Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

rica ederim canım ne demek
bundan sonra boyamayıp hep kınayla devam edeceksen yani kızıl saçlı olmayı göze alıyorsan değiştirmeden sıkılmadan kına yap
içine çay yaprağı rastık vb. gibi maddelerle renginin koyu ya da açık tutmasını sağlayabilirsin
uzadıkça tekrar kına yakarsan zaten hepsi tek renk tutar merak etme
ama kendi saç rengine dönemezsin kınayı açtırıp üzerine boyatmak gibi bir şansın yok ne yazık ki :18:
bence bakımlara devam et eğer uzun vadede de sonuç alamazsan öyle kına yaparsın

ooo bi gittim geldim konu almış başını gitmiş ne var ne yok kızlar kimler neler yaptı bakalım...

ooo bi gittim geldim konu almış başını gitmiş ne var ne yok kızlar kimler neler yaptı bakalım...

napalım be xAyx saclarla kafayı yedik
sinameki, dax ve elseve saç derisine sürülen spreyi düzenli olarak kullanıyorum
ayın 23ündede tam 1 ay oluyor bakımlara başlıyalı ve sacımı kestireli..cok dibim gelmedi ama bunu bir resimle taçlandırıcam
umarım senin kürlerinde tıkırında gidiyordur

eveet kızlar bu akşamdan itibaren ilk kürümü uygulamış bulunmaktayım.
saçlarım şuan böyle. sarı saçlarımı çok özlüyorum ama önce bir uzasın yıpranmış kısımlardan kurtulayım yaz gelsin döneceğim sarı saçlarıma yine. İnşallah istediğimiz saçlarımıza kavuşuruz.. :)

sağolasın canım ya iydir nolsun bnmde ilk turun son bi kürü kaldı ama malzemelerim bitti diye 7.kürü sinameki+sarımsaklı zeytinyağı+balla yaptım bemiks ve bademyağım bitmişti bu son kürüde böle yapıp dinlenmeye alıcam kendimi sonra 2.tura başlıcam bakalım hayırlısı canım ya şu barcelino yağınıda alıp kullanmayı düşünüyorum bööle devam edicem anlıyacağın canım..hedefe az kaldı

Maşallah canım benim.... Çok güzel saçların var... Bayıldım.. Nerde böyle uzun sağlıklı saç görsem imreniyorum... Kendi eliyle saçlarını mahveden biri olarak ,yanık saçlara gezmek ceza olsun bana (( ben bu rengi ve uzunluğu çok seviyorum... İnşallah bu kadar uzatabilirim...saçım üç parmak dipten sağlıklı sonrası yanık.. Çareler arıyorum bakalım inşallah düzelteceğim... Küre devam et canım ne kadar sağlıklı uzadığını göreceksin... Sakın sarı yapma saçlarını bu güzelliği kalmaz... Yıpranmış yerlerinden kurtulmak için o kadar bakım yapacaksın sonra sarı yapma uğruna tekrar yıpratacaksın... Ben bunu yaptığım için şimdi kuru mat yanık ve koyu kestane saç rengi ile geziyorum.... Lütfennnnnn saçlarına dokunma çokkkk güzel... Mahvetme... Hatta bırak akların yoksa doğal rengi ile kullan... Bu güzelim saçları mahvetme.... Çokkkk güzeller... Maşallahhhh

Canımmm hayırlı olsun son kürün:)))) bende haftaya son kürümü yapacağım.. Barcelino kullan çok memnunum ben... Bir de yılan yağı ve badem yağını kullan haftada bir çok memnun kalacaksın... Saçlarıma kına yapmayı düşünüyorum ne dersin,?? Bu yanık saçlardan kurtulur muyum acaba??? Ama çok endişeliyim saçım koyu kestane boyalı dipler açık renk acaba iki renk olur mu bu konuda ne dersin ??

Çok teşekkür ederim... Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var, yanlış birşey yapmak istemiyorum... Ama bu saçlardan kurtulmak istiyorum yaaaa ... Canım çok sıkılıyor...

canım benim çok teşekkür ederim, nasıl moral oldu bilemezsin. :)ama bakma öyle güzel durduğuna uçları berbat tiftik keçisinin tüyleri gibi dolaşıyo hep. onlardan kurtulmam lazım. senin dediğin gibi bir uzama sarfederse saçlarım kendi rengine gelene kadar yapıcam kürü. sende fönden düzleştiriciden uzak dur. zaten kış şimdi. bana bazen saçın yeşil olmuş diyolar takmıyorum, çünkü şuanda hiiiç boyamaya niyetim yok. inşallah yaza kadar kavuşuruz sağlıklı parıl parıl parlayan saçlara :)

canımmcım teşekkür ettim son bi kürüm kaldı o da artık cmartesi yaparım heralde kozmikbakımda şu iki gün yapılacak bnmkide cumartesiye kalsın bakalım..barcelino alıcam canım ha bide yılan yağı kullandım iyi geldi bi ara ama nankör bişi o ya bırakınca eskisine dönüyomuş duuymuştum..canım kına yap olabilir neden olmasın ama teyzem bişiler katmıştı içine dur arayıp öğreneyim sende ööle yap onnki güzel olmuştu inş sanada yarar

