Çok teşekkür ederim... Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var, yanlış birşey yapmak istemiyorum... Ama bu saçlardan kurtulmak istiyorum yaaaa ... Canım çok sıkılıyor...
kızlarr 25 kasıma kadar boya ve kesim yapabilirmişiz ayrıca vitamin ve protein günleriymişş
kaçırmayınnn
manyakk derecesinde bakım yapıyorum.. sabah turplu su, şimdide sinamekili bakım var saçımda:))) annem ve babam psikolojimin bozuk olduğunu düşünüyorlarrr:))) Allah ım uzasın saçlarımızz..
ayrıca online olan arkadaşlarım; bugün perşembe benim işim için dua ederseniz beniii çok mutlu edersiniz...
iyi ki varsınız; okudukça motive oluyorum:)))
Canım saçını yormasın iki bakımı birden yapmak? Biraz da kendi halinde kendi doğal yağıyla beslense daha iyi değil mi? Bu arada dua edicem söz =)
çok teşekkür ediyorum hayatım dua için:)) Allah ım da sana hakkında hayırlı neyse onu versin:)
ya hergün böyle yapmıyorum, kozmik bakım günü şerefine:))))
Amiiin, cümlemiz için hayırlı olanı dileyelim, en güzeli =)
Ay iyi bari, her hafta böyle yapıyorsan valla faydadan çok zarar görürsün, hava almaz bişey yapmaz saçın allah korusun. Bi de sakınılan göze çöp batar ya işte, ne kadar uğraşırsan uğraş arada kafayı başka yere odaklamak lazım ki göz açıp kapayıncaya kadar belimizeee kadar gelsinler hepiciğimizin saçları =)
Benim iki hafta oldu canım henüz, yarın üçüncü kürü yapıcam. Şimdiden bir buçuk cm uzama var, saçım omuzlarımda. Şimdi kızıl saçtan kahveye de döndüm değmeyin keyfime =)) Hele bir mesaj sayım uygun olsun fotoğraflayıp koyarım da. Daha önce de yaptım ben bu kürü. Yine saçım omuzlarımdaydı o zaman da, iki üç yıl oluyor. Sekiz kürün sonunda 3-3,5 aylık bir sürede sütyen hizasına gelmişti saçlarım. Sinamekiden şaşmam.
benim bu hafta ilk hafta henüz.. deneyimli olman umut verici.. uzun zamandır kaynak kullanıyordum. şimdi çıkarmak zorunda kaldım..baya yıpt-ranmıştı. kestirdim şuan tam omzumda ama katlı.. benim için acele olan sütyen hizasına gelmesi.. bu saç çok garip geliyor çünkü((
aynı saç rengimiz var ve uzun bi zaman boyamayı düşünmüyorum. kahve rahat oluyo. kızılsa baya akıyorr. zor bi saç rengi..
Bunu duyduğuma çok sevindim gerçekten,haftada bir yaptın değil mi ? ne kadar durdu saçında,ara vermişmiydin hiç? Sadece sekiz kür mü yaptın?Benim iki hafta oldu canım henüz, yarın üçüncü kürü yapıcam. Şimdiden bir buçuk cm uzama var, saçım omuzlarımda. Şimdi kızıl saçtan kahveye de döndüm değmeyin keyfime =)) Hele bir mesaj sayım uygun olsun fotoğraflayıp koyarım da. Daha önce de yaptım ben bu kürü. Yine saçım omuzlarımdaydı o zaman da, iki üç yıl oluyor. Sekiz kürün sonunda 3-3,5 aylık bir sürede sütyen hizasına gelmişti saçlarım. Sinamekiden şaşmam.
Eki Görüntüle 583107 uzamış mı kızlar saçımı kestireli daha doğrusu yanalı 14 gün oldu
Yok canım ıslak değil nemliydi :) benim gibi saçı yananlara bakın önerm var ben pazartesi evoria sitesin almıştım Pantene ikisi bir arada saç spreyi çok işe yarıyor gerçekten eğer saçınız yandıysa tavsiye ederim bir de tangle teezer tarak aldım çok meşhurmuş denemedim henüz o tarağı alma nedenim saçlarım yandığı için saç derimi yormamaktı bakalım 2 hafta sonra ne olucak ben sinamekiyi 2 gündee bir yapıyorum çünkü finallerim yaklaşıyor o sürede barcelino ile ya da turplu suyla bakım yapıp 2 hafta sonra gene sinameki ypıcam