- 28 Eylül 2012
- 152
- 22
Buralardayım artık canım,küre de geri döndüm ama bakıyorum da uzamıyor gibime geliyor üzülüyorum Senin nasıl gidiyor tamamladın mı ilkini? :85:emmine nerelerdesin gı nasıl gidiyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buralardayım artık canım,küre de geri döndüm ama bakıyorum da uzamıyor gibime geliyor üzülüyorum Senin nasıl gidiyor tamamladın mı ilkini? :85:emmine nerelerdesin gı nasıl gidiyor :)
Tam inanç devam etmeye çalışacağım tabide sanki ben mi aceleciyim bilmiyorum ama bariz bir sonuç gözlemleyene kadar aynalara küsüm yine :83:Canım ben sekiz kürü tamamlamamıştım diye hatırlıyorum, yedide bıraktım galiba. Haftada bir yaptım evet. Sonra ara ara yaptım aklıma estikçe, ay büyürken :) Hiç merak etmeyin işe yarıyor. Yaramıyorsa basit bir kan tahlili yaptırın vitamin eksikliği filan varsa ekstra vitamin alın.
Tam inanç devam etmeye çalışacağım tabide sanki ben mi aceleciyim bilmiyorum ama bariz bir sonuç gözlemleyene kadar aynalara küsüm yine :83:
yaaa öle deme canım zamanla iyi geldiğini hissedeceksin pes etme lütfen sinameki çok güzel bişi unutma..bende napım valla ilk turun bitmesine bi kürüm kaldı yarın akşma yapıcam onu şu son iki kürü eksik malzemelerin yerini başka şeylerle doldurup yapmak zorunda kaldım malesef sonra dinlenme sürecine geçiyorum kısmetse...kozmikbakımda saç kesme boyama ve vitamin-protein kürlerinin günüydü diye bugün kırıklarımı aldım bide üstüne havuçlu limonlu bi kür yaptım oohh saçlarım bi parladı sorma artık evde deli muamelesi görüyorum yalnız ne bulsam başıma sürer oldum :90::90:Buralardayım artık canım,küre de geri döndüm ama bakıyorum da uzamıyor gibime geliyor üzülüyorum Senin nasıl gidiyor tamamladın mı ilkini? :85:
Korkuyorum sanırım uzamayacak diye,acele ediyorum kafamda iş akışı ve hayat koşturmasının yoğun olmadığı her anda saçımda vallahi..Belki de çok acele ediyor kafanı oraya çok takıyorsan fark olsa bile gözüne gözükmüyordur :) Şu anda üçüncü kürüm var saçımda, özene bezene hazırladım bir de sarımsaklayacağım kafamı az sonra, daha önce deneyip sonuç aldığım için içim çok rahat, keyif alıyorum saçıma bakım yaparken =)
Umarım canım tekrar o moda girebilirim,20 gün kür filan yapmayacaksın yani..Boş geçmemişsin en azından iyi kötü bakımını yapmışsın.yaaa öle deme canım zamanla iyi geldiğini hissedeceksin pes etme lütfen sinameki çok güzel bişi unutma..bende napım valla ilk turun bitmesine bi kürüm kaldı yarın akşma yapıcam onu şu son iki kürü eksik malzemelerin yerini başka şeylerle doldurup yapmak zorunda kaldım malesef sonra dinlenme sürecine geçiyorum kısmetse...kozmikbakımda saç kesme boyama ve vitamin-protein kürlerinin günüydü diye bugün kırıklarımı aldım bide üstüne havuçlu limonlu bi kür yaptım oohh saçlarım bi parladı sorma artık evde deli muamelesi görüyorum yalnız ne bulsam başıma sürer oldum :90::90:
sağol canım hepimize olsun :) sen elinden geldiği kadar yapmaya gayret göster istekli olduğunuda biliyorum bırakma..bende yarın yapıp bitirdikten sonra ocağın ortalarında başlamayı düşünüyorum açıkçası hem sınav dönemimi atlatmış olurum rahat rahat yaaparım hemde arayı biraz açık tutarsam saçımada yararı olur die dşündüm..evet yumuşadıda saçlarım aslında kür kolaydı diye hemen yapayım dedim hazır günüde gelmişkenebide biraz kepek sorunum var limon ona iyi geliyor diye yaptım...neyse bu kış bööle uğraşıp götürecez bu işi inş amacımıza ulaşırız..Korkuyorum sanırım uzamayacak diye,acele ediyorum kafamda iş akışı ve hayat koşturmasının yoğun olmadığı her anda saçımda vallahi..
Yazılanlar umut vadediyorda ya olmazsalarım var işte
Umarım canım tekrar o moda girebilirim,20 gün kür filan yapmayacaksın yani..Boş geçmemişsin en azından iyi kötü bakımını yapmışsın.
Ohh eline koluna sağlık,sağlıkla uzasın saçların.Bana da öyle diyorlar da aldırmıyorum valla,saçım kısa kalsa deliricem en azından gayret gösterip deliririm :)
Bu arada limonu bilmiyorumda havuç turp ve marul tarzı şeylerin suyu feci yumuşatıp parlatıyor :)
Hepimize şifa olsun inşallah.
