- 17 Ekim 2011
- 1.946
- 57
Tavsiyelerin için tşk ederimMerhaba, ben saçlarımı hep belime kadar uzun kullandım, 2 kere de belimdeki saçlarımı kısacık kestirdim. 2.si 1,5 sene kadar önceydi ve şu anda da sinameki kürüyle uzatmaya çalışıyorum. Normalde de saçlarımın çabuk uzadığını söylerler. Ben en son 8 ay önce kısa haline şekil verdirmek için kestirmiştim. Saç uzatırken mümkün olduğunca kestirmemeye çalışıyorum. Ama saçlarında kırık varsa mutlaka uçlarından aldırmalısın. Genetik olarak saçların hızlı uzamıyor olabilir ama ne olursa olsun saç bu geç de olsa uzaması gerekir. Eğer gerçekten uzamasında sıkıntı olduğunu düşünüyorsan bir doktora görünmekte fayda var. Bunun dışında beslenme şeklinle ilgili olarak da yavaş uzuyor olabilir. Ben biotin kullanmanı öneririm. Hem saçlar, hem de tırnaklara çok iyi geliyor.
Aslında saçlarımın uzamasında bir sorun yok ama belli bir uzunluğa geldikten sonra yavaşlamaya başlıyor uzaması. Bir kaç kez doktora gitmiştim bunun için ara ara kansızlık sorunu yaşıyorum o yüzden de saçlarım çok dökülüyor. Biotini duydum ama hiç kullanmadım. Onu denemeyi düşünüyorum.