Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

deneyip memnun kalanlar varsa paylaşsın lütfennn...

canım sinamekiyi soruyosan evet çook yararını gördüğümü ve gördüğümüzü söleyebilirim..gliserinli bakımı ve sarımsaklı şampuanı soruyorsan onları henüz deneyemedim ama gliserinin saçı iyi yumuşattığını sarımsağında yeni saçlar çıkardığını biliyorum..eğer saçlarını çok uzatmak istiyosan başla derim canım kolay gelsin..

canım öncelikle kolay gelsin şifa olsun.. tarifteki gibi 1çay bardağı mı su kullanıyorsun o çok fazla..önce onu azalt birazcık..tabiki yine istersen streçleyebilirsin kafan terlerse daha iyi olur bence..bu arada sen fotolarını çekil tarihlerinde belli olsun ekleyebildiğinde toptan eklersin canım bekliyoruz merakla..:)

evet canım 1 çay bardağı çok geldi azalttım zaten suyunu

Merhabalarr arkadaşlar ben uzun zamandır kadınlar külübüne üyeyim ve sizleri o kadaar çok takip ettim hepiniz aslında bana moral oldunuz malesef aktif kullanmıyordum.. Şimdide ben sizlere morel olmak istiyorum.. Çarşamba günü 3. kürümü yaptım yani iki buçuk hafta ve sonuç inanılmaz. 2 cm net belkide buçuğu var!!!! saçım röfle sarı olduğu için dibim ayan beyan ortada:)) Öncelikle kkontes arkadaşımıza çok ama çok teşekkür ederim daha öncede bu kürü bilip bir kaç hafta kullanmama rağmen istikrarsızlıkla bırakmıştım ama hepinize teşekkürler olsunki bu sefer böyle olmadı bazen geceleri tek tek tek yorumlarınızı okudum sayenizde saç uzmanı oldum... Şampuanımdada ampuller sarımsak ve bal var buarada bir kez daha dediğim gibi kendi saçım koyu olduğundan o ufak çıkanlarıda net görmüş oldum. evet resmen ufak ufak çıktılar. Ve kesinlikkleee çok önemli bir saç bakımı oldu benim için kırıklarından kurtuldu.. Her banyodan sonra gliserini mide sürüyorum.. sizlerden öğrendiğim kozmik bakım blogunuda takip ediyorum şansıma hep çarşambaya denk getirebildim sanırım bununda çok faydası var. Dediğim gibi ben ümitliyim ve inanıyorum sanırım (İNŞALLAH) saçlarım bakım süresince hep 1 cm uzar haftada.. Umarım hepimizin saçı istediği boyda olur bir kere daha teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorum iyi geceler...

yarın 6 kürü yapacağım kızlarrr kozmik bakım gününü kaçırmadan badem yağını bol bol kullanacağımm

sinamekim bitmişti alırken aktardan bir de lavanta aldım onu da içmeye başlayacağım
lavantayı bir kere yaptım sanırım fazla beklettiğim için çok acılaştı kendimi sabunlu su içiyormuş gibi hissettim ama düzenli kullanıp cildimi ve saçımı düzeltmeliyim şu sıra cildim de kötü olmaya başladı :KK25:

Merhabalarr arkadaşlar ben uzun zamandır kadınlar külübüne üyeyim ve sizleri o kadaar çok takip ettim hepiniz aslında bana moral oldunuz malesef aktif kullanmıyordum.. Şimdide ben sizlere morel olmak istiyorum.. Çarşamba günü 3. kürümü yaptım yani iki buçuk hafta ve sonuç inanılmaz. 2 cm net belkide buçuğu var!!!! saçım röfle sarı olduğu için dibim ayan beyan ortada:)) Öncelikle kkontes arkadaşımıza çok ama çok teşekkür ederim daha öncede bu kürü bilip bir kaç hafta kullanmama rağmen istikrarsızlıkla bırakmıştım ama hepinize teşekkürler olsunki bu sefer böyle olmadı bazen geceleri tek tek tek yorumlarınızı okudum sayenizde saç uzmanı oldum... Şampuanımdada ampuller sarımsak ve bal var buarada bir kez daha dediğim gibi kendi saçım koyu olduğundan o ufak çıkanlarıda net görmüş oldum. evet resmen ufak ufak çıktılar. Ve kesinlikkleee çok önemli bir saç bakımı oldu benim için kırıklarından kurtuldu.. Her banyodan sonra gliserini mide sürüyorum.. sizlerden öğrendiğim kozmik bakım blogunuda takip ediyorum şansıma hep çarşambaya denk getirebildim sanırım bununda çok faydası var. Dediğim gibi ben ümitliyim ve inanıyorum sanırım (İNŞALLAH) saçlarım bakım süresince hep 1 cm uzar haftada.. Umarım hepimizin saçı istediği boyda olur bir kere daha teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorum iyi geceler...

