Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben bugun 6.kürümü yaptım hatta suan kafamda daha yenı uye oldum daha öncede bu kürle saçlarımı uzatmıstım boya ile yaktıgım ıcın tekrar basladım hatta fotografım bile var ama yeni oldugum için pek bilemiyorum 6 kürü 1 ay da yaptım gözle görülür bir uzama oldu tsk ederim kontess ama hedef öncelikle çamaşır altı daha sonra bel boslugu

Çok teşekkür ederim... Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var, yanlış birşey yapmak istemiyorum... Ama bu saçlardan kurtulmak istiyorum yaaaa ... Canım çok sıkılıyor...

Canım sana doktorumun verdiği ilaçları yazıyorum, kimseden ses çıkmadığına göre sorun yok herhalde. Özel mesaj atacaktım fakat yüz tane forum mesajım olmadığı için yazamıyormuşum. Sen yine doktoruna danış, sağlık ocağına bile gitsen uygun tavsiyeler verirler.
Konazol şampuan ve Dermovate saç losyonu. Haftada bir şu şekilde uygulanıyor: Dermovate'i gece yatmadan önce saç diplerine sürüyorsun. Ertesi gün de içine birer tane bepanthen, evigen ve bemiks ampulü kırdığın Konazol şampuanla yıkayıp köpüklü halde yarım saat bekletiyorsun. Sonra durulayıp normal şampuanlamanı yapıyorsun. Ben bir de Dodex iğne yaptırdım beş adet. Sonra bir kutu daha yazdı doktor, ayda bir yine yaptırıyorum iğnemi. B vitamini takviyesini içeriden de almış oluyorum böylece ayda bir kez. Balık yağı da kullanıyorum sabahları aç karnına.
Saçlarının dipten üç parmak sağlıklı olup geri kalanının yandığını söylemişsin. Geçen yıl benim de başıma aynısı geldi. Hiçbir kuaför ellemek de istemedi. Her şeyi geçtim saçımın sağlıklı kısmı kızılken geri kalanı beyaza yakın bir renk aldı. Haftalarca bandanayla bereyle dolaştım okula gittim tam rezillikti. Ne kadar kötü bir durumda olduğunu çok iyi anlıyorum.
Benim saçımı o dönemde zeytinyağı düzeltti. Cezvede badem yağı ile has zeytinyağını birebir ölçüde karıştırıp biraz ısıtıp dibinden ucuna kadar sürüyorsun. Streçleyip bir saat kadar bekletiyorsun. Üç günde bir yapabilirsin. İki hafta içerisinde saçların tekrar boyanacak kıvama gelir. Kına filan demişsin, hiç denemedim bilemiyorum ama benim tavsiyem bu. En azından bende işe yaradı. Tekrar boyanacak gibi olduğunda da yumuşak bir kahverengiye boyar dinlendirirsin saçını. Yanık olduğu için şimdi rengin alacalı oluyor. Biraz kendine gelince dipten uca aynı renk olur merak etme. Biraz uzun yazdım ama umarım faydasını görürsün.

manyakk derecesinde bakım yapıyorum.. sabah turplu su, şimdide sinamekili bakım var saçımda:))) annem ve babam psikolojimin bozuk olduğunu düşünüyorlarrr:))) Allah ım uzasın saçlarımızz..

ayrıca online olan arkadaşlarım; bugün perşembe benim işim için dua ederseniz beniii çok mutlu edersiniz...

iyi ki varsınız; okudukça motive oluyorum:)))

manyakk derecesinde bakım yapıyorum.. sabah turplu su, şimdide sinamekili bakım var saçımda:))) annem ve babam psikolojimin bozuk olduğunu düşünüyorlarrr:))) Allah ım uzasın saçlarımızz..

ayrıca online olan arkadaşlarım; bugün perşembe benim işim için dua ederseniz beniii çok mutlu edersiniz...

iyi ki varsınız; okudukça motive oluyorum:)))

Canım saçını yormasın iki bakımı birden yapmak? Biraz da kendi halinde kendi doğal yağıyla beslense daha iyi değil mi? Bu arada dua edicem söz =)

Canım saçını yormasın iki bakımı birden yapmak? Biraz da kendi halinde kendi doğal yağıyla beslense daha iyi değil mi? Bu arada dua edicem söz =)

çok teşekkür ediyorum hayatım dua için:)) Allah ım da sana hakkında hayırlı neyse onu versin:)

ya hergün böyle yapmıyorum, kozmik bakım günü şerefine:))))

çok teşekkür ediyorum hayatım dua için:)) Allah ım da sana hakkında hayırlı neyse onu versin:)

ya hergün böyle yapmıyorum, kozmik bakım günü şerefine:))))

Amiiin, cümlemiz için hayırlı olanı dileyelim, en güzeli =)

Ay iyi bari, her hafta böyle yapıyorsan valla faydadan çok zarar görürsün, hava almaz bişey yapmaz saçın allah korusun. Bi de sakınılan göze çöp batar ya işte, ne kadar uğraşırsan uğraş arada kafayı başka yere odaklamak lazım ki göz açıp kapayıncaya kadar belimizeee kadar gelsinler hepiciğimizin saçları =)

Amiiin, cümlemiz için hayırlı olanı dileyelim, en güzeli =)

Ay iyi bari, her hafta böyle yapıyorsan valla faydadan çok zarar görürsün, hava almaz bişey yapmaz saçın allah korusun. Bi de sakınılan göze çöp batar ya işte, ne kadar uğraşırsan uğraş arada kafayı başka yere odaklamak lazım ki göz açıp kapayıncaya kadar belimizeee kadar gelsinler hepiciğimizin saçları =)

amin canım aminnn..

sen ne zamandır bakım yapıyorsun, saçının boyu nerde?

