Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Emine bence de öyle olacak:) Saçlarımız rapunzel gibi olacak bence.

Bu arada şu kaş kirpik bakım yağından ben de alayım yararını gördüyseniz,kesin alırım.çünkü kirpiklerim uzamıyor hiç,gürdür ama uzun değildir.

bu kürü daha önce uygulamış ve sonuç almış biri olarak kesinlikle öneriyorum uzamaya büyük ölçüde katkısı var uzunnn uzunn bi aradan sonra tekrar bu küre başladım cuma günüde 3.kürümü uygulucam :KK16:

Arkadaşlar beşinci sinameki kürünü geçen hafta yaptım ama beşinciden sonra değil dördüncü kürden sonra çekmiştim fotoğrafı. 4 kür sonucunda saçımın uzunluk durumunu görmeniz için albümüme fotoğraf ekledim,buraya koymaya biraz çekindiğim için albüme koyuyorum.bakabilirsiniz...eski halinin fotoğrafı malesef yok ama sanırım göğüs hizamdaydı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar beşinci sinameki kürünü geçen hafta yaptım ama beşinciden sonra değil dördüncü kürden sonra çekmiştim fotoğrafı. 4 kür sonucunda saçımın uzunluk durumunu görmeniz için albümüme fotoğraf ekledim,buraya koymaya biraz çekindiğim için albüme koyuyorum.bakabilirsiniz...eski halinin fotoğrafı malesef yok ama sanırım göğüs hizamdaydı.

Bu kuru nasil ve ne kadar aralikta kullandığın hakkında bilgi verirsen sevinirim canım.

kızlar iyice motive oldum saçlarım konusunda acayip uzamalarını istiyorum :))
Kendime bir senelik takvim çıkardım ona uyup bir sene bekleyeceğim hatta bir seneden biraz daha uzun oldu 4 turluk kür tarihleri çıkardım. Önceden de bu şekilde yapıyordum kürü böylece üşenmeden belli bir düzen içinde uyguluyordum. sizinle de paylaşayım takvimimi :)) inşallah 2014 e upuzun saçlarla girerim :))

---------------------------------------------------------------------------------

28 EKİM SAÇIMI KESTİRDİM

14 KASIM 2012 ---> 1. KÜR //BİTTİ
25 KASIM 2012 ---> 2. KÜR //
2 ARALIK 2012 ---> 3. KÜR
9 ARALIK 2012 ---> 4. KÜR
16 ARALIK 2012 ---> 5. KÜR
23 ARALIK 2012 ---> 6. KÜR
30 ARALIK 2012 ---> 7. KÜR
6 OCAK 2013 ---> 8. KÜR

--------------------------DİNLENME (2 haftalık)

27 OCAK 2013 ---> 9. KÜR
3 ŞUBAT 2013 ---> 10. KÜR
10 ŞUBAT 2013 ---> 11. KÜR
17 ŞUBAT 2013 ---> 12. KÜR

--------------------------DİNLENME

--------------------------------------------------------------

10 MART 2013 ---> 1. KÜR
17 MART 2013 ---> 2. KÜR
24 MART 2013 ---> 3. KÜR
31 MART 2013 ---> 4. KÜR
7 NİSAN 2013 ---> 5. KÜR
14 NİSAN 2013 ---> 6. KÜR
21 NİSAN 2013 ---> 7. KÜR
28 NİSAN 2013 ---> 8. KÜR

19 MAYIS 2013 ---> 9. KÜR
26 MAYIS 2013 ---> 10. KÜR
2 HAZİRAN 2013 ---> 11. KÜR
9 HAZİRAN 2013 ---> 12. KÜR

30 HAZİRAN 2013 ---> 1. KÜR
7 TEMMUZ 2013 ---> 2. KÜR
14 TEMMUZ 2013 ---> 3. KÜR
21 TEMMUZ 2013 ---> 4. KÜR
28 TEMMUZ 2013 ---> 5. KÜR
4 AĞUSTOS 2013 ---> 6. KÜR
11 AĞUSTOS 2013 ---> 7. KÜR
18 AĞUSTOS 2013 ---> 8. KÜR

8 EYLÜL 2013 ---> 9. KÜR
15 EYLÜL 2013 ---> 10. KÜR
22 EYLÜL 2013 ---> 11. KÜR
29 EYLÜL 2013 ---> 12. KÜR

20 EKİM 2013 ---> 1. KÜR
27 EKİM 2013 ---> 2. KÜR
3 KASIM 2013 ---> 3. KÜR
10 KASIM 2013 ---> 4. KÜR
17 KASIM 2013 ---> 5. KÜR
24 KASIM 2013 ---> 6. KÜR
1 ARALIK 2013 ---> 7. KÜR
8 ARALIK 2013 ---> 8. KÜR

