Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım slm..
büyük ihtimal tarifteki ölçüyle yapıyosn o çok fazla oluyo evet şööle diyim sana sinameki otunu kaynatacağın zaman bi tutam attın ya suyunu sonra ekle otu ıslatacak ve birazcık geçecek şekilde olsun yani göz ayarı..yaklaşık 2-3yemek kaşığı olursa iyi olur öbür türlüsü hem fazla hemde yazık oluyo..umarım anlatabilmişimdir :KK1: çünkü bnmki göz ayarı genelde
anladım canım evet tarife göre yapıyodum artık senin dediğin gibi yapiym tşk ederim :KK16:

anladım canım evet tarife göre yapıyodum artık senin dediğin gibi yapiym tşk ederim :KK16:

rica ederim arkadaşım..
zaten zamanla seninde bi göz ayarın olur ben sana ölçü yazayım derken bile zorlandım :KK1:
ama bir iki uygulamadan sonra sana ne kadar yetecek ayarlarsın onu.. :KK71:

rica ederim arkadaşım..
zaten zamanla seninde bi göz ayarın olur ben sana ölçü yazayım derken bile zorlandım :KK1:
ama bir iki uygulamadan sonra sana ne kadar yetecek ayarlarsın onu.. :KK71:

Baya dökülüyordu dökülmesi azaldı az da olsa gürleşme var saçımda.Bir ay önce kestirmiştim yaklaşık 2 cm falan uzadı. Normalde benim saçım en fazla ayda 1 cm falan uzuyor. 3 haftadır da kür yapıyorum bu pazar 4. kürümü yapcam.

Hazır saçımı düzeltmişken ekleyim dedim :)

$Adsız.jpg

Baya dökülüyordu dökülmesi azaldı az da olsa gürleşme var saçımda.Bir ay önce kestirmiştim yaklaşık 2 cm falan uzadı. Normalde benim saçım en fazla ayda 1 cm falan uzuyor. 3 haftadır da kür yapıyorum bu pazar 4. kürümü yapcam.

Hazır saçımı düzeltmişken ekleyim dedim :)

Eki Görüntüle 567469

canım saçların çok hoş..
devam et kürüne bence bu turu bitirdiğinde göğsünden aşağı inmiş olur
:KK71:

nihayet malzemelerim geldi ama bu sinameki yapraklari normalde kucuk mu bana getirilenler yaklasik 3-4 cm kadar normalde boylemi arkadaslar?

canım hadi gözün aydın başla bir an evvel.. :)
evet ot ööle ama önemli olan o değil zaten suyunu kullanıcaz canım boşver :KK1:
hadi kolay gelsin.. :KK71:

canım hadi gözün aydın başla bir an evvel.. :)
evet ot ööle ama önemli olan o değil zaten suyunu kullanıcaz canım boşver :KK1:
hadi kolay gelsin.. :KK71:

yaptim canim simdi :) sari renke bir sivi oluyor degilmi ? surdum simdide ders calisma zamani :) ama annem bephaneteni bulamamis yani firsati olmamis kuzenime aldirtirim onuda bir de e vitaminin fiyatlari ucmus burda :KK70: onuda tr den aldirtmaliyim bir suru yag da almis sagolsun annecigim :) 2 ay sonra sonuclari resimli gosteririm insallah :)

Nihayet sekiz kürüm bitti ve ara verme evresine girdim...Bu arada şeytan dürtüyor,saçımı boyatma hevesleri gelmiyor değil.

