Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

evet yaa aynen canım ama ben hala çok teredütlü ve kararsızım :44: ya kötü bi etkisi olursa hadi yüzümüze değdirmemeyi başardık ya gene kötü bişi olursa:26:sanırım sinamekinde vb devam etmek en basiti ama en etkilisi olacak:KK14:
kullananlar genelde olumlu yorum yapmışlar
ama işte dediğin gibi en büyük risk başka bir yere değmesi :26:

ne biliim herkes gibi yarar mı yaramaz mı onuda bilmiyorm ama yarasada kullanamam heralde 1 2ay bekler onun vereceği sonucu başka bişeyden almaya çalışırım napak :) hem zaten saça uyguladığımız bişiler var illaki normalinden fazla uzuyodr canım yaa herşeye el atmaktan da korkuyorum ne yalan söliyim..şu sinamekini dediğim gibi bitirdiğimde sadece barcelino yağım ve bioblas kalıcak bioblasın şuan kullandığım şişesi bitincede eski şampuanıma dönerim çamterebendin katarak yada yine bioblasa katarım bakalım:KK6:..daxı da düşünücem ama eğer sen alırsan paylaş banada haber et merak ederim :KK34:

kızlarr bu sınamekı sacımı dokmezz degıl mı ya yapcm ama korkuyrum da acıkcasıı yanı kotu sonc alanlar oldumu sımdıye kadr? sacım uzasın derken sacsız kalmıyım cunkuu bnm saclarım zaten uzun ama ben belıme ınsın ıstyrum yavas uzadıgı ıcınde beklemyrummm eger sacımı dokmzse baslıycm bu hftaa ???????yardımmm ltfeenn

kızlarr bu sınamekı sacımı dokmezz degıl mı ya yapcm ama korkuyrum da acıkcasıı yanı kotu sonc alanlar oldumu sımdıye kadr? sacım uzasın derken sacsız kalmıyım cunkuu bnm saclarım zaten uzun ama ben belıme ınsın ıstyrum yavas uzadıgı ıcınde beklemyrummm eger sacımı dokmzse baslıycm bu hftaa ???????yardımmm ltfeenn
ilk başlarda çok döküyor
bu sizi korkutmasın
sonradan kesiliyor dökülmesi
benim şimdi eskisinden de az

ne biliim herkes gibi yarar mı yaramaz mı onuda bilmiyorm ama yarasada kullanamam heralde 1 2ay bekler onun vereceği sonucu başka bişeyden almaya çalışırım napak :) hem zaten saça uyguladığımız bişiler var illaki normalinden fazla uzuyodr canım yaa herşeye el atmaktan da korkuyorum ne yalan söliyim..şu sinamekini dediğim gibi bitirdiğimde sadece barcelino yağım ve bioblas kalıcak bioblasın şuan kullandığım şişesi bitincede eski şampuanıma dönerim çamterebendin katarak yada yine bioblasa katarım bakalım:KK6:..daxı da düşünücem ama eğer sen alırsan paylaş banada haber et merak ederim :KK34:

kızla ben kist için kullanmıştım şampuan içinde ne kadar etkili olur bilmiyorum ama içmenin bütün vücuttaki tüylerde etkili olduğu kesin :KK20:
kesinlikle tavsiye etmiyorum ben yanlış anlaşılmasın :KK20: doğal yöntemler her zaman daha iyidir hormonları etkilemektense 1 ay daha sabrederiz :KK34:

5. kürümü yaptım 5 hafta oldu pek fark gözükmüyor az da olsa uzadı
kırmızılıyı bugün çektim diğeri 5 hafta önceki

$Adsız.jpg

aynen aynen ve ben aptallık edip belimdeyken omzuma kestirdim sonra dalgalı olduğu için şekil almıyodu o yüzden düzleştiriyodum sonra kırıldı fena halde gittim tekrar kestirdim falan yani öyle kısır döngüye girdim :KK43: şimdi göğüs hizama geliyo bidaha da kestirmicem istediğim boya gelene kadar azimliyiz :)

canım göğüs hizandaysa iyi 1-0 başlıyosn demektir dediğim şekilde kür vs yaparsan 3 4 aya kadar iner beline yaza da istediğin saçlarla dolaşırsın :KK1:yok yok bu kış epey bi yol kat edecez bunu bi kez daha anladım :KK1::KK8:[/QUOTE]