Ben hiç bakım yapmadım şu ana kadar fakat ; ne hikmetse devamlı uzar. Yapıdan da kaynaklanıyor sanırım. İnşallah istediğiniz uzunluğa sahip olursunuz saçlarınızda :KK16:

Benim iki hafta oldu canım henüz, yarın üçüncü kürü yapıcam. Şimdiden bir buçuk cm uzama var, saçım omuzlarımda. Şimdi kızıl saçtan kahveye de döndüm değmeyin keyfime =)) Hele bir mesaj sayım uygun olsun fotoğraflayıp koyarım da. Daha önce de yaptım ben bu kürü. Yine saçım omuzlarımdaydı o zaman da, iki üç yıl oluyor. Sekiz kürün sonunda 3-3,5 aylık bir sürede sütyen hizasına gelmişti saçlarım. Sinamekiden şaşmam.

Benim iki hafta oldu canım henüz, yarın üçüncü kürü yapıcam. Şimdiden bir buçuk cm uzama var, saçım omuzlarımda. Şimdi kızıl saçtan kahveye de döndüm değmeyin keyfime =)) Hele bir mesaj sayım uygun olsun fotoğraflayıp koyarım da. Daha önce de yaptım ben bu kürü. Yine saçım omuzlarımdaydı o zaman da, iki üç yıl oluyor. Sekiz kürün sonunda 3-3,5 aylık bir sürede sütyen hizasına gelmişti saçlarım. Sinamekiden şaşmam.

benim bu hafta ilk hafta henüz.. deneyimli olman umut verici.. uzun zamandır kaynak kullanıyordum. şimdi çıkarmak zorunda kaldım..baya yıpt-ranmıştı. kestirdim şuan tam omzumda ama katlı.. benim için acele olan sütyen hizasına gelmesi.. bu saç çok garip geliyor çünkü:KK43:((

aynı saç rengimiz var ve uzun bi zaman boyamayı düşünmüyorum. kahve rahat oluyo. kızılsa baya akıyorr. zor bi saç rengi..

benim bu hafta ilk hafta henüz.. deneyimli olman umut verici.. uzun zamandır kaynak kullanıyordum. şimdi çıkarmak zorunda kaldım..baya yıpt-ranmıştı. kestirdim şuan tam omzumda ama katlı.. benim için acele olan sütyen hizasına gelmesi.. bu saç çok garip geliyor çünkü:KK43:((

aynı saç rengimiz var ve uzun bi zaman boyamayı düşünmüyorum. kahve rahat oluyo. kızılsa baya akıyorr. zor bi saç rengi..

Kızıl iyi güzel, beş yıla yakındır kızıldı saçım. Sadece arada bir kere yine çikolata kahve boyamıştım dinlensin diye. Yine öyle yaptım ama bu kez pek dönmeyi düşünmüyorum. Doğal saçımı çok özledim, açık kumral. Kısmetse kendi rengime döneceğim yaza kadar. Kahve çok koyu oldu bana bir de normal kızıl da değil İrlanda kızılıydı, havuçtu yani bildiğin :KK70: Birden sert geldi gözüme ama bu da hoş =))
E hadi bakalım o zaman, en geç mart ayına kadar saçlarımız sırtımızın ortasına kadar gelicek hem de yumuşacık olucak =)

$jkl.jpg uzamış mı kızlar saçımı kestireli daha doğrusu yanalı 14 gün oldu

Bunu duyduğuma çok sevindim gerçekten,haftada bir yaptın değil mi ? ne kadar durdu saçında,ara vermişmiydin hiç? Sadece sekiz kür mü yaptın?

Canım ben sekiz kürü tamamlamamıştım diye hatırlıyorum, yedide bıraktım galiba. Haftada bir yaptım evet. Sonra ara ara yaptım aklıma estikçe, ay büyürken :) Hiç merak etmeyin işe yarıyor. Yaramıyorsa basit bir kan tahlili yaptırın vitamin eksikliği filan varsa ekstra vitamin alın.

Son düzenleme:
Yok canım ıslak değil nemliydi :) benim gibi saçı yananlara bakın önerm var ben pazartesi evoria sitesin almıştım Pantene ikisi bir arada saç spreyi çok işe yarıyor gerçekten eğer saçınız yandıysa tavsiye ederim bir de tangle teezer tarak aldım çok meşhurmuş denemedim henüz o tarağı alma nedenim saçlarım yandığı için saç derimi yormamaktı bakalım 2 hafta sonra ne olucak ben sinamekiyi 2 gündee bir yapıyorum çünkü finallerim yaklaşıyor o sürede barcelino ile ya da turplu suyla bakım yapıp 2 hafta sonra gene sinameki ypıcam

Yok canım ıslak değil nemliydi :) benim gibi saçı yananlara bakın önerm var ben pazartesi evoria sitesin almıştım Pantene ikisi bir arada saç spreyi çok işe yarıyor gerçekten eğer saçınız yandıysa tavsiye ederim bir de tangle teezer tarak aldım çok meşhurmuş denemedim henüz o tarağı alma nedenim saçlarım yandığı için saç derimi yormamaktı bakalım 2 hafta sonra ne olucak ben sinamekiyi 2 gündee bir yapıyorum çünkü finallerim yaklaşıyor o sürede barcelino ile ya da turplu suyla bakım yapıp 2 hafta sonra gene sinameki ypıcam

Canım o bahsettiğin tarak nasıl bişey ki? Ben kemik tarak kullanıyorum babanne usulü =)

X