Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Merhaba, iyi aksamlar herkese
Aranizda uzun süre turplu su kullanan var mi sac uzatmak icin
Ben 1 haftadir kullaniyorum 4 kere yaptim turplu suyu ve 1,5 cm uzadi gibi geldi bana.. Ayrica yumusacik oldu saclarim.. Uygulayip da gercekten memnun olan arkadaslar var mi?

evet canım turplu suyu kullanıyorum haftadır. ayrıca sinamekili bakımıda yapıyorum. saç uçlarınada gliserin uyguluyorum. saçlarım5 günde 0,5 cm uzadı. tam bir ay sonra buraya resmimi koruyacağım. ve en önemlisi saçlarımızın uzayacağına inanmak.

fön yok, boya yok, düzleştirici yok. en azından bi süre...

inşallah yaza kadar saçlarımız 10-15 cm uzayacak. ben buna inanıyorum:))))

Ay canim inanir misin ben basindan beri saclarimin uzatacagina o kadar emindim ki..
Turplu suya basladigim gün ölcmüstüm 38 cm di en uzun sac telim biraz önce ölctüm 40 cm falan
Aa cok mutlu oldum suaan

pardon kuşum yazmışsın ne kadar süredir kullandığını:)

Sinameki kürüne baslayacaktim aslinda ama uzatmanin yaninda saci cok döküyor diye duydum.. Benim saclarim zaten normalde de cok döküldügü icin kullanmadim sonra turplu suya basladim zaten..
Sen 1 ay sonra fotograf koyacakmissin galiba ben de koyarim o zaman beraber takip ederiz bu topikte

canım sinameki ilk başlarda bir iki döker ama sonra saça alışır zannediyorumki kötü olan saçı atıyor öncelikle..ama turplu sudan memnun olanlarda var inşallah işine yarar canım kolay gelsin şimdiden..

Sagol canim :)
Sen ne kullaniyorsun saclatini uzatmak icin sinameki mi?

kuzucanım sinamekiden korkma.. dökeceğini zannetmiyorum, dökerse bırakırsın.. ben turplu suyuda yapıyorum ama o biraz saçı

sertleştiriyo. yumurtadan kaynaklandığını düşünüyorum. sinameki daha yumuşak yapıyo.. ama turplu suyunda uzatıığına eminim.. bence sen onuda yap..

İkisi ayni anda zarar vermez mi peki sa?
Ya alacak olsam bile annem laf oyleyebilir cunku 2 gunde bir turplu suyun o berbat kokusunu cekiyorlar
Yapma devam etme diyorlar ama edecegim iste banane

evet canım bende sinameki kullanıyorum ekstra bioblas sarmaşık özlü.turpu yapmıştım aslında bi ara ama sanırım çok istikrarlı olmadığımdan ve çok bişi beklemediğimden yaramadı zaten evdekilerde kokusuna dayanamadılar bıraktım..gerçi sinamekide onu aratmıyo ya neyse

Evet bizimkiler de turpun kaynarken ki kokusuna dayanamiyorlar..
Peki bu sinameki kürü nasil kullaniliyor biraz özet gecer misin

Evet bizimkiler de turpun kaynarken ki kokusuna dayanamiyorlar..
Peki bu sinameki kürü nasil kullaniliyor biraz özet gecer misin

tabiki :) sinameki otumuz var canım aktardan alıyoruz bunu çay bardağının çeyreği kadar bi suda kaynatıp süzüyosn ve ılıdıktan sonra yine aktardan aldığımız badem yağından 1tatlı kaşığı eczaneden aldığımız bemiks ampulden 1tane ekliyoruz..saç diplerimize sürüp 1 2saat bekletikten sonra yıkıyoruz haftada 1kez uygulanıyor 8hafta boyunca..

Cay bardaginin ceyregi cok az olmaz mi yav :44:
Bir de ne kadar sinameki kullanacagiz?..
Eger sinamekiye baslarsam haftada 3 kez turplu su 1 kez de sinameki yapmayi düsünüyorum nasil fikir ? :)
Cok soru sordum canim kusura bakma

kızlar eğer benim gibi saçı yanmış olup kestirip sinameki yapıp dökülen varsa emin olun onlar yannıklar sinameki onları temizliyor.

Cay bardaginin ceyregi cok az olmaz mi yav :44:
Bir de ne kadar sinameki kullanacagiz?..
Eger sinamekiye baslarsam haftada 3 kez turplu su 1 kez de sinameki yapmayi düsünüyorum nasil fikir ? :)
Cok soru sordum canim kusura bakma

canım estağfurullah..aslında tarifte 1çay bardağı diyor ama yaptığın kür başından süzülür faydası olmaz o fazla oluyo bende göz kararı yapmaya alıştım açıkçası o yüzden tam bi ölçü veremedim ama bi tutam sinameki kullanıcaksın onun içinde birazcık yüzebileceği bi miktar olsun su zaten zamanla sen kendine göre bi ayarlama yapıyosn canım..bu arada iki kürü yap bi zararı olmaz sanırım ama bence sonra azaltarak git sayıları en azından bir bir olsun turplu su fazla oluyo bana göre canım..başka sorun olursa buralardayım ben :)

Kızlar kurutmayı nasıl yapıyorsunuz, benim sinuzitim var ben kurutuyorum makineyle. Arada da düzleştiriyorum falan.

Kızlar kurutmayı nasıl yapıyorsunuz, benim sinuzitim var ben kurutuyorum makineyle. Arada da düzleştiriyorum falan.

Şimdi malum kış ... Ben fön makinasıyla kurutuyorum hatta bazen üşeniyorum , hafif ıslak kalıyor ... Saçlarım düz olduğu için sorun olmuyor... Yamuk yumuk kurursa arkadan topluyorum... Tövbe ettim ne fön ne maşa ne düzleştirici ... Saçım düzelene kadar böyle devam edeceğim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…