29 ARALIK 2013 ---> 9. KÜR
5 OCAK 2014 ---> 10. KÜR
12 OCAK 2014 ---> 11. KÜR
19 OCAK 2014 ---> 12. KÜR

canım arkadaşım bence daha çabuk sürede uzama göreceksin ama böle planlı ilerlemeni beğendim kolay gelsin :)

kızlar iyice motive oldum saçlarım konusunda acayip uzamalarını istiyorum :))
Kendime bir senelik takvim çıkardım ona uyup bir sene bekleyeceğim hatta bir seneden biraz daha uzun oldu 4 turluk kür tarihleri çıkardım. Önceden de bu şekilde yapıyordum kürü böylece üşenmeden belli bir düzen içinde uyguluyordum. sizinle de paylaşayım takvimimi :)) inşallah 2014 e upuzun saçlarla girerim :))

---------------------------------------------------------------------------------

28 EKİM SAÇIMI KESTİRDİM

14 KASIM 2012 ---> 1. KÜR //BİTTİ
25 KASIM 2012 ---> 2. KÜR //
2 ARALIK 2012 ---> 3. KÜR
9 ARALIK 2012 ---> 4. KÜR
16 ARALIK 2012 ---> 5. KÜR
23 ARALIK 2012 ---> 6. KÜR
30 ARALIK 2012 ---> 7. KÜR
6 OCAK 2013 ---> 8. KÜR

--------------------------DİNLENME (2 haftalık)

27 OCAK 2013 ---> 9. KÜR
3 ŞUBAT 2013 ---> 10. KÜR
10 ŞUBAT 2013 ---> 11. KÜR
17 ŞUBAT 2013 ---> 12. KÜR

10 MART 2013 ---> 1. KÜR
17 MART 2013 ---> 2. KÜR
24 MART 2013 ---> 3. KÜR
31 MART 2013 ---> 4. KÜR
7 NİSAN 2013 ---> 5. KÜR
14 NİSAN 2013 ---> 6. KÜR
21 NİSAN 2013 ---> 7. KÜR
28 NİSAN 2013 ---> 8. KÜR

19 MAYIS 2013 ---> 9. KÜR
26 MAYIS 2013 ---> 10. KÜR
2 HAZİRAN 2013 ---> 11. KÜR
9 HAZİRAN 2013 ---> 12. KÜR

30 HAZİRAN 2013 ---> 1. KÜR
7 TEMMUZ 2013 ---> 2. KÜR
14 TEMMUZ 2013 ---> 3. KÜR
21 TEMMUZ 2013 ---> 4. KÜR
28 TEMMUZ 2013 ---> 5. KÜR
4 AĞUSTOS 2013 ---> 6. KÜR
11 AĞUSTOS 2013 ---> 7. KÜR
18 AĞUSTOS 2013 ---> 8. KÜR

8 EYLÜL 2013 ---> 9. KÜR
15 EYLÜL 2013 ---> 10. KÜR
22 EYLÜL 2013 ---> 11. KÜR
29 EYLÜL 2013 ---> 12. KÜR

20 EKİM 2013 ---> 1. KÜR
27 EKİM 2013 ---> 2. KÜR
3 KASIM 2013 ---> 3. KÜR
10 KASIM 2013 ---> 4. KÜR
17 KASIM 2013 ---> 5. KÜR
24 KASIM 2013 ---> 6. KÜR
1 ARALIK 2013 ---> 7. KÜR
8 ARALIK 2013 ---> 8. KÜR

29 ARALIK 2013 ---> 9. KÜR
5 OCAK 2014 ---> 10. KÜR
12 OCAK 2014 ---> 11. KÜR
19 OCAK 2014 ---> 12. KÜR

bu kürü daha önce uygulamış ve sonuç almış biri olarak kesinlikle öneriyorum uzamaya büyük ölçüde katkısı var uzunnn uzunn bi aradan sonra tekrar bu küre başladım cuma günüde 3.kürümü uygulucam :KK16:

eveeeettt ! bende yarn yapıcam II. kürümü :KK1::KK1: yarın 12.35e kadar yap canım kozmik bakım ööle sölüyo hadi bakalım faydasını görürüz inş..