Aynen azimliyiz bu kış güzel geçecek :) Ve ölçücem düzenli olarak,sonuçlarını da buraya yazarım :)

kızla ben kist için kullanmıştım şampuan içinde ne kadar etkili olur bilmiyorum ama içmenin bütün vücuttaki tüylerde etkili olduğu kesin :KK20:
kesinlikle tavsiye etmiyorum ben yanlış anlaşılmasın :KK20: doğal yöntemler her zaman daha iyidir hormonları etkilemektense 1 ay daha sabrederiz :KK34:
evet canım bende böle düşünüyorum biraz sabredersek daha iyi olucak hem ilaç neticede ne gerek var bünyeyi alıştırmaya :44:

Eki Görüntüle 576142

canım uzama var aslında ama resimlerde çok oynama yapmışsın haklı olarak o yüzden tam anlaşılmıyor yoksa fark var boyunda bikaç kür yap sonrada bi düzleştir koy bakalım olur mu :KK34:

Eki Görüntüle 576142

canım bes kur bır yıldan fazla demek olmyrmu eger oylyse cıddı bı uzama var gıbı gelmedı bana yanı hıc kestrmeden uzatsanda aynı boya gelırdı tabı fotografta yanıltyr olabılır benı

canım bes kur bır yıldan fazla demek olmyrmu eger oylyse cıddı bı uzama var gıbı gelmedı bana yanı hıc kestrmeden uzatsanda aynı boya gelırdı tabı fotografta yanıltyr olabılır benı

5 kür nasıl oluyor da 1 yıldan fazla oluyor:KK53:
kendisi de demiş zaten, 5 hafta diye:KK53:

5 hafta oldu ben kür derken kastım haftalık olarak. 3 aylık bir süreye de 1 tur diyorum ben. Sen sanırım 5 tur anladın. yani 15 aylık süre, ki 15 ayda 1-2 cm uzaması mümkün değil, en az 15 cm kesin uzar.

evet canım bende böle düşünüyorum biraz sabredersek daha iyi olucak hem ilaç neticede ne gerek var bünyeyi alıştırmaya :44:

canım uzama var aslında ama resimlerde çok oynama yapmışsın haklı olarak o yüzden tam anlaşılmıyor yoksa fark var boyunda bikaç kür yap sonrada bi düzleştir koy bakalım olur mu :KK34:

evet bir de saçım dalgalı ya bazen olduğundan daha da kısa gözükebiliyor. 12. haftam bitince saçımı düzeltip eklerim buraya.

5 hafta oldu ben kür derken kastım haftalık olarak. 3 aylık bir süreye de 1 tur diyorum ben. Sen sanırım 5 tur anladın. yani 15 aylık süre, ki 15 ayda 1-2 cm uzaması mümkün değil, en az 15 cm kesin uzar.

evt canm ben bu seklde sanmıstım o yuzden kafam karsmstı

kontes senin saçlar nedurumda ? resm falanda yok sinemakiden en çok etkiyi sen almıştın vala seni görünce başladı çogu sen kullanıyomusun hala?

