Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

benim saçlarımda senin saçlarından üç parmak daha uzun...bende en az sütyen hizası istiyorum ,belime kadar uzatmak hayal benim için...bari o kadar uzasın...dün fotosunu çektim saçlarımımn ..azıcık daha uzasın ekleyeceğim farkınıda görürüz...kızlar uzar diyorlar..moral oluyor bu benim için..inşallah diyorum..sabırla bekliyorum bende ..üç dört ay içinde sutyen hizasında olur diyorlar..inşallahhhh mart ayında bu sonucu alırız...

xAyx canım maya saç uzatıyor mu?? bu kürü yapsam ağır mı olur acaba çok bakımda bir zarar getirmesin..kaş yapayım derken göz çıkarmayalım..:)))

Gelir gelir merak etme =)
Benim cilt sorunum yok ama saçlarım çok cansız diye doktora gittim bir saç losyonu bir de şampuan yazdı bana ama burdan isimlerini yazsam sorun olur mu bilmiyorum ki, forum kurallarına ters düşmesin? Ben şimdi haftada bir doktorumun verdiği ilaçları, bir de sinamekiyi yapıyorum. 12 gün oldu başlayalı ve 1,5 cm uzama var. Sinamekiye başlamadan önce bir süre sadece ilaçları kullandım bir yandan da b vitamini takviyesi aldım.
Sarımsaklı şampuan için ben de aynı şekilde düşünüyordum ama dişleri bıçakla ikiye kesip sütte kaynatınca kokusu çok azalıyor. Menekşe yağıyla dövüp öyle attım şampuanın içine. Güzel kokulu yağlarla masaj yapıp yeniden şampuanlayabilirsin, ardından maske kullanabilir veya gliss sıkabilirsin. Koku kalmıyor. Watsons'dan aldığım papatyalı maskeyi yapıyorum ben. Zaten her yıkamada değil iki yıkamada bir sürüyorum sarımsaklı şampuanı açıkçası.
Umarım bilgiler işine yarar hepimizin saçları upuzuuuun olsun =)

yazanlar var ,biotin vitamin ilacı sonuçta adını yazıyorlar..losyon ve şampuanmış senin ki yaz ,sonuçta ilaç değil..bekliyorum cevabını arkadaşım...

xAyx canım maya saç uzatıyor mu?? bu kürü yapsam ağır mı olur acaba çok bakımda bir zarar getirmesin..kaş yapayım derken göz çıkarmayalım..:)))
canım işin açığı ben mayayı saçıma yapamadım hiç geçen deneyecektim erindim hem bana saç ucu için bişiler lazımdı diye hemde bu diplere yapılıyo erindim..ama cildim için maske yapmıştım o iyi gelmişti bu arada maya maskesi uzatmaya yarıyor onu biliyorum inş yarar işine..

yazanlar var ,biotin vitamin ilacı sonuçta adını yazıyorlar..losyon ve şampuanmış senin ki yaz ,sonuçta ilaç değil..bekliyorum cevabını arkadaşım...

Canım ama bunlar "medikal" şampuan ve losyonlar. Marketten alabileceğin şeyler değil. Özelden atayım yine de, böyle bir kural var mı bilmiyorum ama varsa da durduk yerde ihlal etmek istemem. Bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.

bugün günü değildi ama ben 5.kürümüde bitirdim

ohh be bitti bir kutu bemiks

çoğu gitti azı kaldı diyelim artık

herkese iyi geceler

Canım , ben zaten cildiyeciye yağdıracağım.. Kuru mat saçlarım var , elbette sana iyi gelen bana iyi gelir diye birşey yok ama Dr gidince soracağım senin kullandıklarını soracağım ( cildiyeci arkadaşım :))) mesaj sayımız dolmadan özelden de mesaj atamıyoruz bu nedenle yazırmışsın diye rica ettim... Bilmiyorum kural ihlali yaparmayız ama bazı arkadaşlar yazıyor görmüştüm :))))

Evet kızlarrrrrr ben geldimmm... bugün hürrem ve sinameki kürü günüm, eşim iyice kafayı yedin sen diyor:))) sen yaza gör beni dedim... Dedim de inşallah uzar , rezil olmam,zaten yanık püskül mat saçlarımı görünce boyaya boyaya mahvettin saçlarını diyor ,offfffff offffffff ...... Valla ben kafayı yiyeceğim kızlar yaaaa ....bu saçlar düzelir inşallah......(((

teşekkürler canım
ben kuaförde kestirmiştim saçımı ağustosun sonunda saçlarım köprücük kemiklerimdeydi yani omuzumdan azıcık aşağıdaydı.küre başlayalı çok olmadı daha ama fark edilir bir uzama var gerçekten üstelik saçlarımı çok kestim elime yanıklar geldikçe
saçlarım simsiyah boyadan kendim açtım açıcıyla boyadım ama flashtan koyu ve kızıl çıkıyor ama eğer bu renk istiyorsan 7.77 falan boyarsan sanırım fotoğraftaki renk olur
hedef şimdilik dirseklerimin hizası canım bi ulaşayım yanıklar gidene kadar o hizada kullanacağım sonra da bele kadar uzatırım

haa bu arada ben maya yumurta maskesini yaptım 2 saat tuttum ama kokusuna dayanamadım pastahaneden kaçmış gibiydim resmen poğça kokuyodum

bir de ertesi gün saç diplerimde yağ bezeleri oldu küçük küçük tabi kaşıyınca gittiler ama benim fazla alerjik bünyemden kaynaklı olabilir bu durum

tekrar yapar mıyımm
yapmam

Kızlar sizlere bir şey soracağım....

