Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Birde kontesçim sana bir sorum olacak,ufak bir operasyon geçirdim..Sanıyorum ki bir iki hafta küre ara vermek zorunda kalacağım..Bu durumdan çok mutsuzum uzamayı olumsuz etkiler mi diye?
Biraz toparlayınca yine düzenli kullanacağım ama erken ara vermiş olmak üzüyor beni,senin fikrin ne bu konuda?

hiç sorun olmaz canım
öyle katı kuralları yok bu kürün merak etme
önemli olan sağlığın
çok büyük geçmiş olsun :KK16:

hiç sorun olmaz canım
öyle katı kuralları yok bu kürün merak etme
önemli olan sağlığın
çok büyük geçmiş olsun :KK16:
Moral oldu vallahi teşekkür ederim,apandisit aldırmak sureti ile 5-10 gram verdim mecburiyetten ama eğilip bükülemiyorum..Deneyesim var ama cesaretim yok:KK43:
Mecbur ara vereceğim bir parça..
Çok çok teşekkür ederim..

Moral oldu vallahi teşekkür ederim,apandisit aldırmak sureti ile 5-10 gram verdim mecburiyetten ama eğilip bükülemiyorum..Deneyesim var ama cesaretim yok:KK43:

canım geçmiş olsun bian önce iyleş de güzellik kürlerimize devam edelim :)

canım geçmiş olsun bian önce iyleş de güzellik kürlerimize devam edelim :)
Çok çok teşekkür ederim kızlar,kalbim sizinle siz yapın ben yatağımdan takip ediyorum:)
Yıkama derdi olmasa yapacağımda ama olmayınca olmuyor işte ,sızlıyor meret..

çok geçmiş olsun...

SArımsağı ikiye üçe kesin ,bir ataşım sütte kaynatın ılıdıktan sonra ufak boyuta getirip koyun koku kalmıyor..Tecrübe ile sabit..
Ha birde bir tiyo da benden olsun,Ben Şampuanın kapağını kaldırıp,bir kat sargı bezi koydum kesip ,süzgeç görevi görüyor,ufak sarımsak parçaları başıma gelmesin diye..

aaayyy iyii fikir valaa:))) tşküür ederiimmm tamam bende öyle yapayıımm :))

sarımsak kokusu için sarımsağı sütle pişiriyorlar benim bildiğiim ama hiç denemedim kaşıma da sürdüm sabunla yıkayınca koku kalmadı ama saçımdaki sarımsak kokusu 1 hafta 10 gün içinde anca geçiyor ama ben kokunca sanki hala kafamda duruyor ve daha etkili oluyor gibi psikolojik olarak iyi bir şeymiş gibi seviniyorum nedense :)) Ama ıslakken ve terleyince kokuyor sadece, saç kuru iken hiç ama hiç koku olmuyor. Diğer yağları ekleyince ne zararı olur ki bence olmaz sonuçta saç bakım yağlarını da karıştırıyorlar satıyorlar.

dimiii ikiside saç bakımı için yağlar :)) oooff her akşlam ben sütle onu nasıl ısıtıyım ya üşenirim direk sürüyüüm ben madem yıkayınca geçiyor :))

Yat dinlen kuzum bol bol, kitap oku , toparla kendini, boşver kürü :KK31: O halde denenir mii hiçç:KK19:

ya ben 3. kürü yaptım ama bi değişiklik olmadı :KK59:: çok moralim bozuluyo :85: bıraksam mı devam mı etsem acaba, sizde hemen etkisi oldu mu ?

ya ben 3. kürü yaptım ama bi değişiklik olmadı :KK59:: çok moralim bozuluyo :85: bıraksam mı devam mı etsem acaba, sizde hemen etkisi oldu mu ?

ama canım bu kadar cabuk etki etmez ki dur daha sadece 3 kere kullanmışsın. benimde 2. kürüm..bence 8 hafta sabredelim..uzatmasa bile besler..çünkü içeriği gayet dogal :KK14: :KK14: hem iyi düşünelim iyi olsun:KK1:

ama canım bu kadar cabuk etki etmez ki dur daha sadece 3 kere kullanmışsın. benimde 2. kürüm..bence 8 hafta sabredelim..uzatmasa bile besler..çünkü içeriği gayet dogal :KK14: :KK14: hem iyi düşünelim iyi olsun:KK1:

ayy cnm benim çok sağol :KK54: ewet sabretmemiz gerek haklısın iyi düşünelim :103: cabucak uzasın hepimizin sacları ins

