Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Geçenlerde azcık maşalamıştım saçlarımı.
Hoşuma gittiler baya, foto da çektim.
Hazır çekimişken de ekliyorum :KK1:
Hem bukleli hem de öne alındığından boy oldukça kısa duruyor tabi..

Yapımı çok basit.
Lastikle at kuyruğu yapıp, tutam tutam alarak sadece uçlarını maşaladım.
Hepsi bitince, açtım lastiği.
Spreyledim, böyle oldu En Büyük TÜRKİYE

kkontess, çok güzel olmuş bukleler bayıldım :))
Senin saçlarının kısalmış hali bile benimkinden daha uzun :KK1:

Benim saçlarım da dalgalı bazen kendiliğinden bukleli durabiliyor, eskiden hiç sevmezdim yıkadıktan sonra taradığım için elektrik çarpmış gibi dururdu sürekli düzeltirdim o yüzden bende. Sonra düzleştiriciler zararlı diye bıraktım 5 senedir hiç düzeltmiyorum ve de saçlarıma alıştım, nasıl kullanacağımı da öğrendim kuru iken asla taramıyorum saçlarımı çok kötü oluyor. Artık çok seviyorum dalgalı saçları, özellikle de uzun saçta daha da güzel oluyor.

canım çok hoş olmuş bende genelde bööle yapıyorum..yakışmış sana saçın uzun malum saç renginide beğendimi biliyosn zaten.. :)
teşekkür ederim canımm En Büyük TÜRKİYE
rengi ile oynayasım var aslında ama o uçlardaki sarı röfleler için 90tl baydığımdan elletemiyorum. içime oturdu da resmen:KK47:

kkontess, çok güzel olmuş bukleler bayıldım :))
Senin saçlarının kısalmış hali bile benimkinden daha uzun :KK1:

Benim saçlarım da dalgalı bazen kendiliğinden bukleli durabiliyor, eskiden hiç sevmezdim yıkadıktan sonra taradığım için elektrik çarpmış gibi dururdu sürekli düzeltirdim o yüzden bende. Sonra düzleştiriciler zararlı diye bıraktım 5 senedir hiç düzeltmiyorum ve de saçlarıma alıştım, nasıl kullanacağımı da öğrendim kuru iken asla taramıyorum saçlarımı çok kötü oluyor. Artık çok seviyorum dalgalı saçları, özellikle de uzun saçta daha da güzel oluyor.

sağolasın canım, ah vallahi kıymetini bil doğal buklelerinn:nazar::KK19::KK16:

Geçenlerde azcık maşalamıştım saçlarımı.
Hoşuma gittiler baya, foto da çektim.
Hazır çekimişken de ekliyorum :KK1:
Hem bukleli hem de öne alındığından boy oldukça kısa duruyor tabi...

Yapımı çok basit.
Lastikle at kuyruğu yapıp, tutam tutam alarak sadece uçlarını maşaladım.
Hepsi bitince, açtım lastiği.
Spreyledim, böyle oldu En Büyük TÜRKİYE

Maşallah maşaallah,tütütütü nazar değmez inşallah:) Ne güzel anacım o renk ,buklelerinde ayrı bir cazibesii:) Allah o saçı makastan ve kem gözden korusun yani:)

teşekkür ederim canımm En Büyük TÜRKİYE
rengi ile oynayasım var aslında ama o uçlardaki sarı röfleler için 90tl baydığımdan elletemiyorum. içime oturdu da resmen:KK47:

hayır hayır şimdilik tadını çıkar valla çok hoş tatlı bi tonu var bnmde boyam aktı akacak belki sevdiceğimle yıldönümümüze yaptırırım artık yaptırmışken düzgün bi güne denk gelsin bari :KK1:tabi o zamana kadar iyce toparlamam lazım saçımı..ya kontesim bi konu vardı saçı uzatma ve kırıklarını yok etme gibi bişi orda bi arkadaş keratin maskesi filan yazmıştı kırıkları düzeltmek için bilgin varmı bu konuda :26:

Maşallah maşaallah,tütütütü nazar değmez inşallah:) Ne güzel anacım o renk ,buklelerinde ayrı bir cazibesii:) Allah o saçı makastan ve kem gözden korusun yani:)

AMİN.. :Nazar: ne güzel dua etmişin emine arada baada et bu aralar gözüm saçımda çok dolaşıyo Allahtan hayırlısı :KK60:

kontescim bende birşey sorsam sana
bu karışımın içine evigen ampulde katsak bişey olur mu ki :44:
ben onuda almış bulundum dün ilk kez yaptığıma kattım da :26:

Saçların çook hoş kkontes. :21:
Bu arada çoktandır giremiyorum kestirsemmi diye konuşmuştuk ondan iki gün sonra kestirdim uçlarından.
baya gitti ama çok kırık vardı gerçekten bende dedim kısa olsun sağlıklı uzasın.
2 hafta oldu sanırım kestireli o günden beri düzleştirici sürmüyorum saçıma önler haricinde.
uçlarının kuru kalmaması için dolayısıyla kırılmaması için yazdığın gliserin-bebe yağı ve su üçlüsünü denemeyi düşünüyorum.
gerçekten işe yaradımı? yoksa şu glissin kırılma karşıtından mı alsam? valla saçla ilgili ne olsa önce sana sorup sonra aldırıyorum anneme. :26:

bende badem yağıyla masaj yapıyorum ,sonra da saçımı yıkayıp durulama suyuna sinemakiyle yapıyorum 3.kürü yaptım bakalım ne olucak

xAyx senin saclarını sanırım bir başka topikte gördüm..seninkide gayet uzun ve sağlıklı görünüyor..maşşallah diyelim nazar değmesin :119:

bende badem yağıyla masaj yapıyorum ,sonra da saçımı yıkayıp durulama suyuna sinemakiyle yapıyorum 3.kürü yaptım bakalım ne olucak
ohh mis gibi olup uzuycak daha ne olucak :KK1: devam bakımlara
xAyx senin saclarını sanırım bir başka topikte gördüm..seninkide gayet uzun ve sağlıklı görünüyor..maşşallah diyelim nazar değmesin :119:

canım çook teşekkür ederim ince diyenler olmuştu birazcık moral gitti ama saçlarımın uzadıkça toplandığını biliyorum boyu iyi ama bi hedefim var ona ulaştığımda bu iş bitmiştir sadece bakımlar kalıyo..bide şu sıralar kırık görüyorum uçları üzülüyorum uzun zamandırda ööle aman aman düzleştirmedim aslında:26: bi iki topikte eratin maskesini filan görüyorum ama hala hangi ürünler olduğunu öğrenemedim..inşallah hepimizinki ööle güzel upuzun ve canlı sağlıklı olacak..yorumun için tekrar teşekkürler :KK16:

Kulübümün birbirinden güzel kadınları;
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Var olan tüm saçlarımızı korusun;sağlıklı ve hızlı uzamasını sağlasın inşallah.
Vücudumuzu istenmeyen kıldan tüyden,ruhumuzu can sıkan insanlardan ve olgulardan korusun.
Bize ve tüm sevdiklerimize sağlık sıhhat ve mutluluk versin..
Herşey gönlümüzce ve yarınlarımız bir önceki günden hep daha güzel olsun..
Hepinizi ayrı ayrı seviyorum:)

*BU hafta yapamayacağım o belli olduda kısmetse haftaya sancım az olursa küre dönüyorum..Soru sormadan kapamayayım madem başladım.Bu durumda 15 gün ara vermiş gibi olacağım.Bu iki aralık araya tekabül eder değil mi? Yani başlarken 1. kür diye başlayacağım? Yoksa dinlendireyim mi bir parça daha :103:

Kulübümün birbirinden güzel kadınları;
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Var olan tüm saçlarımızı korusun;sağlıklı ve hızlı uzamasını sağlasın inşallah.
Vücudumuzu istenmeyen kıldan tüyden,ruhumuzu can sıkan insanlardan ve olgulardan korusun.
Bize ve tüm sevdiklerimize sağlık sıhhat ve mutluluk versin..
Herşey gönlümüzce ve yarınlarımız bir önceki günden hep daha güzel olsun..
Hepinizi ayrı ayrı seviyorum:)

*BU hafta yapamayacağım o belli olduda kısmetse haftaya sancım az olursa küre dönüyorum..Soru sormadan kapamayayım madem başladım.Bu durumda 15 gün ara vermiş gibi olacağım.Bu iki aralık araya tekabül eder değil mi? Yani başlarken 1. kür diye başlayacağım? Yoksa dinlendireyim mi bir parça daha :103:

canımm bu güzel duaların için tşkler Alahım dualarını duyup sanada sağlık versin tez zamanda.. canım sen ilk turunu bitirmiştin yanlışmı hatırlıyorm :44: bence o kadar fazla günlere sayılara takılma küçük bi dinlenme olmuş senin için başlarken çok daha fazla bi merakla istekle başla ve kaldığın sayıda başla yinede yada ikinci turuna geçmene 1 2 kür filan kalmışsa baştan başlıyo gibi yapabilirsin dediğin gibi örn 76kür yaptın 15ggün sonra ikinci turuna 1.kürden başla ve bu sefer 9 10kür yap bu da iyi olur bence

canımm bu güzel duaların için tşkler Alahım dualarını duyup sanada sağlık versin tez zamanda.. canım sen ilk turunu bitirmiştin yanlışmı hatırlıyorm :44: bence o kadar fazla günlere sayılara takılma küçük bi dinlenme olmuş senin için başlarken çok daha fazla bi merakla istekle başla ve kaldığın sayıda başla yinede yada ikinci turuna geçmene 1 2 kür filan kalmışsa baştan başlıyor gibi yapabilirsin dediğin gibi örn 76kür yaptın 15ggün sonra ikinci turuna 1.kürden başla ve bu sefer 9 10kür yap bu da iyi olur bence
5 kür yaptım altıncıya fırsat olmadı apandisit sağolsun olsun.Adi bağırsak :KK23:
sinemaki tembelliğe filan sebep oluyor ya alışınca,onun ayarını nasıl yaparım diye bilemedim.15 gün sonra 1.den başalarsam çok sık yapmış olur muyum diye ama başka seçenek yok,bu saç uzayacak işte o kadar.
İlk fırsatta yapacağım kürümü :)

