünüyorum açıkçası hem sınav dönemimi atlatmış olurum rahat rahat yaaparım hemde arayı biraz açık tutarsam saçımada yararı olur die dşündüm..evet yumuşadıda saçlarım aslında kür kolaydı diye hemen yapayım dedim hazır günüde gelmişkenebide biraz kepek sorunum var limon ona iyi geliyor diye yaptım...neyse bu kış bööle uğraşıp götürecez bu işi inş amacımıza ulaşırız..

İnşallah canım benim inşallah..elimden gelenin fazlasını yapasım var kür çılgınlığı giibi ne görsem yapasım geliyor ama istikrarla devam sinemakiye.. Umarım baharda dilediğim boya gelir..

ben bioblas sarmaşık özlü sampuanda kullanıyorum kürü de yapıyorum saçlarım gözle görülür uzadı ve cok yumusadı ama hangisi iyi geldi bilmiyorum saçlarımın renginide değiştirdim keyfime diyecek yok :)

yarasın canım gözün aydın :) ikisininde etkisi büyük oluyo kürde iyi geliyo şampuanda ama ikisi birlikte ayrı güzel devam canım herşey dahada güzel olsun

Şampuanı bende kullanıyorum , daha yeni kullanmaya başladım... Ama kür hakikaten çok uzatıyor memnunum...

Sanırım saçın çabuk uzuyor çünkü benim saçım altıncı kürde ensenden omuzlarıma geldi haftaya son kürüm , çok istiyorum çabuk uzamasını ama saçın yapısına göre değişiyor sanırım...

kızlar bu kürü uyguladığınızda kirpiklere veya kaşlara sürerek sonuç alan var mı uzayan?
ben bı ara denedim ama sonra ugrasamadım
kirpikleride uzatır mı acaba şimdi sarımsak sürüyorum

kızlar bu kürü uyguladığınızda kirpiklere veya kaşlara sürerek sonuç alan var mı uzayan?
ben bı ara denedim ama sonra ugrasamadım
kirpikleride uzatır mı acaba şimdi sarımsak sürüyorum

canım sinamekiyi saçıma uygulamaya ilk başladığımda ki herkeste oluyor azcık bi dökülme yaşamıştım bundada olmasından korktum yoksa aklımda var denemek istedim bende ama çekindim bu durumdan dolayı :26:

evett kızlar..sacımı tam bundan 23 kasımda kestirmiştim..yani tam 1 ay oluyor ve 24 ündede sinamekiye başlamıştım..bence öyle vaauvv denilecek bir uzama yok..zaten kestirdiğim gününde resmi yok sac diplerimi ve sacımın boyunu cektim..hadi bakalım yorumlar sizden..sac diplerimde öyle aman aman bir uzama yok
nolur bir yorum yapın..resmi görüpte yorum yapmayanların sacları uzamasın

bu arada yarın ya da salı günü 6. sinameki kürümü yapıcam

Son düzenleme:
canım eski hali olmadığından diplerine göre yorum yapıcam evet uzamış ama şuan tam uzamış hali değil bu bu kürlerinide yap devam edecek uzama..sen uzama aşamasının ortasında çekmişsin yani bence içime ööle doğdu hem 6.kürü yapacaksın ya bu aralarda dahada çok uzuycak emin ol dinlenme süresinde gene foto istiyom

1 ay için normal bir uzama gibi görünse de saçın ancak kendine gelmiştir, bundan sonra daha çok verim alırsın, hiç merak etme. ayrıca kimi saç kürü yaparken, kimisi de dinlendirme döneminde daha hızlı uzuyor. o yüzden devam et kürlerine, benim saçıma çok iyi geldi, umarım senin de saçların hızla uzar

kesinlikle dinlenme sürecindede bir foto koyucam canım..yani tahminen 1 ay sonra falan bide sinamekiden sonra yaklasık bir ay sadece dax kullanıcam onuda resimlerim artık bakalım 2 ay sonraki değişim bu kadar uğraşa değer olucakmı

hem bakalım görürüz hangisinden daha iyi sonuc alıcaz

gözümüz hep saçımızda olduğu için anlayamıyoruz o yüzden buraya foto eklemek en güzeli canım..emin ol çok fark olacak sende göreceksin..dax da iyi bende alayım diyorum ama hep unutuyorum çok yüklenmek istemiyorum yarında sinamekim var son artık sonra dinlenme başlıyo benim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…