Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben haftada bi rgün (cumartesi yani bugün:)
bemiks badem yağı ve sinemaki yi şişeden sıkıp 1-2 sat bekletip yıkıyorum bir günde (salı) badem yağı ile masaj yapıo 2 saat sonrada yıkayıp durulamasınıda sinemakiyle yapıyorum acaba doğrumu benim yöntem bazı arkadaşlar haftada bir kez bemiksli olanı yapıyormuş sonuç almışlar böyle yapsak hızlı sonuç olurmuki bu arada bendede gelişmeler var beyazlarım dipten çıkmaya başlamış YOKSAAAAA uzuyorlarmı dersiniz heheh baya bir uzun çıkmış yanlız boyamadım deniyorum ne kadar olucak diye tabi dalga geçilmeye başladı yaşlandınmı diye :) olsun son gülen iyi güler demişler SABIR SABIrr.
ah o gülben ergen yokmu modern modeller kestirip kestirip geliyor özendiriyor sayesinde bunlar oldu

Son düzenleme:
Kızlar bende bayagıdır takip ediyorum sayfayı. Ben bu kürü bi' kaç kez yapıp bırakmıştım. Ama artık kararlıyım bırakmayacagım. Bir hafta önce ilk kürümü yaptım, az sonra ikinci kürümü yapacağım inşallah. Bunun karışımın yanında ben sarmaşık özlü şampuana başladım geçen hafta yavaş uzayan saçlar için olanına inşallah ikisi birlikte güzel gider ve uzar saçlarım. Bir de her gece yatmadan önce kontesin yaptığı gibi gliserin sıkıyorum fısfısla saçlarıma öyle yatıyorum. Yumuşacık oluyor saçlarım.

bu kürle uzattıgım saçlarımı gittim kestirdim önü uzun arkası kısa modeldenn çok pişmanım
şimdi yeniden başlıycam bu küre,
glserin nasıl kullanıyorusnuz yumuşaması için?

canım hadi gözün aydın hepimizin isteği o saçı uzatıyorum yavaştan kırıklarıda az biraz iyileştirsem ne mutlu bana..artık uzun saç kullanmaktan bıkma derecesine gelmek istiyorum

teşekkürlerr
ben bıkacağımı hiç sanmıyorum çünkü hiç uzun saçım olmadı

kontes ben görmedim cnm ya saçlarını ondan sordum.s bu saçlar tekrar uzasın eski haline dönsün bidaha boyatırsam kestirirsem neolim yani şu sinemaki işe yarasada bianönce uzasalar

Son düzenleme:
bu kürle uzattıgım saçlarımı gittim kestirdim önü uzun arkası kısa modeldenn çok pişmanım

Canım benimde saçlarım o modelden. Ama biraz uzayınca modeli bozuluyor ve hoş durmuyor. O yüzden bende saçlarımı uzatıp modelini düzeltmek istiyorum. Ama inanıyorum ki uzayacak saçlarım. Gliserine gelince de kontes zaten ilk sayfada ki ilk mesajında yazmış gliserinli bakım diye ordan bakıp bulabilirsin tarifini. Bende onun tarifi deniyorum çünkü.

canım kısa saç uzun saçtan daha zordur kısa saç hem bakım hem zaman hemde özen ister uzun saç hiç değilse bakım istiyo bi atkuyruğu bile yetiyo yani..istediğin hale gelene kadar kestirmeyi unutmalısın bence..gliserin de ilk sayfada var ama bebe yağı ve suyla oluşturulan bi karışım bunu saç uçlarına uyguluyosn..
teşekkürlerr
ben bıkacağımı hiç sanmıyorum çünkü hiç uzun saçım olmadı

aynen canım devam et bende çok devam etmek istiyorum kür bitse de yağlarla filan devam etmeyi düşünüyorum aksilik 7.kürü yapamadan kalakaldım malzemelerden 1 2si bitti en iysi bırakayım dinlenme sürem şimdiden başlasın gelecek ay devam edeyim şuan malzemeleri almamda mümkün olmayacak

kızlar merhabalar. öncelikle kontessciğim saçlarına bayıldım Allah nazarlardan saklasın. bende bu hafta içinde başlayacağım kısmetse :) saçlarım idare eder uzunlukta fakat kaldı böyle daha uzamıyor, uçları çöok yıpranık kopuyor uzadıkça inceldi iyice. akşamdan beri okuyorum konuyu, hatta ilk sayfada yazdıklarının çıktısını aldım malzemeleri yakın zamanda temenni edicem. sapsarı güzelim saçlarımı gittim kopkoyu yaptım bir hataydı, şimdi tekrar bi hata yapıp kestirmek istemiyorum. kırıkta olsa var azıcık genede, en azından küre başlayayım biraz uzasın(inşallah) ondan sonra kestiricem uçlarını

bu saçlar adam olur mu dersiniz. yaza kadar belime gelir mi? sağlıklı bir şekilde