canım gözün aydın çook sevindim bugün tüm arkadaşlarımızda bööle güzel bi umut ve mutluluk var bu çok hoşuma gitti herkes çaba sarfettiği için sonucunu alacağından emin bu en büyük adım.. umarım dilediğin saçlara kavuşmuşsundur ve kavuşursunda bidaha ayrılmazsın :) darısı bizlerin başına...sanada teşekkürler

yarın 6 kürü yapacağım kızlarrr kozmik bakım gününü kaçırmadan badem yağını bol bol kullanacağımm

sinamekim bitmişti alırken aktardan bir de lavanta aldım onu da içmeye başlayacağım
lavantayı bir kere yaptım sanırım fazla beklettiğim için çok acılaştı kendimi sabunlu su içiyormuş gibi hissettim ama düzenli kullanıp cildimi ve saçımı düzeltmeliyim şu sıra cildim de kötü olmaya başladı :KK25:

kolay gelsin canım hepsi şifa olsun inş.. :) bende lavanta yağı sürüyorum arada cildime iyi geliyo..umarım iyi sonuçlar alırsın senin saçını ztn çok beğenmiştim biliyosn tatlım devam et istediğinden dahada güzel olur inş..:115:

kızlar uzun süredir forumu takip ediyorum ve bende saçlarımı kısacık kestirdim kırıklarım çok fazla olduğu için, sinameki (b vitaminsiz ve sarımsaksız yalnız), badem yağı, turp suyu, havuç suyu, has zeytinyağı, çam terebentin kullandım düzenli aralıklarla ve sonuç çok güzel kısa sürede saçlarım sağlıklı ve uzamaya başladı, kontese ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, kesinlikle tavsiye ederim :))

kolay gelsin canım hepsi şifa olsun inş.. :) bende lavanta yağı sürüyorum arada cildime iyi geliyo..umarım iyi sonuçlar alırsın senin saçını ztn çok beğenmiştim biliyosn tatlım devam et istediğinden dahada güzel olur inş..:115:

inş. canım uzadı bile yinee
azcık daha sabredersem kısa zamanda ulaşacağım gibi duruyor istediğim boya :KK16:
kesmiyorum da saçımı ablam annem falan yumuşamış saçların yanıkların gitmiş dedi çok mutlu oldumm :21:

merhabalar,

kk' ne bugün üye oldum.. yazıyı uzun zamandır takip ediyorum.. benimde saçlarım yıllardır uzamaz. uzarda röfleydi, orieldi mahvoldu saçlarım. kestirmesemde kopup gidio saçlarım. ayrıca kaynak kullanıodum. onlarda baya bi mahvettiler:KK43: ama 3 gün önce bu gidişe bir dur dedim ve çıkardım kaynakları:))))

kontesciimm inşşş bu uygulamalar uzatırda saçlarımı ve ben sana sonsuz duacı olurum:)))) çok teşekkürlerr..

ilk kürü dün yaptım, sarımsaklı şampuanıda hazırladım.. inşallahh uzar saçlarımızzz:)))

kontescimm seni ekledim. kabul edersen sevinirim..

arkadaşlar şu aralar her ne kadar erindiğimden yapmıyor olsamda mükemmel bir maske gerçekten işe yarıyor bir mucize beklemeyin tabi küt diye belinize gelsin ama en yüksek sonucu verdiğinden emin olabilirsiniz ben bi hc kompleks ürününü araştırdım dünyanın parası ayrıyeten ikinci şişeden sonra yavaş yavaş etkisini görebilirsiniz diyor halbuki bunda iki üç hafta içerisinde farkı görüyorsun ve fiyatı yarı yarı bile değil resmen bedava iyi bir sonuç isteyen istikrarlı bir şekilde devam etsin derim diğer herşey para tuzağı iyi akşamlar:KK1:
bu arada kontese tekrardan çok çok teşekkür ederim..