5 kür yaptım altıncıya fırsat olmadı apandisit sağolsun olsun.Adi bağırsak :KK23:
sinemaki tembelliğe filan sebep oluyor ya alışınca,onun ayarını nasıl yaparım diye bilemedim.15 gün sonra 1.den başalarsam çok sık yapmış olur muyum diye ama başka seçenek yok,bu saç uzayacak işte o kadar.
İlk fırsatta yapacağım kürümü :)

evet canım yaa ama sen planını güzelce yap sadece sinamekine devam edicem diye bi kararlılık bile göstersen yeter haftada bigün illa fırsatımız oluyo çünkü mesela kendini boş yakaladığın bi anda yapıver hemen..dediğim gibi 3kürün kalmış sen baştan başla bu sefer canım bu tura eklemeler yaparsın 2 3kür filan

kızlar ben yazın bu kürü yapıyodum ama kafama bone takmama rağmen akıyodu alnımdan boynumdan falan sizin de böle oluyo mu ne yapıyosunuz üstüm başım mahfoluyo ya:KK53:

kızlar ben yazın bu kürü yapıyodum ama kafama bone takmama rağmen akıyodu alnımdan boynumdan falan sizin de böle oluyo mu ne yapıyosunuz üstüm başım mahfoluyo ya:KK53:

canım slm..
büyük ihtimal tarifteki ölçüyle yapıyosn o çok fazla oluyo evet şööle diyim sana sinameki otunu kaynatacağın zaman bi tutam attın ya suyunu sonra ekle otu ıslatacak ve birazcık geçecek şekilde olsun yani göz ayarı..yaklaşık 2-3yemek kaşığı olursa iyi olur öbür türlüsü hem fazla hemde yazık oluyo..umarım anlatabilmişimdir :KK1: çünkü bnmki göz ayarı genelde

bende 23 ünde ay muhabbetine sacımı kestirdim tam uzattım derken:KK5: ama olsun eminim daha sağlıklı uzuycaktır..bende 2009 da bu kürü 5 kere yapıp hiç bir sonuc alamamıstım..hemde cok dökülmüştü saclarım..ama bu sefer öyle bir sorun olmadı allahtan.bir de canım ben dax supergro da kullanıyorum hem besleyisi hem uzatıcı diye geciyor. bir dene istersen canım:KK76::KK76:

23ü mü 28i mi doğru acaba şimdi saç küsmesin endişelendim :O bu dax nerede satılıyor canım bi bilgin var mı? Valla bezdim alıp kaynak yaptırıcam artık.. İşin yok gücün yok bir tek uzayacaksın onu da yapamayacaksan saç olmanın ne anlamı var :KK70:

23ü mü 28i mi doğru acaba şimdi saç küsmesin endişelendim :O bu dax nerede satılıyor canım bi bilgin var mı? Valla bezdim alıp kaynak yaptırıcam artık.. İşin yok gücün yok bir tek uzayacaksın onu da yapamayacaksan saç olmanın ne anlamı var :KK70:

ben ''kozmik bakım'' diye bir bloğu takip ediyorum..orda saç bakım günleri, saç kesim günleri , ve epilasyon günlerine kadar birçok güzel bilgi mevcut :nazar: orda ayın 23 üde kesim tarihleri arasındaydı ben ona göre yaptım canım.

dax a gelince ben onuda bu forumdan duydum ve watsonstan aldım :KK51: hatta sana hemen linkini atıyım :

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...-sa231-g252231lendirici-bak305m-ya287305.html

hepimize kolay gelsin :KK71:

ben ''kozmik bakım'' diye bir bloğu takip ediyorum..orda saç bakım günleri, saç kesim günleri , ve epilasyon günlerine kadar birçok güzel bilgi mevcut :nazar: orda ayın 23 üde kesim tarihleri arasındaydı ben ona göre yaptım canım.

dax a gelince ben onuda bu forumdan duydum ve watsonstan aldım :KK51: hatta sana hemen linkini atıyım :

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...-sa231-g252231lendirici-bak305m-ya287305.html

hepimize kolay gelsin :KK71:

Tamamdır canım ben de bakayım bu bloga. Annem de uğraştıkça uzamaz uğraşma fazla deyip duruyor ama bazen haklı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum :KK1:

Tamamdır canım ben de bakayım bu bloga. Annem de uğraştıkça uzamaz uğraşma fazla deyip duruyor ama bazen haklı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum :KK1:

oda çok doğru bi yaklaşım tabi ama bazen ilk defa denenen şeylere vücudumuz hemen tepki verebiliyo tabi birazda bu süreci hızlandırmak için uğraşıyorz.. kolay gelsin hepimize..

X