Kontess sen bu kürü yaparken saçlarını boyattın mı hiç?Yani benim şuan saçlarım çok bakımlı,uçlarında hiç kırılma vs yok çok sağlıklı uzadı.Saçlarımı boyatmam halinde tüm emeklerim heba mı olur,başa mı dönerim?Açıcı vurdurmayı düşünmüyorum,sadece saçımın bir iki ton açığı bir kumral tonu,kahve tonu veya kızıl olabilir...

yaptim canim simdi :) sari renke bir sivi oluyor degilmi ? surdum simdide ders calisma zamani :) ama annem bephaneteni bulamamis yani firsati olmamis kuzenime aldirtirim onuda bir de e vitaminin fiyatlari ucmus burda :KK70: onuda tr den aldirtmaliyim bir suru yag da almis sagolsun annecigim :) 2 ay sonra sonuclari resimli gosteririm insallah :)

evet canım sarımtrak bi renk oluyo..
bepanteni zaten ekstra olarak sölemiştim biliyosn kürün kesinlikle olması gereken malzemelerinden değil..
yağlarını da güzellce kullan bekliyoruz fotoları :)

evet canım sarımtrak bi renk oluyo..
bepanteni zaten ekstra olarak sölemiştim biliyosn kürün kesinlikle olması gereken malzemelerinden değil..
yağlarını da güzellce kullan bekliyoruz fotoları :)

:KK70: tesekkurler canim bu gun saclarim cok guzel gozukuyordu yumusacik parlak ohh ne alaa :KK70:

alabilirsin tabi saç yapısı tabaka tabaka olduğu için bir müddet bakımın içeriğini içinde barındırır zaten o yüzden diyorum iki farklı bakım arasında ara verin diye ilkinin etkisi bitsin diye yoksa saç ve saçlı deri tepki verebilir

birdee.. ben hindistan cevizi yağı aldım burda okumuştum haftada bir uygulanan birşey.. sinamekiye ara verdiğim zaman bunu uygulasam olurmu? ikisini uygulasam sorun olurmu?

Öncelikle konu başlığını açıp bizleri bilgilendiren kontess arkadaşımıza teşekkür ederim.. Kendim ettim kendim buldum misali o güzelim saçlarımı açtıra açtıra mahvettim omuzlarımda kestirdim..bi de üstüne o yıpranık saça bakım olsun diye Brezilya fönü yaptırdım ,saçlarım yandı ki ne yanma :KK43:(( dipten üç parmak sağlıklı uçları çalı süpürgesi gibi..uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum ama bi türlü uygulayamamıştım...iki ay önce başladım altı kür yapabildim...ona rağmen uzadı düzenli yapamamıştım ..şimdi düzenli yapmaya başladım ,dört kür uyguladım henüz..saçlarım o düzensiz yaptığım dönemde iki cm.uzadı..çok mutlu oldum çünkü benim saçlarım için 2 cm mucize.. Tekrar teşekkür ederim sabırla uygulamaya devam edeceğim .. Sonuçları yazarım..

Kontesse ve bu kürü uygulayan arkadaşlara bir iki soru sormak istiyorum,bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Sekiz kür uygulama +iki hafta dinlenme+dört kür uygulama +dinlenme olarak uygulayacağım yine bu topicte yöntemi bu şekilde uyguladığını söyleyen arkadaşlar vardı .. Küre bu şekilde devam edeyim mi ?siz nasıl uyguluyorsunuz?saç belli bir süre sonra bu küre alışır mı bu durumda ne yapmalıyız ? Teşekkür ederim ...

Öncelikle konu başlığını açıp bizleri bilgilendiren kontess arkadaşımıza teşekkür ederim.. Kendim ettim kendim buldum misali o güzelim saçlarımı açtıra açtıra mahvettim omuzlarımda kestirdim..bi de üstüne o yıpranık saça bakım olsun diye Brezilya fönü yaptırdım ,saçlarım yandı ki ne yanma :KK43:(( dipten üç parmak sağlıklı uçları çalı süpürgesi gibi..uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum ama bi türlü uygulayamamıştım...iki ay önce başladım altı kür yapabildim...ona rağmen uzadı düzenli yapamamıştım ..şimdi düzenli yapmaya başladım ,dört kür uyguladım henüz..saçlarım o düzensiz yaptığım dönemde iki cm.uzadı..çok mutlu oldum çünkü benim saçlarım için 2 cm mucize.. Tekrar teşekkür ederim sabırla uygulamaya devam edeceğim .. Sonuçları yazarım..