canım bende beğendim saçlarını çok hoş aman kestirme yok kırığı yok rengi yok şu bu diyerek bnmde saçlarım uzn kürlere devam ediyorum hedefe ulaşmak için ama uçlar kırık ben kestirmeyi unuttum çünkü kestirirsem başa dönmüş olucam biliyorum kuaförler hiçbir zaman kırık almıyolar saç alıyolar insandan hep dediğin gibi kıştayız uğraşmayada gerek yok hem sinameki renginide kırığınıda düzeltiyo biraz parlaklık veriyo hiç olmadı tepeden büküp toplarız ama kestirme boyama yapmayalım hiç iyce zorlamayalım saçları ben hepsinden geçtim valla bendede boya var kendi rengine dönmesini bekliyorm sonra bişiler yaptırıcam inş...hadi hepimize kolay gelsin..

XAyx teyzenin saçlarında ak var mıydı ?? Yaa ben şundan korkuyorum.. Saçlarımın uçları kestane rengi koyu baya... Kürlerle üç cm dipten uzayanlara yeni dip boya yaptırdım açık kestane oldu pek belli değil ama ışıkta ve Güneş'te belli oluyor.. Dipleri koyu kumral ana rengim... Şimdi kına yaparsam uçlar daha da koyulaşır mı ?? Dip boya yaptırdığım kısım açık renk olur mu kına ile.. Sonra kendi rengim çıkacak kına yapmaya devam edersem üç renk saçla gezmek istemiyorum... Devamlı kına yapsam kapatabilir miyim acaba?? Eğer saçıma iyi geleceğini ve alacalı bulacalı gezmeyeceğimi bilsem hemen şimdi kına yapacağım bu konuda fikre gerçekten ihtiyacım var... Saçlarımda aklar var ama tepede az , aklar artana kadar kına yaparım valla on yılda aynı renkle gezerim yeter ki saçlarım düzelsin....

Son düzenleme:

canım şimdilik öğrenemedim işte olduğu için ulaşamadım..beyazı yok canım teyze dediğime bakma genç o gerçi artık boyadan biz gençlerde ağarttık ya saçı.. aslında ben tam güzel ttması için daha doğrusu tutkun koyu bi renk tutsun diye sana tarif verecektim ama iyce bi konuşayım haber ederim sana..bu arada dipteki saçın boyadığın renkten açıksa dip daha çok tutar koyu rengi canım bu şekilde eşitleyebilirsin aslında kınayla ama sinameki açacaktır rengi aklında bulunsn istersen iyce açmasını bekle saçını

canım bende beğendim saçlarını çok hoş aman kestirme yok kırığı yok rengi yok şu bu diyerek bnmde saçlarım uzn kürlere devam ediyorum hedefe ulaşmak için ama uçlar kırık ben kestirmeyi unuttum çünkü kestirirsem başa dönmüş olucam biliyorum kuaförler hiçbir zaman kırık almıyolar saç alıyolar insandan hep dediğin gibi kıştayız uğraşmayada gerek yok hem sinameki renginide kırığınıda düzeltiyo biraz parlaklık veriyo hiç olmadı tepeden büküp toplarız ama kestirme boyama yapmayalım hiç iyce zorlamayalım saçları ben hepsinden geçtim valla bendede boya var kendi rengine dönmesini bekliyorm sonra bişiler yaptırıcam inş...hadi hepimize kolay gelsin..[/QUOTE]

çokk haklısın canım bir kaç cm al diyosun kuaföre yarısını kesiyo acımadan. bakalımmm ben daha akşam ilk kürümü yaptım, çok ümitliyim sinamekiden :) inşallahh kırıksız parlak parlak olur saçlarımız. fotoğraflarınızı bekliyorum uzama olursa inşallah. fotoğraflar bana moral oluyor vallahi gaza geliyorum..

çokk haklısın canım bir kaç cm al diyosun kuaföre yarısını kesiyo acımadan. bakalımmm ben daha akşam ilk kürümü yaptım, çok ümitliyim sinamekiden :) inşallahh kırıksız parlak parlak olur saçlarımız. fotoğraflarınızı bekliyorum uzama olursa inşallah. fotoğraflar bana moral oluyor vallahi gaza geliyorum..[/QUOTE]

evet canım o yüzden ben kestirmeyi unuttum telafi etmeye çalışıyorum çok gerekirse epey uzatıcam istediğimdende fazla sonra ucundan 1 2parmak aldırırım ancak ööle olur.. sinameki çok işe yarıyo gürleştirip uzatmasını geç bide parlaklaştırıyor devam et ben çok faydasını gördüm sana örnek olsun diye o zaman şu topikten bi arkadaşımın fotosunu göstereyim dahada fazla foto var orda bnmkide :) ordan bakabilirsin hem o zaman farkı anlarsın canım hemde dahada çok devam edersin..http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...-olarak-sac-uzatacak-arkadaslar-ariyorum.html

kızlarr 25 kasıma kadar boya ve kesim yapabilirmişiz ayrıca vitamin ve protein günleriymişş
kaçırmayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…