Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

gözümüz hep saçımızda olduğu için anlayamıyoruz o yüzden buraya foto eklemek en güzeli canım..emin ol çok fark olacak sende göreceksin..dax da iyi bende alayım diyorum ama hep unutuyorum çok yüklenmek istemiyorum yarında sinamekim var son artık sonra dinlenme başlıyo benim için...

ben sacıma daxta kullanıyorum canım..öyle ondanda vay be diyecegim birşey görmedim sacımda..ama kaş ve kirpiklerime kullanıyorum cok memnunum..benim o seyrek kaşlarımı doldurdu sanki hafiftande kirpiklerime iyi geldi gibi..her gece yatmadan önce kaş ve kirpiklerime sürüyorum canım :KK12:

gecen gün acele duş aldıgım için öncesinde sacıma dax falan hiç bir yag sürememiştim..aman allahım saclarım o kadar güzel olduki..sanırım sacın biraz da dinlenmeye ihtiyacı var cidden..sinamekinin arasında sacıma hiç birşey sürmiycem cidden..özledim valla kafaya yag sürmeden banyo yapmayı :KK4:

ben sacıma daxta kullanıyorum canım..öyle ondanda vay be diyecegim birşey görmedim sacımda..ama kaş ve kirpiklerime kullanıyorum cok memnunum..benim o seyrek kaşlarımı doldurdu sanki hafiftande kirpiklerime iyi geldi gibi..her gece yatmadan önce kaş ve kirpiklerime sürüyorum canım :KK12:

gecen gün acele duş aldıgım için öncesinde sacıma dax falan hiç bir yag sürememiştim..aman allahım saclarım o kadar güzel olduki..sanırım sacın biraz da dinlenmeye ihtiyacı var cidden..sinamekinin arasında sacıma hiç birşey sürmiycem cidden..özledim valla kafaya yag sürmeden banyo yapmayı :KK4:

aynen canım bende bi ara alıp deniycem kirpiğimede süreyim ya iyi oldu sölediğin cnım..evet ara vermek çok iyi oluyor saç kendini topluyor biz yorulduğunu göremiyoruz ama yoryoruz saçı..inşallah çook güzel sonuçlar alırız canım..:KK17:

Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Allaahh DERİMMM :)) kesin sonuç alan varsa paylaşsın lütfen..

beeenn :)
basladıgımda sacım omuz hızasındaydı, ıkı kur tamamladım su an dınlenıyorum(ama ılk kurden sonra uc ay ara vermıstım) su an saclarım sutyen hızasından 6-7 cm asagıda...
kı benım demır eksıklıgı yuzunden saclarım hıc uzamaz.

ben iki günde bir yapıyorum canım 4. kürdeyim yarın 5'i yapıcam ve saçlarım baya baya uzuyor saçlarım yandı benim şimdi iyileşiyor

ben iki günde bir yapıyorum canım 4. kürdeyim yarın 5'i yapıcam ve saçlarım baya baya uzuyor saçlarım yandı benim şimdi iyileşiyor

sinamekiyi mi 2günde bir yapıyorsun canım:KK53: kaç kür yapıp bırakıyorsun peki dinlenme süren ne kadar..bu arada saçlarının düzelmesine çok sevindim inşallah daha güzel olur ve uzarlar..

beeenn :)
basladıgımda sacım omuz hızasındaydı, ıkı kur tamamladım su an dınlenıyorum(ama ılk kurden sonra uc ay ara vermıstım) su an saclarım sutyen hızasından 6-7 cm asagıda...
kı benım demır eksıklıgı yuzunden saclarım hıc uzamaz.

Merhaba hayatıncoptenekesi iki kür derken sekiz hafta yapıp üç ay aramı verdin sonra ikinci kürü mü yaptın ? Ben sekiz kür iki hafta dinlenme sonra sekiz kür tekrar yapmayı düşünüyordum.... Arayı üç ay verince uzun olmaz mı???

Merhaba hayatıncoptenekesi iki kür derken sekiz hafta yapıp üç ay aramı verdin sonra ikinci kürü mü yaptın ? Ben sekiz kür iki hafta dinlenme sonra sekiz kür tekrar yapmayı düşünüyordum.... Arayı üç ay verince uzun olmaz mı???

naslaaa en son neye karar verdin canım nasıl yapıcan kür maratonunu :KK1:

kızlar benim iki günde bir yapma nedenim haftaya sınavlarım var ve final zamanı eve uyumadan uyumaya geldiğim için şimdilik böyle yapıyorum 1 ay dinlenip tekrar haftada bir yapıcam

kızlar benim iki günde bir yapma nedenim haftaya sınavlarım var ve final zamanı eve uyumadan uyumaya geldiğim için şimdilik böyle yapıyorum 1 ay dinlenip tekrar haftada bir yapıcam

anladım canım kolay gelsin aslında benimde işime ölesi gelir işe yarıyosa senin gibi yaparım diye düşündüm..bide ben son kürümü yapıcam yarın sonra bir ay dinlenme ve 2.tur bakalım hayırlısı..sinameki işe yarıyor..:21:

evet nasla :)
8 hafta yapıp dınlendırdım sacımı, benım hedefım 3 haftaydı, ama saglık sorunları ve beklenmeyen seyahatler cıkınca bı baktım uc hafta uc ay olmus :)
zaten uc ayda bır mılım kıpırdamadı yerınden benım saclar...
uzamak ıcın ılla bı destek ıstıyor yanı :) haftaya tekrar baslayacagım kure ben, aslında bu uzunluk bana yeterdı de, iddiaya gırdım esımle :) :KK31:

evet nasla :)
8 hafta yapıp dınlendırdım sacımı, benım hedefım 3 haftaydı, ama saglık sorunları ve beklenmeyen seyahatler cıkınca bı baktım uc hafta uc ay olmus :)
zaten uc ayda bır mılım kıpırdamadı yerınden benım saclar...
uzamak ıcın ılla bı destek ıstıyor yanı :) haftaya tekrar baslayacagım kure ben, aslında bu uzunluk bana yeterdı de, iddiaya gırdım esımle :) :KK31:

Teşekkür ederim hayatıncoptenekesi...bende bir sütyen hizama kadar şu saçımı getirebilsem çokkkkk mutlu olacağım valla.... :)))

Bi karar verebilsem canım benim ahhhh bi karar verebilsem .... Kırk kere herkese soruyorum... Çarşamba günü kürüm bitsin bi karar veririm artık :))))

ben karar verdim valla şuan son kürüm kafamda birazdan yıkıycam vee 1aylık uzuuun bi dinlenme beni bekliyo..saçlarımın uzadığını hissediyorum ama şok olduğum bi durum geçen hafta içinde diplerim bi parmak bile değildi şimdi nerdeyse iki parmak çıkmış sanırım birazcık kesmeminde faydası oldu:KK16:bi an önce istediğim şekli alsın istiyorum yaa :KK31:

inş canım..ben ilk turun son kürünü pazartesi yapıcam sonra dinlenme zamanım..valla tam bi tarih tutmuş değilim aslında canım ama uzama gözlemleyebiliyorum saçım uzun benim ama istediğim bi boy var onun için uğraşıyorum hem sinameki bakım anlamındada çok işe yarıyor o yüzden ağırlık verdim ha tabi saçımın uzamasını hızlandırmak içinde çabalıyorum desek daha doğru olur :90: belli bi boya gelince uzama yavaşlıyor gibi geliyor bana :26: hadi bakalım hayırlısı..bu arada bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum onunda 2.şişesindeyim bitmek üzere..anlayacağın yaptığım şeylerden olumlu sonuçlar alıyoum ama bu kışı böle şeylere ayırdım bahara ve sonrasında yaza tamamen hedefime ulaşmış olmak istiyorum..

hadi bakalım canım ins hedeflere ulaşacağız

merhaba kızlarrr, saçlarr nasıll:)

19.12.2012 de saçlarımı kestirip boyatmıştım. ve toplam 5 günde 0,5 cm saçım uzamış.. bu yeter mi tabiki hayırrrrrrr:))))

şuan çok mutluyum... saçlarımız uzayacakk...

ben karar verdim valla şuan son kürüm kafamda birazdan yıkıycam vee 1aylık uzuuun bi dinlenme beni bekliyo..saçlarımın uzadığını hissediyorum ama şok olduğum bi durum geçen hafta içinde diplerim bi parmak bile değildi şimdi nerdeyse iki parmak çıkmış sanırım birazcık kesmeminde faydası oldu:KK16:bi an önce istediğim şekli alsın istiyorum yaa :KK31:

1 aylık ara vericeksin ama buraları bırakma xAyx :2: bizlere en cok destek veren sendin :KK43:

Son düzenleme:
hadi bakalım canım ins hedeflere ulaşacağız
inşallah canım ben yavaş yavaş hissediyorum bişiler mutlu oluyorum 2.turda foto eklemeye devam edicem şimdi uçlardan kesmiş bulundum biraz yanıltmasın bizi..inşallah hepimiz baharda çook mutlu olucaz :KK16:
merhaba kızlarrr, saçlarr nasıll:)

19.12.2012 de saçlarımı kestirip boyatmıştım. ve toplam 5 günde 0,5 cm saçım uzamış.. bu yeter mi tabiki hayırrrrrrr:))))

şuan çok mutluyum... saçlarımız uzayacakk...
çook güzel valla 5günde yarım santim uzuyosa daha ne valla :) millet ayda en fazla 2cm uzar diyodu al işte böle örneklere bayılıyorum:90:kolay gelsin canım inşallah hep bööle güzel haberlerimizi verelim birbirimize..

1 aylık ara vericeksin ama buraları bırakma xAyx :2: bizlere en cok destek veren sendin :KK43:

yaa ben hiç gidermiyim buralardan :)herşeyden vazgeçerim burdan vazgeçmem valla dadlım ööle alıştımki hem hepimizin güzel sonuçlar aldığını görmeden burdan ayrılmak yok seninde az kalmış dinlenme sürecine foto bekliyom ama bak karşılaştırmalı...:129::nazar:

Son düzenleme:
X