Kontesse ve bu kürü uygulayan arkadaşlara bir iki soru sormak istiyorum,bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Sekiz kür uygulama +iki hafta dinlenme+dört kür uygulama +dinlenme olarak uygulayacağım yine bu topicte yöntemi bu şekilde uyguladığını söyleyen arkadaşlar vardı .. Küre bu şekilde devam edeyim mi ?siz nasıl uyguluyorsunuz?saç belli bir süre sonra bu küre alışır mı bu durumda ne yapmalıyız ? Teşekkür ederim ...

hoş geldin canım öncelikleEn Büyük TÜRKİYE
güzel sözlerin için de tşk ediyorum, hepimizin saçları nazarlardan korunsun inş amin:nazar:

şimdi, saç belli bir süre sonra alışıyor evet çünkü sinameki otunun böyle bir tembellik özelliği var.
ama zaten bu yüzden biz 2 hafta dinlenme arası veriyoruz
alışmasın saç diye.
yani bu periyotta uyguladığında herhangi bir alışkanlık olmuyor:KK16:

:KK70: tesekkurler canim bu gun saclarim cok guzel gozukuyordu yumusacik parlak ohh ne alaa :KK70:
canım çok güzel çok sevindim memnun kalmana..daha devam et dediğimiz sürelerde saçını çok hoş onardığını filanda göreceksin..
birdee.. ben hindistan cevizi yağı aldım burda okumuştum haftada bir uygulanan birşey.. sinamekiye ara verdiğim zaman bunu uygulasam olurmu? ikisini uygulasam sorun olurmu?
bence dinlenme süresinde bakım amaçlı gibi olağından çok sık olmadan 2 3sefer yaparsın canım..bende dinlenme sürecinde o tip şeylere biraz daha ağırlık vermeyi düşünüyorum çok sık olmadan haftada bir iki kez yaparım yağ filan..kürle birlikte yapanlarda var bu tip şeyleri..

canım hoşgeldin aramıza..
bence 2.turuda 8 yap ama ara verip 3.tura mı başlıcaksın tekrar..

Bu güzel konu için Kontess'e teşekkürler,ben de bu küre başlıcağım bu haftasonundan itibaren.Sormak istediğim bir şey var kızlar.

Duştan önce yarım saat saçımda badem yağını bekletsem duşa girdiğimde de en son saçımı sinamekiyle durulasam sinamekiyi saçlarımdan arındırmasam sorun olur mu?Sinemakinin içine başka bir şey karıştırmadan uygulamak istiyorum?

canım çok güzel çok sevindim memnun kalmana..daha devam et dediğimiz sürelerde saçını çok hoş onardığını filanda göreceksin..

bence dinlenme süresinde bakım amaçlı gibi olağından çok sık olmadan 2 3sefer yaparsın canım..bende dinlenme sürecinde o tip şeylere biraz daha ağırlık vermeyi düşünüyorum çok sık olmadan haftada bir iki kez yaparım yağ filan..kürle birlikte yapanlarda var bu tip şeyleri..

canım hoşgeldin aramıza..
bence 2.turuda 8 yap ama ara verip 3.tura mı başlıcaksın tekrar..

xAyx teşekkür ederim... Ya aslında ilk tur altı kez yapmıştım..bıraktım ,sonra iki hafta ara verdim ve kürü tekrar düzenli yapmaya başladım.. Yani bu ikinci tursa ilk dört kür uyguladım... Dört kür daha yapınca sekiz kürüm tamam olacak ..o zaman şöyle yapayım sekiz kürü yapayım iki hafta dinlendireyim sonra sekiz kür mü yapayım ?? Ne dersin ??
Yani sekiz kür +dinlenme+dört kür + dinlenme mi
Yoksa sekiz kür +dinlenme+sekiz kür + dinlenme olarak devam edeyim mi ??

Canım kusura bakma , ne yapayım şu yanık saçları düzeltmem ve uzatmam lazım çok önemli benim için teşekkür ederim...

X