- 8 Nisan 2008
- 1.108
- 415
canım hadi gözün aydınhepimizin isteği o saçı uzatıyorum yavaştan kırıklarıda az biraz iyileştirsem ne mutlu bana..artık uzun saç kullanmaktan bıkma derecesine gelmek istiyorum
bu kürle uzattıgım saçlarımı gittim kestirdim önü uzun arkası kısa modeldennçok pişmanım
şimdi yeniden başlıycam bu küre,
glserin nasıl kullanıyorusnuz yumuşaması için?
canım kısa saç uzun saçtan daha zordur kısa saç hem bakım hem zaman hemde özen ister uzun saç hiç değilse bakım istiyo bi atkuyruğu bile yetiyo yani..istediğin hale gelene kadar kestirmeyi unutmalısın bence..gliserin de ilk sayfada var ama bebe yağı ve suyla oluşturulan bi karışım bunu saç uçlarına uyguluyosn..bu kürle uzattıgım saçlarımı gittim kestirdim önü uzun arkası kısa modeldennçok pişmanım
şimdi yeniden başlıycam bu küre,
glserin nasıl kullanıyorusnuz yumuşaması için?
teşekkürlerr
ben bıkacağımı hiç sanmıyorum çünkü hiç uzun saçım olmadı
Evet kızlar bende az önce kürü uyguladım,dikişlerimide aldırdım artık hazır ve de nazırım.Sil baştan başlıyorum.Ama biraz desteğe ihtiyacım var ve de fikirlerinize.Saçlarımın son halini ekliyorum.İlk etapta yaptığım kürler sayesinde ensem kapandı şükür ki..Ama hedef yazın en az sütyen hizasında olması saçlarımın.Evet kızlar sizin fikirlerinizi alayım.Bu saçlar kaç vakitte sütyen hizasına gelir acaba?Bu resimdeki en alt sınır il hedefim..Tahmini bir zaman biçebilen?
kızlar merhabalar. öncelikle kontessciğim saçlarına bayıldım Allah nazarlardan saklasın. bende bu hafta içinde başlayacağım kısmetse :) saçlarım idare eder uzunlukta fakat kaldı böyle daha uzamıyor, uçları çöok yıpranık kopuyor uzadıkça inceldi iyice. akşamdan beri okuyorum konuyu, hatta ilk sayfada yazdıklarının çıktısını aldım malzemeleri yakın zamanda temenni edicem. sapsarı güzelim saçlarımı gittim kopkoyu yaptım bir hataydı, şimdi tekrar bi hata yapıp kestirmek istemiyorum. kırıkta olsa var azıcık genede, en azından küre başlayayım biraz uzasın(inşallah) ondan sonra kestiricem uçlarını
Eki Görüntüle 577738 bu saçlar adam olur mu dersiniz. yaza kadar belime gelir mi? sağlıklı bir şekilde
Evet kızlar bende az önce kürü uyguladım,dikişlerimide aldırdım artık hazır ve de nazırım.Sil baştan başlıyorum.Ama biraz desteğe ihtiyacım var ve de fikirlerinize.Saçlarımın son halini ekliyorum.İlk etapta yaptığım kürler sayesinde ensem kapandı şükür ki..Ama hedef yazın en az sütyen hizasında olması saçlarımın.Evet kızlar sizin fikirlerinizi alayım.Bu saçlar kaç vakitte sütyen hizasına gelir acaba?Bu resimdeki en alt sınır il hedefim..Tahmini bir zaman biçebilen?
İnşalah canım morale ihtiyacım var ciddi boyuttaBence 3 ayda kürle ulaşır hatta geçebilir bile saçının uzama hızına göre.
Çok teşekkür ederim canım,kestirince ne kırık kaldı ne boya,bakımda yapınca canlandı gerçekten.İnşallah yaza kadar upuzun olur saçlarımızÜç-dört ay alır tahmini canım bu arada çok sağlıklı ve güzel görünüyor maşallah diyeyim benimki de bundan üç dört parmak daha uzun inşallah yaza kadar çok daha uzun olucaklar :)
Aaaa gerçekten,öyle birşey varda ben mi kaçırdım üzüldüm bak şimdikontess seni müsadenle ekledim canım, saçlarının uzama aşamasını fotoğraflamışsın sanırım:) izninle görmek isterim :) Allah saçlarını nazarlardan korusun, maaşallah. bende başlıyorum bu hafta içinde kısmetse, hadi hayırlısı..
Hoşbuldum canım,bu gazla alır yürürüm ben o derece:) İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar,hepimize kolay gelsin.Ayrıca çok teşekkür ederim,kürlerin bir getirisi oldu o sanırım bana:)canım yeniden aramıza hoşgeldin geçmiş olsun..
şuan tam aralık ayının ortasındayız nisan en geç mayısta saçların o boya gelir diye düşünüyorum kür vb ile..kolay gelsin canım saçlarını çok beğendim bu arada çok hoş parlaklığı
Evet bugün 2.kürümü yapcam arkadaşlar,keşke resim koyabilseydim ama yeni olduğum için mesaj sayım yetersiz ama uzamasını santim santim bildiricem,mesaj sayım da yeterse resim koyarım ve bişi sorcam bu kür çok akıyo da streçleyim otursam bişey olur mu?