Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

uzun saç insana ayrı bi güven veriyo bide her giydiğin kıyafet ayrı güzel duruyo sanki :26: tabi bide hiç kalçasına kadar uzatamayan biri varsa onun hasretiyle yaşıyo o merak var genelde :KK9:

evet benim hislerime tercüman olmuşsun canım :))) Hiç kalçama kadar uzun saçlarım olmadı çünkü her sene en az bir kere kestirme işlemini uygulamışımdır sebebi de bunalıma girdikçe strese girdikçe canım sıkıldıkça kendimi kuaförde bulmuş olmam insan o zamanlarda biraz değişiklik arıyor kimi saçını boyatıyor kimi saçını kestiriyor. <hem merak ediyorum o kadar uzun nasıl olur diye hem de içimde bir hasret var uzun saça kalçama kadar uzadıktan sonra daha da uzatmam o kadar uzun saçla gezmem büyük ihtimalle uçlarından aldırırım biraz şimdiki kısa saçlarımla bile bazen zar zor baş ediyorum :))

valla canım diyorum ya ben kırıklarla yaşamaya alıştım çünkü kestirince mahvediyolar bide isteyerek bile kestirmiş olsan pişman oluyosn devamlı düzleştirip duruyosn biraz da olsa uzun görmek için o yüzden ben vazgeçtim bakımla toparlamaya çalışıyorum ne kadar olursa artık..bu arada dediğin gibi insan değişiklik istiyo dün gidip kahkül kestirdim birazda bööle kllanayım bakalım..evet kesinlikle bende hasretim en son 6 7yaşlarında saçlarım kalçama geliyodu sonra annem okul olduğu için hep kestirirdi ve hasret kaldım bende uzun saça..saçım uzun olunca sanki ne giysem yakıştırabilirim yada sçım bile tek başına bana güven verir diye düşünüyorum..o yüzden uzatmaya devam uzatıp fotolarımızı koyalım buraya azmin zferi başlığı altında :KK1:

evet benim hislerime tercüman olmuşsun canım :))) Hiç kalçama kadar uzun saçlarım olmadı çünkü her sene en az bir kere kestirme işlemini uygulamışımdır sebebi de bunalıma girdikçe strese girdikçe canım sıkıldıkça kendimi kuaförde bulmuş olmam insan o zamanlarda biraz değişiklik arıyor kimi saçını boyatıyor kimi saçını kestiriyor. <hem merak ediyorum o kadar uzun nasıl olur diye hem de içimde bir hasret var uzun saça kalçama kadar uzadıktan sonra daha da uzatmam o kadar uzun saçla gezmem büyük ihtimalle uçlarından aldırırım biraz şimdiki kısa saçlarımla bile bazen zar zor baş ediyorum :))

Sinamekili tarifi yazdım ve hemen uygulamaya başlayacağım. Platin sarı (hatta beyaz) yaptığımdan beri, belime gelen saçlarım şu an omuzlarımı biraz geçiyor ve uçları neredeyse yok ! Uçları aldırsam neredeyse küt olcak. Umarım işe yarar ve mutlu bi şekilde bu başlığa geri dönerim..

uzun saçlı bayanlar her zaman daha çok ilgiyi çekiyor :KK55:

herşeyin başı bu zaten.kadınların çoğu ilgi manyağı.egolarını tatmin etmek için sürekli ilgiye ihtiyaç duyuyorlar.düşünsene benim göstereceğim ilgiyle o egosunu tatmin edecek.beni seveceğinden değil,egosunu tatmin etmek için ilgimi isteyecek.off ya,keşke erkek olsaydım.

Son düzenleme:
herşeyin başı bu zaten.kadınların çoğu ilgi manyağı.egolarını tatmin etmek için sürekli ilgiye ihtiyaç duyuyorlar.düşünsene benim göstereceğim ilgiyle o egosunu tatmin edecek.beni seveceğinden değil,egosunu tatmin etmek için ilgimi isteyecek.off ya,keşke erkek olsaydım.

boşver yaaa uzat saçları savur rüzgarda yemişim egosunu çok ihtiyacım olursa saçıma sarılır yatarım :KK1::KK52:

boşver yaaa uzat saçları savur rüzgarda yemişim egosunu çok ihtiyacım olursa saçıma sarılır yatarım :KK1::KK52:

aynen canım sana katılıyorum :26:

kızlar konu dışı ama samimiyetinize güvendiğim için yazıyorum.

g-mail veya twitter kullanıyorsanız 'bu siteye katılın' butonuna tıklayarak bloğuma izleyici olabilir misiniz, lütfen lütfeen :)

blog adresim kişisel rütbemde yazılı.