veeee 8.kürümü geçen hafta tamamlamış durumdayımm :))
öncelikle bu kür sahibi japon gülüne sonrasında fotoğraflarıyla beni kullanmama teşfik eden kkontes'e sonsuuuuz teşekkürler..:KK16::KK16::KK16:
küre kırık saçlarla başladım ancak 4. kürümden sonra saçlarımı 4-5cm. falan kestirdim..
her an fotoğrafladım ancak ne yazıkki hafıza kartım biçimlendi ve kaybettim bütün fotoğraflarımı buraya koymak için sabırsızlanıyordum :KK43:
sonuç olarak elde ettiğim uzama 5 veya 6cm. (göz kararı ölçtük annemle)
her banyoda önce sarımsaklı&cam terebentinli şampuanımı sonrasında normal şampuanımı kullanıp çıkıyorum..
tabiki bu bana yetmezz belime gelinceye kadar durmak yokkk!
çook zor uzayan bi saç tipim var bunu uzattığına göre gerçekten işe yarıyor..
bu 2 haftalık arada orflime'dan aldığım %100 hindistan cevizi yağını kullanacağım saçı besliyormuş kırıklarada iyi gelir belki..
ayrıca saç uçları kırıkları için glissin sarı renkli spreyini aldım..
hem uzatıp birde uçları kırıklardan korursam başka bir şey istemem :KK52:

kontes senin saçlar nedurumda ? resm falanda yok sinemakiden en çok etkiyi sen almıştın vala seni görünce başladı çogu sen kullanıyomusun hala?

yakın zamanda yüklemiştim aslında son hallerini.
hatta sonrasında maşalı hallerini de yüklemiştim.
ben hemen hemen 2 senedir kullanmıyorum canım :KK19: doydum uzun saça :KK1:

Son düzenleme:
veeee 8.kürümü geçen hafta tamamlamış durumdayımm :))
öncelikle bu kür sahibi japon gülüne sonrasında fotoğraflarıyla beni kullanmama teşfik eden kkontes'e sonsuuuuz teşekkürler..:KK16::KK16::KK16:
küre kırık saçlarla başladım ancak 4. kürümden sonra saçlarımı 4-5cm. falan kestirdim..
her an fotoğrafladım ancak ne yazıkki hafıza kartım biçimlendi ve kaybettim bütün fotoğraflarımı buraya koymak için sabırsızlanıyordum :KK43:
sonuç olarak elde ettiğim uzama 5 veya 6cm. (göz kararı ölçtük annemle)
her banyoda önce sarımsaklı&cam terebentinli şampuanımı sonrasında normal şampuanımı kullanıp çıkıyorum..
tabiki bu bana yetmezz belime gelinceye kadar durmak yokkk!
çook zor uzayan bi saç tipim var bunu uzattığına göre gerçekten işe yarıyor..
bu 2 haftalık arada orflime'dan aldığım %100 hindistan cevizi yağını kullanacağım saçı besliyormuş kırıklarada iyi gelir belki..
ayrıca saç uçları kırıkları için glissin sarı renkli spreyini aldım..
hem uzatıp birde uçları kırıklardan korursam başka bir şey istemem :KK52:

canım hadi gözün aydın :KK1: hepimizin isteği o saçı uzatıyorum yavaştan kırıklarıda az biraz iyileştirsem ne mutlu bana..artık uzun saç kullanmaktan bıkma derecesine gelmek istiyorum:KK1::KK1:

Ben bu kürü iki yıl önce yaptım omuzlarımdan sırtımın ortasına kadar gelmişti saçlarım 3-4 ay içinde... Sonra saçım yandı ve şimdi tekrar kullanmaya başladım hatta bugün ikinci kürümü yaptım bundan öncesinde de doktorumun verdiği bir takım ilaçları kullanıyordum losyon ve şampuan şeklinde, katlarım 3-4 parmak uzunluğundayken omuzlarıma geldi o ilaçların sayesinde de. En kısa zamanda fotoğraflayıp koymaya çalışırım sonuçlarını, mesaj sayım yetersiz olduğundan şu anda paylaşamıyorum. Şimdilik çok iyi gidiyor. Saçlarım çok açık bakır renkte olduğundan biraz rengi atıyor ama fazla umursamıyorum, boyama işini de seyrelttim cila atıyorum ekseriyetle. Sarımsaklı şampuan için sarımsağı sütle kaynatmanın çok faydasını gördüm koku namına pek bir şey kalmıyor. Hem sarımsaklı şampuandan sonra güzel kokulu yağlarla saç derime masaj yapıp bir kez daha şampuanlıyorum mis gibi de kokuyor. Umarım herkes güzel sonuçlar alır ben kendi adıma çok memnunum.

X