Öncelikle konu başlığını açıp bizleri bilgilendiren kontess arkadaşımıza teşekkür ederim.. Kendim ettim kendim buldum misali o güzelim saçlarımı açtıra açtıra mahvettim omuzlarımda kestirdim..bi de üstüne o yıpranık saça bakım olsun diye Brezilya fönü yaptırdım ,saçlarım yandı ki ne yanma
(( dipten üç parmak sağlıklı uçları çalı süpürgesi gibi..uzun zamandır bu başlığı takip ediyorum ama bi türlü uygulayamamıştım...iki ay önce başladım altı kür yapabildim...ona rağmen uzadı düzenli yapamamıştım ..şimdi düzenli yapmaya başladım ,dört kür uyguladım henüz..saçlarım o düzensiz yaptığım dönemde iki cm.uzadı..çok mutlu oldum çünkü benim saçlarım için 2 cm mucize.. Tekrar teşekkür ederim sabırla uygulamaya devam edeceğim .. Sonuçları yazarım..
Kontesse ve bu kürü uygulayan arkadaşlara bir iki soru sormak istiyorum,bilgilendirirseniz çok sevinirim...
Sekiz kür uygulama +iki hafta dinlenme+dört kür uygulama +dinlenme olarak uygulayacağım yine bu topicte yöntemi bu şekilde uyguladığını söyleyen arkadaşlar vardı .. Küre bu şekilde devam edeyim mi ?siz nasıl uyguluyorsunuz?saç belli bir süre sonra bu küre alışır mı bu durumda ne yapmalıyız ? Teşekkür ederim ...