Evet kızlar bende az önce kürü uyguladım,dikişlerimide aldırdım artık hazır ve de nazırım.Sil baştan başlıyorum.Ama biraz desteğe ihtiyacım var ve de fikirlerinize.Saçlarımın son halini ekliyorum.İlk etapta yaptığım kürler sayesinde ensem kapandı şükür ki..Ama hedef yazın en az sütyen hizasında olması saçlarımın.Evet kızlar sizin fikirlerinizi alayım.Bu saçlar kaç vakitte sütyen hizasına gelir acaba?Bu resimdeki en alt sınır il hedefim..Tahmini bir zaman biçebilen?
canım yok şimdi sinameki varsa daha iyi sabah yıka onu maya maskesini yazayım ben sana
onuda yarın boş olursan yaparsın
Bir paket kuru mayayibir kaba koyup uzerine, sicak su dokup karistiriyosn istersen yumurtasarisida koyabilirsin.sacdiplerine surdukden sonra biraz masaj yapip sacini havlu yada streçlekapatiyorsun1saat sonra filan yıkayabilirsininş işine yarasın canım..
lurya merhaba..benimde saçlarım omuzlarımda üç dört ay içinde sırtımın ortasına gelir mi acaba?? valla bu saçlarla kafayı yiyeceğimmmmm.... dr'un verdiği ilaçlar saçla mı ilgili..cilt problemin mi var ??mesaj sayım az olduğu için bende foto ekleyemiyorum ve özel mesaj atamıyorum o ilaçların adları ne ?? ne amaçla kullanıyorsun ? sarımsaklı şampuan cesaret edemiyorum ,kokar diye...çalışıyorum kokarsam diye çok korkuyorum..bilgilendirirsen sevinirim...
Gelir gelir merak etme =)
Benim cilt sorunum yok ama saçlarım çok cansız diye doktora gittim bir saç losyonu bir de şampuan yazdı bana ama burdan isimlerini yazsam sorun olur mu bilmiyorum ki, forum kurallarına ters düşmesin? Ben şimdi haftada bir doktorumun verdiği ilaçları, bir de sinamekiyi yapıyorum. 12 gün oldu başlayalı ve 1,5 cm uzama var. Sinamekiye başlamadan önce bir süre sadece ilaçları kullandım bir yandan da b vitamini takviyesi aldım.
Sarımsaklı şampuan için ben de aynı şekilde düşünüyordum ama dişleri bıçakla ikiye kesip sütte kaynatınca kokusu çok azalıyor. Menekşe yağıyla dövüp öyle attım şampuanın içine. Güzel kokulu yağlarla masaj yapıp yeniden şampuanlayabilirsin, ardından maske kullanabilir veya gliss sıkabilirsin. Koku kalmıyor. Watsons'dan aldığım papatyalı maskeyi yapıyorum ben. Zaten her yıkamada değil iki yıkamada bir sürüyorum sarımsaklı şampuanı açıkçası.
Umarım bilgiler işine yarar hepimizin saçları upuzuuuun olsun =)
canım işin açığı ben mayayı saçıma yapamadım hiç geçen deneyecektim erindim hem bana saç ucu için bişiler lazımdı diye hemde bu diplere yapılıyo erindim..ama cildim için maske yapmıştım o iyi gelmişti bu arada maya maskesi uzatmaya yarıyor onu biliyorum inş yarar işine..xAyx canım maya saç uzatıyor mu?? bu kürü yapsam ağır mı olur acaba çok bakımda bir zarar getirmesin..kaş yapayım derken göz çıkarmayalım..:)))
yazanlar var ,biotin vitamin ilacı sonuçta adını yazıyorlar..losyon ve şampuanmış senin ki yaz ,sonuçta ilaç değil..bekliyorum cevabını arkadaşım...
Canım ama bunlar "medikal" şampuan ve losyonlar. Marketten alabileceğin şeyler değil. Özelden atayım yine de, böyle bir kural var mı bilmiyorum ama varsa da durduk yerde ihlal etmek istemem. Bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
maşallahhhh maşallahhh ...nazar boncuğu ekleyecektim yapamadım..yeniyim yaa ondan...:))) canım benim çok güzel saçların var ,rengi boyu ve kesimiyle tammmmm istediğim saç maşallah ...çok güzel uzamış ..bende birbuçuk ayda üç cm uzattım..böyle giderse baharda senin boya gelir sanırım...çok güzel uzamış saçların..devam et ,beline kadar uzat çok yakışır bu saça...saçının rengi doğal mı boyamı ,sen mi boyadın kuaför mü boyuyor ???? :))))))))))))))))
haa bu arada ben maya yumurta maskesini yaptım 2 saat tuttum ama kokusuna dayanamadım pastahaneden kaçmış gibiydim resmenpoğça kokuyodum
bir de ertesi gün saç diplerimde yağ bezeleri oldu küçük küçük tabi kaşıyınca gittiler ama benim fazla alerjik bünyemden kaynaklı olabilir bu durum
tekrar yapar mıyımm
yapmam
Kızlar sizlere bir şey soracağım....
