Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

var tatlım.
40 yılın başı yapıyorum maşa:KK16:
perçemime ise haftada 3 kez filan uyguluyorum.

kontesim maşan kaçlık ve markası nedir ?ne güzell geniş geniş dalga yapıyor öyle:KK16: bayıldımm yahu saçlarına burda maşallahh:KK16: dalgalı saç daha havalı gösteriyor senin saçları kontesim :KK76::KK76:

kontesim maşan kaçlık ve markası nedir ?ne güzell geniş geniş dalga yapıyor öyle:KK16: bayıldımm yahu saçlarına burda maşallahh:KK16: dalgalı saç daha havalı gösteriyor senin saçları kontesim :KK76::KK76:

sağolasın kuşş :KK16: yüzüme de dalgalının daha iyi gittiği söylenir evet :KK31:
kaçlık olduğunu bilmiyorum, alırken 2 çeşit vardı iri dalga, sık dalga şeklinde.
ben irisinden istemiştim düğün kafası gibi görünmemk için :KK1:
braun ec1 markası

sağolasın kuşş :KK16: yüzüme de dalgalının daha iyi gittiği söylenir evet :KK31:
kaçlık olduğunu bilmiyorum, alırken 2 çeşit vardı iri dalga, sık dalga şeklinde.
ben irisinden istemiştim düğün kafası gibi görünmemk için :KK1:
braun ec1 markası

:KK16:ahh öyle mesud oldumki anlatamam dün braun un ec2 32 ml olanını sipariş ettim saçlarımda belimde diye kalın olsun dedim ec1 de aynıymış hemen hemen boyalı saçlar için iyon özellikliymiş pazartesi elimde olacak ..böyle dalgalarım olacaksa çok mutlu oldum teşekkürler bebişim:KK16::KK16:

:KK16:ahh öyle mesud oldumki anlatamam dün braun un ec2 32 ml olanını sipariş ettim saçlarımda belimde diye kalın olsun dedim ec1 de aynıymış hemen hemen boyalı saçlar için iyon özellikliymiş pazartesi elimde olacak ..böyle dalgalarım olacaksa çok mutlu oldum teşekkürler bebişim:KK16::KK16:

evet onun farkı boyalı saç özelliğiydi. ben alırken boyam yoktu diye onu tercih etmemiştim :KK1: güle güle kullanasınn:KK19:

Arkadaşlar benim eskiden saclarım cok gürdü boyatmaya basladıktan sora cok inceldi geçen gün 5 yıldır gorusmedgm arkadasmla gorustum sok oldu noldu saclarına dıye cok seyreldı ınceldı sac kalmadı :KK43: gürlesmesi için önereceginiz bir şeyler var mı

tekrardan merhabaa.. şuan saçımda 5.kürüm.
uzama konusunda pek bilgi veremicem çünkü dikkat edemiyorum şu dönemlerde derslerden :26: (sanki çok çalışıyorumda)
neysee.. bir sorum olacaktıı..
yazın saçlarımın yarısını -maalesef- oksijenli su ile açmıştım ve okul açılacağı için kendi rengine boyamıştım ekim ayında..(ekimde açılıyor bizim okul)
şimdi uçlarımın kırık olduğnu farkettim düzleştiriciyi kestiğim halde..
uçlarından aldırıp aldırmamakta kararsız kaldım kötü görünüyor ama küser, uzamaz diye korkuyorum :2:
kendimde almak istemiyorum, becerememiştim bir kere.
uçları kırık bıraksam uzaması yavaşlar mı, olumsuz bi etkisi olur mu acaba?
kkontesss :2:

tekrardan merhabaa.. şuan saçımda 5.kürüm.
uzama konusunda pek bilgi veremicem çünkü dikkat edemiyorum şu dönemlerde derslerden :26: (sanki çok çalışıyorumda)
neysee.. bir sorum olacaktıı..
yazın saçlarımın yarısını -maalesef- oksijenli su ile açmıştım ve okul açılacağı için kendi rengine boyamıştım ekim ayında..(ekimde açılıyor bizim okul)
şimdi uçlarımın kırık olduğnu farkettim düzleştiriciyi kestiğim halde..
uçlarından aldırıp aldırmamakta kararsız kaldım kötü görünüyor ama küser, uzamaz diye korkuyorum :2:
kendimde almak istemiyorum, becerememiştim bir kere.
uçları kırık bıraksam uzaması yavaşlar mı, olumsuz bi etkisi olur mu acaba?
kkontesss :2:

uçları kırık bırakınca, saç uzadıkça kırıklı kısım artıyor sanki.
beline kadar saç olsa da son 15-20 cm'lik kısım karman çorman cadı gibi oluyor.
o yüzden kestirmeni öneriyorum.
5 cm de olsa kestir.
temiz temiz kullan, bakımlı dursun.
küsmez, aksine daha canlı olur.
zaten saç dipten uzar, uçla alakası yok

Aynen kontese katılıyorum.Kırıklarla dolu kalçaya kadar gelen bir saçtansa,kırıksız bakımlı sırtın ortasındaki saç daha uzun görünüyor bence,çünkü daha havalı ve parlak oluyor.

evet bende kalçama kadar uzayana kadar kestirmeyi düşünmüyorum hiç. O kadar uzayacak mı bilmiyorum ama deneyeceğim yine de. Bencede kırık saç uzamaz bir yalandan ibaret saçlar ucundan değil kökünden uzuyor çünkü :)) Bu arada merak ettin xAyx senin saçların nerene geliyor o kadar uzun zaman kestirmemişsin çok uzun mu? Bir de hep bakım yaptın mı son kestirdiğin zamandan beri?