ilk haftaları pek hatırlamıyorum ama sonralarında bu kür saç dökülmemi azalttı. bu kürü yaptıkça saçlarım daha az dökülmeye başladı benim.Herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemiyorum.
:KK1: canmm sorun yok.. bak ben epey ara vermiştim yeniden başladım şimdi hiç dökülme olmadı başlarda oluyo o da sanırım kötü saçı atma olayı var ya onunla ilgili bişi..devam et küre inançlı bi şekilde

Evet öyleymiş sonradan dur bi tekrar bakıyım ilk sayfalara atladığım unuttuğum bi yer kalmış diye baktım ve bakmamla utanmam bir oldu :KK30: :KK1:

Normalde yapılışını ne kadar zamanda uygulanması gerektiğini vs vs her şeyi not almıştım ama onu almamışım :KK17:

Turplu su küründe olduğunu biliyodum işte o kalmış aklımda ama sinamekide oluyo muydu olmuyo muydu karar veremedim çok dökülünce de panik yaptım anında buraya koştum :KK55:

Hayatımın ilk sinameki kürü bu :KK9: Saçlarım alıştıkça bende de durdurur umarım dökülmeyi:21:

(İlkini alıntı yapamadım yanlış anlamayın lütfen :26:)
Teşekkürler bu arada:KK16::KK54:

Son düzenleme:
Bu kuru nasil ve ne kadar aralikta kullandığın hakkında bilgi verirsen sevinirim canım.

kullanım şeklim bu başlıkta ilk sayfada anlatıldığı gibi efnan. ne aralıkta yaptığıma gelirsek haftada bir kez uyguluyorum. uygulamadan sonra 4,5 saat bekliyorum.Gerçekten yararını gördüğümü düşünüyorum henüz beş kür uygulamış olmama rağmen.Bu kadar bir uzama sağladığında saçlarım ,uçları kesin kırık dolu olurdu.Kırıksız uzadı bu sefer.

kullanım şeklim bu başlıkta ilk sayfada anlatıldığı gibi efnan. ne aralıkta yaptığıma gelirsek haftada bir kez uyguluyorum. uygulamadan sonra 4,5 saat bekliyorum.Gerçekten yararını gördüğümü düşünüyorum henüz beş kür uygulamış olmama rağmen.Bu kadar bir uzama sağladığında saçlarım ,uçları kesin kırık dolu olurdu.Kırıksız uzadı bu sefer.

Ben görene kadar resim gitti galiba:KK43: Memnunsun sende anlaşılan:)İstediğin gibi devam eder umarım:)Bende fark ediyorum uzadığını inşallah saçlarımız alır başını yürür :21:

Teşekkürler tatlım.

Ben görene kadar resim gitti galiba:KK43: Memnunsun sende anlaşılan:)İstediğin gibi devam eder umarım:)Bende fark ediyorum uzadığını inşallah saçlarımız alır başını yürür :21:

evet emine kaldırdım.zaten öyle belirgin bi uzunluğu yok henüz.uzun ama çok uzun değil.

Kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama bu küre her ilk başladığımda acayip hevesli oluyorum :)) Sürekli aynada saçıma bakıyorum uzamış mı diye :KK1: İlk aydan sonra unutuyorum işlere falan dalıyorum saçım aklıma bile gelmiyor kürü de sanki dişimi fırçalar gibi rutin sıradan bir iş gibi yapmaya devam ediyorum ilk baştaki heyecanım gidiyor nedense. Saçlarım Uzamış mı falan diye takip etmeyi de bırakıyorum ve ne olduğunu anlamadan zaman da hızlı geçmiş oluyor saçlarım da uzamış oluyor. Sanırım saçımı kestirdiğim ilk zamanlar moralim bozuluyor kafaya çok takıyorum uzadıktan sonra da önemsemiyorum hiç ondan kaynaklı sanırım.

Bir de saçım uzayıp kırıkları artınca sanki içimden biri beni dürtüyo hadi git kestir diye :KK1: sonra kestirince her zamanki aynı pişmanlığı yaşıyorum tabi. Ama bu sefer kendime söz verdim saçlarım kalçama gelene kadar kestirmek yok. 4-5 sene de sürse bu, kestirmeyeceğim inat edip. Çünkü o kadar uzayıp uzamayacağını çok merak ediyorum şimdiye kadar saçlarım hiç dirsek hizzasına bile ulaşamadı, uzun saçlı nasıl olurum diye merak içerisindeyim o yüzden. Bir de böyle uzun güzel saçlı kızları görünce imrenmeden edemiyorum, keşke benim de öyle saçlarım olsa diye.

Kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama bu küre her ilk başladığımda acayip hevesli oluyorum :)) Sürekli aynada saçıma bakıyorum uzamış mı diye :KK1: İlk aydan sonra unutuyorum işlere falan dalıyorum saçım aklıma bile gelmiyor kürü de sanki dişimi fırçalar gibi rutin sıradan bir iş gibi yapmaya devam ediyorum ilk baştaki heyecanım gidiyor nedense. Saçlarım Uzamış mı falan diye takip etmeyi de bırakıyorum ve ne olduğunu anlamadan zaman da hızlı geçmiş oluyor saçlarım da uzamış oluyor. Sanırım saçımı kestirdiğim ilk zamanlar moralim bozuluyor kafaya çok takıyorum uzadıktan sonra da önemsemiyorum hiç ondan kaynaklı sanırım.

Bir de saçım uzayıp kırıkları artınca sanki içimden biri beni dürtüyo hadi git kestir diye :KK1: sonra kestirince her zamanki aynı pişmanlığı yaşıyorum tabi. Ama bu sefer kendime söz verdim saçlarım kalçama gelene kadar kestirmek yok. 4-5 sene de sürse bu, kestirmeyeceğim inat edip. Çünkü o kadar uzayıp uzamayacağını çok merak ediyorum şimdiye kadar saçlarım hiç dirsek hizzasına bile ulaşamadı, uzun saçlı nasıl olurum diye merak içerisindeyim o yüzden. Bir de böyle uzun güzel saçlı kızları görünce imrenmeden edemiyorum, keşke benim de öyle saçlarım olsa diye.

Vallahi gnellemeye uyar mı bilmiyorum ama,ben ilk kez beni rahatsız edecek kadar kısa kestirdim..Her an her saniye ayna ile karşılaştığımda,bir dükkanın vitrininde yansımamı gördüğüm anda çaktırmadan bakıyorum uzama var mı diye:)Kendimi tanıyorsam azıcık istediğim minimum uzunluğa gelene kadar takipiçisiyim saçlarımın,sonra yine uğraşırım da her an değil sanırım:)
İnanıyorum bizimde istediğimiz gibi uzun uzun olacak saçlarımız:)

ilk kürü uyguladığım gün çektim bu fotoğrafı bakalım 1. kürün sonunda ne kadar olacak saçlarım :))

Eklentiler

• $Görüntü2256.jpg
    $Görüntü2256.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $Görüntü2256.jpg
    $Görüntü2256.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
canım saçların güzelmiş bakımları uygulamaya devam et..bu arada evet ben kestirmeyi unutum çünkü kırık alma olayını bilen kimse yok kırık al diyince şöle uçlardan tmm ya merak etme diyip en az 4 5parmak kesiyolar ben unuttum valla kestirmeyi kırık olan saç uzamaz ıvır zıvırlarına da inanmıyorum bnm saçım şimdi gayet güzel uzuyo o yüzden sende kuaförün yolunu unut canım istediğimiz gibi uzasın o zaman uçlarından aldırırız 1parmak kdr tabi kırık kalırsa..bakım topluyo saçı özellikle sinameki kürü..

ilk kürü uyguladığım gün çektim bu fotoğrafı bakalım 1. kürün sonunda ne kadar olacak saçlarım :))

canım saçların güzelmiş bakımları uygulamaya devam et..bu arada evet ben kestirmeyi unutum çünkü kırık alma olayını bilen kimse yok kırık al diyince şöle uçlardan tmm ya merak etme diyip en az 4 5parmak kesiyolar ben unuttum valla kestirmeyi kırık olan saç uzamaz ıvır zıvırlarına da inanmıyorum bnm saçım şimdi gayet güzel uzuyo o yüzden sende kuaförün yolunu unut canım istediğimiz gibi uzasın o zaman uçlarından aldırırız 1parmak kdr tabi kırık kalırsa..bakım topluyo saçı özellikle sinameki kürü..

evet bende kalçama kadar uzayana kadar kestirmeyi düşünmüyorum hiç. O kadar uzayacak mı bilmiyorum ama deneyeceğim yine de. Bencede kırık saç uzamaz bir yalandan ibaret saçlar ucundan değil kökünden uzuyor çünkü :)) Bu arada merak ettin xAyx senin saçların nerene geliyor o kadar uzun zaman kestirmemişsin çok uzun mu? Bir de hep bakım yaptın mı son kestirdiğin zamandan beri?

X