- 12 Nisan 2008
- 1.173
- 221
Canım benim teşekkür ederim... Saçlarım düzdür zaten , parlak ve bakımlı durması için hele de boyadan kurtulmak için kullanmak istiyorum ... Saçlarım koyu kestane uçları... Dipleri bir ton daha açık dikkatli bakınca anlaşılıyor.. Kür sayesinde uzayında iki parmak kadar doğal saçlarıma dip boyası yaptırdım bir ton açık oldu uçlarından .. Ancak çok dikkatli bakılırsa anlaşılıyor...tek korkum uçlar koyu şimdi boyattığım dip boyası bir ton açık kendi saçım uzandığında koyu kumral kestane arası bir renk , saçım üç renk dolaşmayayım ... Dönüşünde yok bu konuda kafam çok karıştı... Üst üste yapınca zamanla aynı renk olur demişsin olur mu acaba ??? Ben artık saçlarım tek renk olsun dipten gelenlerde kına yakayım bakımlı olsunlar istiyorum... Boyadan mahvoldu bari kına ile kurtarayım diyorum....
rica ederim canım ne demek
bundan sonra boyamayıp hep kınayla devam edeceksen yani kızıl saçlı olmayı göze alıyorsan değiştirmeden sıkılmadan kına yap
içine çay yaprağı rastık vb. gibi maddelerle renginin koyu ya da açık tutmasını sağlayabilirsin
uzadıkça tekrar kına yakarsan zaten hepsi tek renk tutar merak etme
ama kendi saç rengine dönemezsin kınayı açtırıp üzerine boyatmak gibi bir şansın yok ne yazık ki :18:
bence bakımlara devam et eğer uzun vadede de sonuç alamazsan öyle kına yaparsın