canım aslında arada karmaşaya geliyodu ööle kestirmiş oluyodum bilinçli şekilde isteyerek kestirmeye gitmedim uzun zamandır ama mayıs haziran başlarıydı bi talihsizliğe uğradım kuaför istediğim modeli yapamadığı için saçımı epey kesmişti o günden bugüne hemen hemen 2katı kadar uzadı diyebirim bu arada genelde saçımı kestirince senin gibi pişman olup küre sarıldığım olmuştur ama yapıp bırakıyodum eskiden yaptığımda sayısını filan çok bilmediğim için takip edemedim 8 10oldumu diye zaten etkisini gösteriyodu kokusu filan olmasın diye bırakıyodm açıkçası bioblası duyana kadarda çok düşmedim üstüne yani bahsettiğim son kesimden sonra sinameki filan yapmadım hiç şimdi sinamekine tekrardan başladım bakalım..şuan saçım belimde ama arkası v geldiği için çok belli değil malesef diğer kısımların uzamasına da az kaldı yaza istediğim saçlara tam anlamıyla kavuşmuş olucam inş..

Aynen kontese katılıyorum.Kırıklarla dolu kalçaya kadar gelen bir saçtansa,kırıksız bakımlı sırtın ortasındaki saç daha uzun görünüyor bence,çünkü daha havalı ve parlak oluyor.

canım öyle ama doğru bildiğimizide unutturdular valla bari uzatalımda bakımla onaralım yada ucundan accık kestririz diyoruz kuaförler sağolsun:KK1: senn dediğinide denemeye çalıştım ama her seferinde başarısız çünkü kestirince yapmadan duramıyosn saçını :26:

Bir de şöyle bir şey var.kadınlarda garip şekilde,veya genç kızlarda deyim en uzun saçlı olma iddiası var oyüzden kestirmek istemiyoruz galiba dimi:) En uzun saçlı olunca sanki en güzel saçlı olacak insan...Oysa benim gördüğüm en güzel saçlar genellikle sırtın ortasında olan saçlardı.Çok uzun saçlarda da güzel olanı var ama daha çok orta boy saçlarda oldu benim çok beğendiklerim.Mesela Malena filminde Monica Bellucinin saçları efsanedir benim için,rüzgarla beraber yürürken savruluşu vs, ki saçları da omzunun birkaç parmak aşağısındaydı.

ben geçen hafta bir kız gördüm, saçları açık kumral, dümdüz, kırıksız vs vs ama poposunun altına kadar geliyordu. gene de tiksindim ıyyyy

Son düzenleme:
uçları kırık bırakınca, saç uzadıkça kırıklı kısım artıyor sanki.
beline kadar saç olsa da son 15-20 cm'lik kısım karman çorman cadı gibi oluyor.
o yüzden kestirmeni öneriyorum.
5 cm de olsa kestir.
temiz temiz kullan, bakımlı dursun.
küsmez, aksine daha canlı olur.
zaten saç dipten uzar, uçla alakası yok

peki şu ay takvimine göre bu ay hangi gün kestirmem daha doğru olur o konu hakkında bir bilgin var mı :26:

Belime kadar olan saçlarımı perma mağduru oldukları için çenem hizamda kestirmiştim, çok üzüldüm ama kırıklarımdan kurtuldum en azından şimdi ise bu küre başlıyorum şuana ilk kürümü yaptım ve beklemedeyim umarım herkes hayal ettiği saçlara kavuşur.:KK16:

Bugün itibariyle bu küre başlamış bulunuyorum :)))

Hayırlı uğurlu olsun :KK70:

Ha bide konu sahibi gliserinli saç spreyi tarifi verdin ya.. Onu fıs fıslı bi şişeye mi hazırladın ? Nasıl hazırladın biraz daha açıklarmısın ? İlle fıs fıslımı olması lazım ?

Bugün itibariyle bu küre başlamış bulunuyorum :)))

Hayırlı uğurlu olsun :KK70:

Ha bide konu sahibi gliserinli saç spreyi tarifi verdin ya.. Onu fıs fıslı bi şişeye mi hazırladın ? Nasıl hazırladın biraz daha açıklarmısın ? İlle fıs fıslımı olması lazım ?

ille o olacak diye bir şey yok.
keramet karışımda, püskürtme ya da dökme eyleminde değil.
ben fısfıslamak çok kolay ve temiz bir yöntem diye öyle uygulamış, öyle tavsiye etmiştim.
daha kolay uygulayabileceğin bir yöntem biliyorsan, onu da kullanabilirsin. :KK30:

Bir de şöyle bir şey var.kadınlarda garip şekilde,veya genç kızlarda deyim en uzun saçlı olma iddiası var oyüzden kestirmek istemiyoruz galiba dimi:) En uzun saçlı olunca sanki en güzel saçlı olacak insan...Oysa benim gördüğüm en güzel saçlar genellikle sırtın ortasında olan saçlardı.Çok uzun saçlarda da güzel olanı var ama daha çok orta boy saçlarda oldu benim çok beğendiklerim.Mesela Malena filminde Monica Bellucinin saçları efsanedir benim için,rüzgarla beraber yürürken savruluşu vs, ki saçları da omzunun birkaç parmak aşağısındaydı.

uzun saç insana ayrı bi güven veriyo bide her giydiğin kıyafet ayrı güzel duruyo sanki :26: tabi bide hiç kalçasına kadar uzatamayan biri varsa onun hasretiyle yaşıyo o merak var genelde :KK9:

X