Türkiyeden 6 paket bemixim geldi tam 30 haftalik malzemem var hihi herseyi tamamladim :) bugun baslicam uzayinca fotorafi koyarim

Kızlar benim iki hafta oldu neredeyse başlayalı. Şimdi saç dibime bakıyorum da 1,5 cm net uzama var. Çok bereketli bakım maşallah diyeyim :) Normalde bir ayda bu kadar uzardı. Demek ki iki kat hızlı uzuyor saçım. Hem de yumuşacık kedi gibi ay çok mutluyum :KK70: Eski saçlarıma kavuşuyorum. Bu arada gliserinli spreyi ben gül suyuyla yapıyorum. Bebek yağı dışında bir kaç damla da menekşe yağı koyuyorum. Hepinize kolaylıklar gelsin :)

kızlarrr 20 günlük fotolarımm
saçımı da kestim bu 20 gün içinde ona rağmen uzama var :KK16:
$saç.jpg

haa bi de kabarmış saçlarım dışardan yeni geldim de :KK33:

kızlarrr 20 günlük fotolarımm
saçımı da kestim bu 20 gün içinde ona rağmen uzama var :KK16:
Eki Görüntüle 580824

haa bi de kabarmış saçlarım dışardan yeni geldim de :KK33:

maşallahhhh maşallahhh ...nazar boncuğu ekleyecektim yapamadım..yeniyim yaa ondan...:))) canım benim çok güzel saçların var ,rengi boyu ve kesimiyle tammmmm istediğim saç maşallah ...çok güzel uzamış ..bende birbuçuk ayda üç cm uzattım..böyle giderse baharda senin boya gelir sanırım...çok güzel uzamış saçların..devam et ,beline kadar uzat çok yakışır bu saça...saçının rengi doğal mı boyamı ,sen mi boyadın kuaför mü boyuyor ???? :))))))))))))))))

arkadaşlar şu aralar her ne kadar erindiğimden yapmıyor olsamda mükemmel bir maske gerçekten işe yarıyor bir mucize beklemeyin tabi küt diye belinize gelsin ama en yüksek sonucu verdiğinden emin olabilirsiniz ben bi hc kompleks ürününü araştırdım dünyanın parası ayrıyeten ikinci şişeden sonra yavaş yavaş etkisini görebilirsiniz diyor halbuki bunda iki üç hafta içerisinde farkı görüyorsun ve fiyatı yarı yarı bile değil resmen bedava iyi bir sonuç isteyen istikrarlı bir şekilde devam etsin derim diğer herşey para tuzağı iyi akşamlar:KK1:
bu arada kontese tekrardan çok çok teşekkür ederim..

ben hc kullandım ,hemde düzenli olarak tam iki yıl saçlarımı çok güzel uzattı..ama ben arahat durmadım rengini durmadan değiştirdim..mahvoldu saçlarım o binbir emekle uzattığım saçlarım kısacık oldu şimdi...yemin ettim artık dokunmayacağım...hc çok pahalı gelmeye başalyınca bıraktım ayda bir şişe kullanıyordum..gerçekten etkili özellikle ikinci şiseden sonra uzatıyor ama sinameki de aynı etkiyi gösteriyor üstelik çok daha ucuz...çok memnunum bu kürden..inşallah sonuç alırız hepimiz...

cekkk maşallah iki haftada 2 cm çok iyi uzamış...ben birbuçuk ayda 3 cm uzattım..haftada 1 cm istiyorum bendeeeee çok özendim sana şimdi....maşallah....

Ben bu kürü iki yıl önce yaptım omuzlarımdan sırtımın ortasına kadar gelmişti saçlarım 3-4 ay içinde... Sonra saçım yandı ve şimdi tekrar kullanmaya başladım hatta bugün ikinci kürümü yaptım bundan öncesinde de doktorumun verdiği bir takım ilaçları kullanıyordum losyon ve şampuan şeklinde, katlarım 3-4 parmak uzunluğundayken omuzlarıma geldi o ilaçların sayesinde de. En kısa zamanda fotoğraflayıp koymaya çalışırım sonuçlarını, mesaj sayım yetersiz olduğundan şu anda paylaşamıyorum. Şimdilik çok iyi gidiyor. Saçlarım çok açık bakır renkte olduğundan biraz rengi atıyor ama fazla umursamıyorum, boyama işini de seyrelttim cila atıyorum ekseriyetle. Sarımsaklı şampuan için sarımsağı sütle kaynatmanın çok faydasını gördüm koku namına pek bir şey kalmıyor. Hem sarımsaklı şampuandan sonra güzel kokulu yağlarla saç derime masaj yapıp bir kez daha şampuanlıyorum mis gibi de kokuyor. Umarım herkes güzel sonuçlar alır ben kendi adıma çok memnunum.

lurya merhaba..benimde saçlarım omuzlarımda üç dört ay içinde sırtımın ortasına gelir mi acaba?? valla bu saçlarla kafayı yiyeceğimmmmm.... dr'un verdiği ilaçlar saçla mı ilgili..cilt problemin mi var ??mesaj sayım az olduğu için bende foto ekleyemiyorum ve özel mesaj atamıyorum o ilaçların adları ne ?? ne amaçla kullanıyorsun ? sarımsaklı şampuan cesaret edemiyorum ,kokar diye...çalışıyorum kokarsam diye çok korkuyorum..bilgilendirirsen sevinirim...

X