Kontessimize full destek ,yüklenin kızlar:)
Bu arada alakasız ama ileteceğim demiştim: "23 Kasım 2012 saat 03:11&#8217;den 25 Kasım 2012 saat 14:18e kadar saç kestirmek ve boyatmak için uygunmuş" ..İlgilenenlere.
* Kozmik bakımdan alıntıdır.Kendisine de sonsuz teşekkürler.

Son düzenleme:
Kontessimize full destek ,yüklenin kızlar:)
Bu arada alakasız ama ileteceğim demiştim: "23 Kasım 2012 saat 03:11&#8217;den 25 Kasım 2012 saat 14:18e kadar saç kestirmek ve boyatmak için uygunmuş" ..İlgilenenlere.
* Kozmik bakımdan alıntıdır.Kendisine de sonsuz teşekkürler.

vallahi yüklenin yaa.
artık herkesin twitter'ı g-mail'i var zaten, çok mutlu olurummm lütfen lütfen:KK16:

Son düzenleme:
selamlar..ben birşeyi anlamadım kızlar..8 hafta yapıp sonra 2 hafta dinlendiriyoruz..peki bu dinlendirme sonunda gene bir 8 hafta devam mı ediyoruz yoksa olay bitiyor mu :KK51:

selamlar..ben birşeyi anlamadım kızlar..8 hafta yapıp sonra 2 hafta dinlendiriyoruz..peki bu dinlendirme sonunda gene bir 8 hafta devam mı ediyoruz yoksa olay bitiyor mu :KK51:

Ben şu şekilde yapcam istersen sen de öyle deneyebilirsin :KK66:

Uzayana kadar 4 tur yapcam bir seneyi biraz geçecek benimki çünkü kalçama kadar uzatmak istiyorum.

1.Tur : 8hafta kür - 2 hafta dinlenme -4 hafta kür -2 hafta dinlenme
2.Tur : 8hafta kür - 2 hafta dinlenme -4 hafta kür -2 hafta dinlenme
3.Tur : 8hafta kür - 2 hafta dinlenme -4 hafta kür -2 hafta dinlenme
4.Tur : 8hafta kür - 2 hafta dinlenme -4 hafta kür -2 hafta dinlenme

Böylece ilk turda 3 ayı doldurmadan arada 2 hafta dinlenmiş olacak saçlarım
Bir de turlar arasında da 2 hafta dinlenme süresi verdim ki saçım sinamekiye alışmasın uzaması durmasın diye.

Ben şu şekilde yapcam istersen sen de öyle deneyebilirsin :KK66:

Uzayana kadar 4 tur yapcam bir seneyi biraz geçecek benimki çünkü kalçama kadar uzatmak istiyorum.

1.Tur : 8hafta kür - 2 hafta dinlenme -4 hafta kür -2 hafta dinlenme
2.Tur : 8hafta kür - 2 hafta dinlenme -4 hafta kür -2 hafta dinlenme
3.Tur : 8hafta kür - 2 hafta dinlenme -4 hafta kür -2 hafta dinlenme
4.Tur : 8hafta kür - 2 hafta dinlenme -4 hafta kür -2 hafta dinlenme

Böylece ilk turda 3 ayı doldurmadan arada 2 hafta dinlenmiş olacak saçlarım
Bir de turlar arasında da 2 hafta dinlenme süresi verdim ki saçım sinamekiye alışmasın uzaması durmasın diye.

harika :KK9: ben aslında bu yaz saçlarımı gayet güzel uzatmıştım ama cok kırık vardı dün gene kestirdim. sevmiyorum öyle bakımsız süpürge gibi duran uzun saç..şimdi hafta dabir bu kürü yapıcam ve haftada bir de dax supergro yu kullanıcam..suan sinameki kafamda saat 9 gibi yıkarım umarım dökülma olmaz :KK50: hadi bakalım allah hepimize sabırla uzatmak nasip etsin :KK52:

biri bana yaridm etsin lutfennn :) bir kac saatim kaldi :)

arkadaslar planlarim bozuldu ve ben ne yazikki turliyeye gidemiyorum annemle babam gidiyolar bu aksam benimde malum listeyi hazirlamam gerekiyor :) ne bemix ne sinemaki nede badem yagini bulabildim burda :KK43: hazir sansim varken bana 3 undende 3 ay icin yetebilecek miktaralari yazabilirmisiniz lutfennn son bir kac saat var gitmelerine
ayrica haftada iki kez yapabilirmiyim bu kuru ben? iki kez yaparsam haftada 3 ay icin gerekli olabilecek miktar :)? biliyorum cok soruyorum kusura bakmayin yardimci olursanizz cok cok mutlu olucam

sacimi omuzuma kadar kestim ne kirik kaldi ne bisey ama cok kisalttim ve bu benim sansizligimdirki kuzenimin nisan gunu belli oldu yaklasik 3 ay sonra ve ben bu kisa saclarla nisanda dolasmak istemiyorum :KK43: uzatmaliyim nekadar uzarsa.
At sampuanini duymussunuzdur belki ondan aldim ve kullanmaya basladim sacimin dokulmesi durdu az dokuluyor sinamekiyi kullanirsam bu sampuan sorun yaparmi acaba diye dusunuyorum ? sampuandan gayet memnunum saclarim yumusak parlak oldu bu yuzden kullanmadi devam ettirmek istiyorum
Ayrica turplu suyu da yapmistim oda basarili olmustu sinamekiyle onuda kullanabilirmiyim acaba ?

