- 24 Ağustos 2009
- 4.629
- 1.121
Umarım kısa sürede istediğimizi elde ederiz:)
Bende bir yandan şu dax supergroyu araştırıyorum da,senin bu konuda bir önerin olur mu bana
Umarım bende aynı randımanı alırım ,yoksa üzüntüm her geçen gün katmer katmer artacak.
Aynaya bakamıyorum o derecekaç hafta ara vereceksin peki,birde bemiks kokusu yoğun kalıyor mu?
Ben mi alıştım hissetmiyorum acaba ki ?:O
Bende pek almıyorum ama tedirginde oluyorum burnum alıştı ,başka insanlara da giderse diye..
2 hafta ara vermeyi düşünüyorum
ben kokuyu çok yoğun almıyorum sadece çok terleyince saç derimden bemiks kokusu geliyoronun dışında normal şampuan ve saç kremi kokusu alıyorum saçlarımdan
Bende pek almıyorum ama tedirginde oluyorum burnum alıştı ,başka insanlara da giderse diye..
İstikrarlıyım ya uzamalı bu saç..Mayısa kadar dolgun uzun güzel olmalı..Uzaması az değildir saçımın ama alışıp rahatlamam için hem uzamalı hem ben alışmalıyım galiba..
Zaman hızlı aksın..
sinemaki kürünü bırakmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm ama saçlarım resmen yarıya indi(
Doğru diyorsun da biraz yol almış olmak gerekiyor,yoksa aynaya her bakışım hüsran canım
göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor merak etme ben 2. tura başlamadan resim çekicem uzamayı daha net görebilmek için
Doğru diyorsun da biraz yol almış olmak gerekiyor,yoksa aynaya her bakışım hüsran canımmayısa kadar ne kadar uzar acaba ki saçım
victoria beckham modeli saç benim neyime!
Modeli iyi hoşta bana göre bir hafta,nasıl pişmanım anlatamam.uzatmak istesen eşit değil ,düz kestirince kısacık kalıyor bildiğin ensen açık oluyor..uzat uzatabilirsen
aa ben o modeli beğeniyorum
erkek arkadaşım o kadar kısa saçı beğenmiyor
begense kestirebilirim
benim saçlarım ya uzun olcak ya kısa
orta boy saçı hiç sevmiyorum
nasıl yanii!
çok fazla döküldü canımm
Modeli iyi hoşta bana göre bir hafta,nasıl pişmanım anlatamam.uzatmak istesen eşit değil ,düz kestirince kısacık kalıyor bildiğin ensen açık oluyor..uzat uzatabilirsenbelime yakındı benm
Sevgilime kızdım hıncımı saçlarımdan aldım gel gör şimdi yana yana saçım diye ağlanıyorum
Modeli iyi hoşta bana göre bir hafta,nasıl pişmanım anlatamam.uzatmak istesen eşit değil ,düz kestirince kısacık kalıyor bildiğin ensen açık oluyor..uzat uzatabilirsenbelime yakındı benm
Sevgilime kızdım hıncımı saçlarımdan aldım gel gör şimdi yana yana saçım diye ağlanıyorum
kürden dolayı döküldüğüne emin misin