Benim saçlar yanık, tiftik, tülerik yaa... Ayrıca bu ay dip boya yaptırdım uçlar koyu kestane dipler açık kestane oldu.. Çünkü ana saçım açık kestane kumral arası olunca renk farkı oldu.. Bıktım ben bu kuaförlerden ... Saçımda bariz aklar yok ama tepemde sırıtıyorlar işte.. Çok okudum çok araştırdım , kına iyi geliyor saçlara diyorlar..yakan arkadaşlarım var çok memnunlar ama onlar doğal saçlarına yakıyorlar.. Geçen okulda bir arkadaşım kına yakmıştı bayıldım saçlarına nasıl canlı , nasıl parlak duruyo anlatamam... Gözümü karartıp kına yaksam , dipler ayrı renk olur mu acaba ??? Sonra pişman olmak istemiyorum.. Forumlarda okudum bir arkadaşın saçında tam yedi renk varmış kına yakmış saçlarım düzeldi diyordu.. Yaa yeter ki saçlarıma iyi gelsin yıllarca kullanmaya razıyım.. Ne olur bana bir akıl verin , boyadan sıkıldım doğal şeylere dönmek istiyorum ... Eşim zaten saçlarını mahvettin bari doğal yollar dene diyor , iki arada bi derede kaldım lütfennnnn bir akıl verin .....
ben kınayı saç boyamaya başlamadan önce kullanmıştım küçükken 7. ya da 8. sınıfa gidiyordum hatta
boyalı saçın üstüne ne olur bilemiyorum ama renk farkı eğer saçının koyu tonuna yakın tutmazsa kına o zaman olur.
tekrar kına yakarsın zarar vermemiş olursun renk aynı olur zamanla :26:
kına gerçekten çok çokk güzell saçları hele düz kullandığında ayna gibi parlıyor resmen ama tek sorun renk değiştirme ihtimalin yok
kızıldan sıkıldığında renk değiştirmek için saçların uzayana kadar 2 renk kullanmak zorunda kalırsın
Kızlar sizlere bir şey soracağım....
Benim saçlar yanık, tiftik, tülerik yaa... Ayrıca bu ay dip boya yaptırdım uçlar koyu kestane dipler açık kestane oldu.. Çünkü ana saçım açık kestane kumral arası olunca renk farkı oldu.. Bıktım ben bu kuaförlerden ... Saçımda bariz aklar yok ama tepemde sırıtıyorlar işte.. Çok okudum çok araştırdım , kına iyi geliyor saçlara diyorlar..yakan arkadaşlarım var çok memnunlar ama onlar doğal saçlarına yakıyorlar.. Geçen okulda bir arkadaşım kına yakmıştı bayıldım saçlarına nasıl canlı , nasıl parlak duruyo anlatamam... Gözümü karartıp kına yaksam , dipler ayrı renk olur mu acaba ??? Sonra pişman olmak istemiyorum.. Forumlarda okudum bir arkadaşın saçında tam yedi renk varmış kına yakmış saçlarım düzeldi diyordu.. Yaa yeter ki saçlarıma iyi gelsin yıllarca kullanmaya razıyım.. Ne olur bana bir akıl verin , boyadan sıkıldım doğal şeylere dönmek istiyorum ... Eşim zaten saçlarını mahvettin bari doğal yollar dene diyor , iki arada bi derede kaldım lütfennnnn bir akıl verin .....
merhabalar canlar,
bende siyahtan saçını açtırmış biri olarak saçlarımn çok yandığını beliteyim(( bugün iş görüşmem var diyee saçımı boyatmak zorunda kaldım, kuaförümde bu saçla gitme dedi ve saçlarımı kesti (( uçları çok fenaydı çünkü, böle tiftik tiftik ((
inş biraz kendilerine gelmişlerdir... neyse şevkimi kırmıcam, omzumda olan saçlarımı aza kadar sütyen hizasına getimeye çalışıyorummm...
AYRICA KIZLARRRR BANA DUA EDİN HAYIRLISIYSA OLSUN İŞİMMMM:))))