Benim saçlar yanık, tiftik, tülerik yaa... Ayrıca bu ay dip boya yaptırdım uçlar koyu kestane dipler açık kestane oldu.. Çünkü ana saçım açık kestane kumral arası olunca renk farkı oldu.. Bıktım ben bu kuaförlerden ... Saçımda bariz aklar yok ama tepemde sırıtıyorlar işte.. Çok okudum çok araştırdım , kına iyi geliyor saçlara diyorlar..yakan arkadaşlarım var çok memnunlar ama onlar doğal saçlarına yakıyorlar.. Geçen okulda bir arkadaşım kına yakmıştı bayıldım saçlarına nasıl canlı , nasıl parlak duruyo anlatamam... Gözümü karartıp kına yaksam , dipler ayrı renk olur mu acaba ??? Sonra pişman olmak istemiyorum.. Forumlarda okudum bir arkadaşın saçında tam yedi renk varmış kına yakmış saçlarım düzeldi diyordu.. Yaa yeter ki saçlarıma iyi gelsin yıllarca kullanmaya razıyım.. Ne olur bana bir akıl verin , boyadan sıkıldım doğal şeylere dönmek istiyorum ... Eşim zaten saçlarını mahvettin bari doğal yollar dene diyor , iki arada bi derede kaldım lütfennnnn bir akıl verin .....

Canım maya alerjik reaksiyonlar verebiliyormuş... Ben de yapacaktım duyunca vaz geçtim.. Sinameki kürü zaten yapıyorsun , bir de ben badem yağı ve yılan yağını karıştırdım... Bu hafta haftada bir kere olmak üzere kullanacağım .. Saçlarıma çok iyi geldi saçlarım çok kötü benim ... Zaten çok bakım yaparak saçımı yormama adına sadece bu bakımları yapacağım..Bayağı faydasını gördüm tavsiye ederim...

ben kınayı saç boyamaya başlamadan önce kullanmıştım küçükken 7. ya da 8. sınıfa gidiyordum hatta
boyalı saçın üstüne ne olur bilemiyorum ama renk farkı eğer saçının koyu tonuna yakın tutmazsa kına o zaman olur.
tekrar kına yakarsın zarar vermemiş olursun renk aynı olur zamanla :26:
kına gerçekten çok çokk güzell saçları hele düz kullandığında ayna gibi parlıyor resmen ama tek sorun renk değiştirme ihtimalin yok
kızıldan sıkıldığında renk değiştirmek için saçların uzayana kadar 2 renk kullanmak zorunda kalırsın

Canım benim teşekkür ederim... Saçlarım düzdür zaten , parlak ve bakımlı durması için hele de boyadan kurtulmak için kullanmak istiyorum ... Saçlarım koyu kestane uçları... Dipleri bir ton daha açık dikkatli bakınca anlaşılıyor.. Kür sayesinde uzayında iki parmak kadar doğal saçlarıma dip boyası yaptırdım bir ton açık oldu uçlarından .. Ancak çok dikkatli bakılırsa anlaşılıyor...tek korkum uçlar koyu şimdi boyattığım dip boyası bir ton açık kendi saçım uzandığında koyu kumral kestane arası bir renk , saçım üç renk dolaşmayayım ... Dönüşünde yok bu konuda kafam çok karıştı... Üst üste yapınca zamanla aynı renk olur demişsin olur mu acaba ??? Ben artık saçlarım tek renk olsun dipten gelenlerde kına yakayım bakımlı olsunlar istiyorum... Boyadan mahvoldu bari kına ile kurtarayım diyorum....

merhabalar canlar,

bende siyahtan saçını açtırmış biri olarak saçlarımn çok yandığını beliteyim(( bugün iş görüşmem var diyee saçımı boyatmak zorunda kaldım, kuaförümde bu saçla gitme dedi ve saçlarımı kesti(( uçları çok fenaydı çünkü, böle tiftik tiftik((

inş biraz kendilerine gelmişlerdir... neyse şevkimi kırmıcam, omzumda olan saçlarımı aza kadar sütyen hizasına getimeye çalışıyorummm...

AYRICA KIZLARRRR BANA DUA EDİN HAYIRLISIYSA OLSUN İŞİMMMM:))))

canım ya kına doğal olabilir belki ama dönüş cok zor..biz kadınlar zaten hemen herşeyden sıkılıyoruz yapma derim..
hem bir karar vermelisin bence..ya sacının yıpranmışlığını düzelticeksin ya da rengini
bence bakımları hızlandır...inan sacların canlanacaktır..hiç bakımlı sacla bakımsız sac bir olur mu..en azından benim olmuyo
sacların canlandıktan sonra güzel bir boya yaptır derim ben

canım ya bence gelir tabiki yaza kadar sütyen hizasına
hem ne derler bilirsin sac kökten beslenir uçtan nefes alır..daha iyi olmuş
yeni mezun bir işsiz olarakta inşallah işi alırsın diyorum

çok teşekkür ederim cnmcım, aminnnn inşşş...

gerçi yeni mezunda diilim ama bu işi istiyorum tabiii hayırlısıysa olsun...

saç konusuna gelince,

sen ne zamandır kullanıosun bu bakımı, uzama oldumu peki ve boyu nerdeydi?

benim saçlarım göğüsüme yakın canım..ben bu kürü 3 yıl öncede denemiştim ve sacımı cok dökmüştü ve sadece 5 kür denemiştim..
gene 5. kürümdeyim..fakat bu sefer hiç dökülme olmadı ve saçlarımı cok yumusattı..
23 kasımda sacımı kestirip boyatmıştım, diplerim cıktı ama öyle aman aman değil
zaten 2 haftalık beklemede uzuyo diyolar..son 3 kürüm kaldı
23 aralıkta resim koymayı düşünüyorum canım..baskalarındanda yorum alıyım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…