Ben de öyle düşünüyorum, öyle aman aman uzama olmadı (4. kürü yaptım) ya da ben sürekli baktığım için anlamadım çünkü nişanlımla 2-3 hafta sonra görüştüğümüzde kilo verdiğimi fark etmeyen adam saçların uzamış demişti ama bakmayın siz ona, önünde fil dans ettirseniz hilkat garibesi sanar :KK1:

Dolunay diye de saçlarımdan ayın 28inde 1 cm kestirttim.. Gliserin bakımı da yapıyorum ama olduysa da fark edemiyorum kısa geldikçe gözüme canım sıkılıyor o saçlarımı yakan kuaförü bulup tek tek saçlarını çekesim geliyor cımbızla.

Ben de öyle düşünüyorum, öyle aman aman uzama olmadı (4. kürü yaptım) ya da ben sürekli baktığım için anlamadım çünkü nişanlımla 2-3 hafta sonra görüştüğümüzde kilo verdiğimi fark etmeyen adam saçların uzamış demişti ama bakmayın siz ona, önünde fil dans ettirseniz hilkat garibesi sanar :KK1:

Dolunay diye de saçlarımdan ayın 28inde 1 cm kestirttim.. Gliserin bakımı da yapıyorum ama olduysa da fark edemiyorum kısa geldikçe gözüme canım sıkılıyor o saçlarımı yakan kuaförü bulup tek tek saçlarını çekesim geliyor cımbızla.

bende 23 ünde ay muhabbetine sacımı kestirdim tam uzattım derken:KK5: ama olsun eminim daha sağlıklı uzuycaktır..bende 2009 da bu kürü 5 kere yapıp hiç bir sonuc alamamıstım..hemde cok dökülmüştü saclarım..ama bu sefer öyle bir sorun olmadı allahtan.bir de canım ben dax supergro da kullanıyorum hem besleyisi hem uzatıcı diye geciyor. bir dene istersen canım:KK76::KK76:

Yat dinlen kuzum bol bol, kitap oku , toparla kendini, boşver kürü :KK31: O halde denenir mii hiçç:KK19:
Başka seçeneğim yok zaten yanımda 2 kitap ,herkes yanımda dolanıyo ne istiyorsun diye :)Eğlenceli yanları da var aslında:)
blogtan kitap önerilerine baktım,yarın birine kitap alma görevi vereyim bari,sefam olsun ohh :21:
çok geçmiş olsun...

Çok teşekkür ederim canım benim..
dimiii ikiside saç bakımı için yağlar :)) oooff her akşlam ben sütle onu nasıl ısıtıyım ya üşenirim direk sürüyüüm ben madem yıkayınca geçiyor :))
Ben birşey mi kaçırdım bilmiyorum da sen hergün mü yapıyorsun sarımsak olayını? Ben bir seferde 6 7 diş kesip kaynattım,sonra hop şampuana kapağa sargı bezi..Temiz gidiyor bir ay yani:KK66:

Geçenlerde azcık maşalamıştım saçlarımı.
Hoşuma gittiler baya, foto da çektim.
Hazır çekimişken de ekliyorum :KK1:
Hem bukleli hem de öne alındığından boy oldukça kısa duruyor tabi...

Yapımı çok basit.
Lastikle at kuyruğu yapıp, tutam tutam alarak sadece uçlarını maşaladım.
Hepsi bitince, açtım lastiği.
Spreyledim, böyle oldu En Büyük TÜRKİYE

ayy cnm benim çok sağol :KK54: ewet sabretmemiz gerek haklısın iyi düşünelim :103: cabucak uzasın hepimizin sacları ins

evet canım biraz sabretmek lazım ama ona kadar zaten parlak yapıyo saçı besliyo ve gürleştiriyo devam et pes etmek yok ve resim bekliyorz senden de..

Geçenlerde azcık maşalamıştım saçlarımı.
Hoşuma gittiler baya, foto da çektim.
Hazır çekimişken de ekliyorum :KK1:
Hem bukleli hem de öne alındığından boy oldukça kısa duruyor tabi...

Yapımı çok basit.
Lastikle at kuyruğu yapıp, tutam tutam alarak sadece uçlarını maşaladım.
Hepsi bitince, açtım lastiği.
Spreyledim, böyle oldu En Büyük TÜRKİYE

canım çok hoş olmuş bende genelde bööle yapıyorum..yakışmış sana saçın uzun malum saç renginide beğendimi biliyosn zaten.. :)

X