hersey icin coooook tesekkurelr :) yardimlarinizi bekliyorum

arkadaslar planlarim bozuldu ve ben ne yazikki turliyeye gidemiyorum annemle babam gidiyolar bu aksam benimde malum listeyi hazirlamam gerekiyor :) ne bemix ne sinemaki nede badem yagini bulabildim burda :KK43: hazir sansim varken bana 3 undende 3 ay icin yetebilecek miktaralari yazabilirmisiniz lutfennn son bir kac saat var gitmelerine
ayrica haftada iki kez yapabilirmiyim bu kuru ben? iki kez yaparsam haftada 3 ay icin gerekli olabilecek miktar :)? biliyorum cok soruyorum kusura bakmayin yardimci olursanizz cok cok mutlu olucam

sacimi omuzuma kadar kestim ne kirik kaldi ne bisey ama cok kisalttim ve bu benim sansizligimdirki kuzenimin nisan gunu belli oldu yaklasik 3 ay sonra ve ben bu kisa saclarla nisanda dolasmak istemiyorum :KK43: uzatmaliyim nekadar uzarsa.
At sampuanini duymussunuzdur belki ondan aldim ve kullanmaya basladim sacimin dokulmesi durdu az dokuluyor sinamekiyi kullanirsam bu sampuan sorun yaparmi acaba diye dusunuyorum ? sampuandan gayet memnunum saclarim yumusak parlak oldu bu yuzden kullanmadi devam ettirmek istiyorum
Ayrica turplu suyu da yapmistim oda basarili olmustu sinamekiyle onuda kullanabilirmiyim acaba ?

uzun zamandır yapmadığım için badem yağı kaç şişe gider bilmiyorum ama 3 şişe yeter tahminimce.
sinameki bir poşet alıyordum ben, 1 sene gidiyordu.
öyle bildiğimiz poşet değil tabi, aktarlık poşet. 1 karış kadar uzunluğu.
1 kutu bemiksde 5 şişe var.
onu da hesaplarsak 3 kutu yeter de artar :KK53:

canım bemiksin içinde 5adet ampul var biliyosn ve bi tur 8hafta sürüyo sen dolayısıyla 3-4kutu aldır her ihtimale karşı badem yağındanda büyük şişe olursa 2tane aldır dursun küçük şişelerde alacaklarsa yine 3 hatta 4tane al derim kürün bitse bile sonraları yine lazım olur kullanırsın..badem yağını tek başına bile saç uçlarına sürersin mesela bakım amaçlı..bu arada bemiksin yanına evigen ampul ve bepanten ampulüde tavsiye ediyorum bu saydığım üç ampul toplamda 15lira tutuyor bu da bilgine..

uzun zamandır yapmadığım için badem yağı kaç şişe gider bilmiyorum ama 3 şişe yeter tahminimce.
sinameki bir poşet alıyordum ben, 1 sene gidiyordu.
öyle bildiğimiz poşet değil tabi, aktarlık poşet. 1 karış kadar uzunluğu.
1 kutu bemiksde 5 şişe var.
onu da hesaplarsak 3 kutu yeter de artar :KK53:

ay cok tesekkur ederim :) bu badem yagi kac ml oluyor onuda soylerseniz cok sevinirim birde bir buyuk poset kac gram geliyor ? bemix ler i bir ampul 1 defa kullanicam galiba haftada bir mi yapmaliyim 2 yapsam daha iyi olurmu ?

canım bemiksin içinde 5adet ampul var biliyosn ve bi tur 8hafta sürüyo sen dolayısıyla 3-4kutu aldır her ihtimale karşı badem yağındanda büyük şişe olursa 2tane aldır dursun küçük şişelerde alacaklarsa yine 3 hatta 4tane al derim kürün bitse bile sonraları yine lazım olur kullanırsın..badem yağını tek başına bile saç uçlarına sürersin mesela bakım amaçlı..bu arada bemiksin yanına evigen ampul ve bepanten ampulüde tavsiye ediyorum bu saydığım üç ampul toplamda 15lira tutuyor bu da bilgine..

cok tesekkurler :)) bepanten ve evigen i demi karisima dahil etmeliyim ? onlardan kac kutu almam gerekecek ? tek kutuda kac tane var digerlerinden ?

X