İnşallah canım benim inşallah..elimden gelenin fazlasını yapasım var kür çılgınlığı giibi ne görsem yapasım geliyor ama istikrarla devam sinemakiye.. Umarım baharda dilediğim boya gelir..sağol canım hepimize olsun :) sen elinden geldiği kadar yapmaya gayret göster istekli olduğunuda biliyorum bırakma..bende yarın yapıp bitirdikten sonra ocağın ortalarında başlamayı düşünüyorum açıkçası hem sınav dönemimi atlatmış olurum rahat rahat yaaparım hemde arayı biraz açık tutarsam saçımada yararı olur die dşündüm..evet yumuşadıda saçlarım aslında kür kolaydı diye hemen yapayım dedim hazır günüde gelmişkenebide biraz kepek sorunum var limon ona iyi geliyor diye yaptım...neyse bu kış bööle uğraşıp götürecez bu işi inş amacımıza ulaşırız..
ben bioblas sarmaşık özlü sampuanda kullanıyorum kürü de yapıyorum saçlarım gözle görülür uzadı ve cok yumusadı ama hangisi iyi geldi bilmiyorum saçlarımın renginide değiştirdim keyfime diyecek yok :)
ben bioblas sarmaşık özlü sampuanda kullanıyorum kürü de yapıyorum saçlarım gözle görülür uzadı ve cok yumusadı ama hangisi iyi geldi bilmiyorum saçlarımın renginide değiştirdim keyfime diyecek yok :)
Benim iki hafta oldu canım henüz, yarın üçüncü kürü yapıcam. Şimdiden bir buçuk cm uzama var, saçım omuzlarımda. Şimdi kızıl saçtan kahveye de döndüm değmeyin keyfime =)) Hele bir mesaj sayım uygun olsun fotoğraflayıp koyarım da. Daha önce de yaptım ben bu kürü. Yine saçım omuzlarımdaydı o zaman da, iki üç yıl oluyor. Sekiz kürün sonunda 3-3,5 aylık bir sürede sütyen hizasına gelmişti saçlarım. Sinamekiden şaşmam.
inş canım..ben ilk turun son kürünü pazartesi yapıcam sonra dinlenme zamanım..valla tam bi tarih tutmuş değilim aslında canım ama uzama gözlemleyebiliyorum saçım uzun benim ama istediğim bi boy var onun için uğraşıyorum hem sinameki bakım anlamındada çok işe yarıyor o yüzden ağırlık verdim ha tabi saçımın uzamasını hızlandırmak içinde çabalıyorum desek daha doğru olur :90: belli bi boya gelince uzama yavaşlıyor gibi geliyor bana :26: hadi bakalım hayırlısı..bu arada bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum onunda 2.şişesindeyim bitmek üzere..anlayacağın yaptığım şeylerden olumlu sonuçlar alıyoum ama bu kışı böle şeylere ayırdım bahara ve sonrasında yaza tamamen hedefime ulaşmış olmak istiyorum..
kızlar bu kürü uyguladığınızda kirpiklere veya kaşlara sürerek sonuç alan var mı uzayan?
ben bı ara denedim ama sonra ugrasamadım
kirpikleride uzatır mı acaba şimdi sarımsak sürüyorum
canım eski hali olmadığından diplerine göre yorum yapıcam evet uzamış ama şuan tam uzamış hali değil bu bu kürlerinide yap devam edecek uzama..sen uzama aşamasının ortasında çekmişsin yani bence içime ööle doğdu hem 6.kürü yapacaksın ya bu aralarda dahada çok uzuycak emin ol dinlenme süresinde gene foto istiyomevett kızlar..sacımı tam bundan 23 kasımda kestirmiştim..yani tam 1 ay oluyor ve 24 ündede sinamekiye başlamıştım..bence öyle vaauvv denilecek bir uzama yok..zaten kestirdiğim gününde resmi yok sac diplerimi ve sacımın boyunu cektim..hadi bakalım yorumlar sizden..sac diplerimde öyle aman aman bir uzama yok
nolur bir yorum yapın..resmi görüpte yorum yapmayanların sacları uzamasın
bu arada yarın ya da salı günü 6. sinameki kürümü yapıcam
Eki Görüntüle 585390 Eki Görüntüle 585389
evett kızlar..sacımı tam bundan 23 kasımda kestirmiştim..yani tam 1 ay oluyor ve 24 ündede sinamekiye başlamıştım..bence öyle vaauvv denilecek bir uzama yok..zaten kestirdiğim gününde resmi yok sac diplerimi ve sacımın boyunu cektim..hadi bakalım yorumlar sizden..sac diplerimde öyle aman aman bir uzama yok
nolur bir yorum yapın..resmi görüpte yorum yapmayanların sacları uzamasın
bu arada yarın ya da salı günü 6. sinameki kürümü yapıcam
Eki Görüntüle 585390 Eki Görüntüle 585389
canım eski hali olmadığından diplerine göre yorum yapıcam evet uzamış ama şuan tam uzamış hali değil bu bu kürlerinide yap devam edecek uzama..sen uzama aşamasının ortasında çekmişsin yani bence içime ööle doğdu hem 6.kürü yapacaksın ya bu aralarda dahada çok uzuycak emin ol dinlenme süresinde gene foto istiyom
kesinlikle dinlenme sürecindede bir foto koyucam canım..yani tahminen 1 ay sonra falan bide sinamekiden sonra yaklasık bir ay sadece dax kullanıcam onuda resimlerim artık bakalım 2 ay sonraki değişim bu kadar uğraşa değer olucakmı
hem bakalım görürüz hangisinden daha iyi sonuc alıcaz