Evet kızlar bende az önce kürü uyguladım,dikişlerimide aldırdım artık hazır ve de nazırım.Sil baştan başlıyorum.Ama biraz desteğe ihtiyacım var ve de fikirlerinize.Saçlarımın son halini ekliyorum.İlk etapta yaptığım kürler sayesinde ensem kapandı şükür ki..Ama hedef yazın en az sütyen hizasında olması saçlarımın.Evet kızlar sizin fikirlerinizi alayım.Bu saçlar kaç vakitte sütyen hizasına gelir acaba?Bu resimdeki en alt sınır il hedefim..Tahmini bir zaman biçebilen?

Eklentiler

• $DSC00092.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 35

Üç-dört ay alır tahmini canım bu arada çok sağlıklı ve güzel görünüyor maşallah diyeyim benimki de bundan üç dört parmak daha uzun inşallah yaza kadar çok daha uzun olucaklar :)

kürle yaza kadar belini de geçer bence.

Öncelikle geçmiş olsun.
Bence 3 ayda kürle ulaşır hatta geçebilir bile saçının uzama hızına göre.

Bence 3 ayda kürle ulaşır hatta geçebilir bile saçının uzama hızına göre.
İnşalah canım morale ihtiyacım var ciddi boyutta

Üç-dört ay alır tahmini canım bu arada çok sağlıklı ve güzel görünüyor maşallah diyeyim benimki de bundan üç dört parmak daha uzun inşallah yaza kadar çok daha uzun olucaklar :)
Çok teşekkür ederim canım,kestirince ne kırık kaldı ne boya,bakımda yapınca canlandı gerçekten.İnşallah yaza kadar upuzun olur saçlarımız

inşallah canım yaa, Allahım herkese çok güzel bakımlı sağlıklı saçlar nasip etsin inşallah. Uçlarınıda kestiririm artık keçi kılı gibi incecik kaldı iyice.

kontess seni müsadenle ekledim canım, saçlarının uzama aşamasını fotoğraflamışsın sanırım:) izninle görmek isterim :) Allah saçlarını nazarlardan korusun, maaşallah. bende başlıyorum bu hafta içinde kısmetse, hadi hayırlısı..

Aaaa gerçekten,öyle birşey varda ben mi kaçırdım üzüldüm bak şimdi

vallahi canım bende emin değilim akşamdan beri konunun kaç sayfasını okudum öyle birşey yazıyordu, kaçıncı sayfa hatırlamıyorum :)

canım yeniden aramıza hoşgeldin geçmiş olsun..
şuan tam aralık ayının ortasındayız nisan en geç mayısta saçların o boya gelir diye düşünüyorum kür vb ile..kolay gelsin canım saçlarını çok beğendim bu arada çok hoş parlaklığı

Hoşbuldum canım,bu gazla alır yürürüm ben o derece:) İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar,hepimize kolay gelsin.Ayrıca çok teşekkür ederim,kürlerin bir getirisi oldu o sanırım bana:)

Evet bugün 2.kürümü yapcam arkadaşlar,keşke resim koyabilseydim ama yeni olduğum için mesaj sayım yetersiz ama uzamasını santim santim bildiricem,mesaj sayım da yeterse resim koyarım ve bişi sorcam bu kür çok akıyo da streçleyim otursam bişey olur mu?

canım öncelikle kolay gelsin şifa olsun.. tarifteki gibi 1çay bardağı mı su kullanıyorsun o çok fazla..önce onu azalt birazcık..tabiki yine istersen streçleyebilirsin kafan terlerse daha iyi olur bence..bu arada sen fotolarını çekil tarihlerinde belli olsun ekleyebildiğinde toptan eklersin canım bekliyoruz merakla..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…