Uzun zamandır birlikteyiz,artık bir ciddiyete binsin istiyordum,paşamızda bir rahat ne de olsa olacak modunda..Ailemin içten içe "ee hadi ne yapacaksınız durumu " filan derken,üzüldüm sıkıldım daraldım derken atıştık filan bende bir hışım sen git kestir saçı başı:'(Sevgiline niye kızdın sen bakıyım:)
Bildiğin çıplak gibi hissediyorum hala,sanki herkes bana bakıyor gibi..
anlıyorum seni birden o kadar kısa olunca insan kendini saçsız kalmış gibi hissediyor
benim saçlarım 2 sene önce belimdeydi ama çok kat vardı.saçım zaten çok değildir birde katlı olunca iyice az ve cansız gözüküyordu.
bi cesaret gittim hepsini aynı boyda küt kestrdim ensem açıktı benimde bir ay ağladım.bu kürü o zamanda yaptım ama düzenli olarak devam etmediğim için faydasını göremedim pek.
Uzun zamandır birlikteyiz,artık bir ciddiyete binsin istiyordum,paşamızda bir rahat ne de olsa olacak modunda..Ailemin içten içe "ee hadi ne yapacaksınız durumu " filan derken,üzüldüm sıkıldım daraldım derken atıştık filan bende bir hışım sen git kestir saçı başı:'(
Bildiğin çıplak gibi hissediyorum hala,sanki herkes bana bakıyor gibi..
Birde yolda sağda solda uzun saçlı görürsem ki ,binlerce rapunzel var diyeceğim doğruya doğru..içim acıyo
Hiç mi fayda etmedi? peki ne kadar zamanda ne kadar toparlayabildin saçlarını?
evet işte malesef bana tekrar makas yolu gözükecek2010 ekimde kestirmiştim ben saçlarımı o kadar kısa mayıs gibi falan biraz kendine gelmiş
ama tam toparlanması bir seneyi bulmuş resimlerden baktım şimdi
ben hiç kestrmemiştm o dönemde senin modelli olduğu için biraz uzayınca hepsini aynı boyda kestirmen gerekiyor
ama dediğim gibi ben sinamekiyi öyle düzenli ypmadım 2 hafta haftada 2 kez yaptım bıraktım
sen düzenli yap ben şu an çok faydasını görüyorum.
anladım,erkekler hep öyle sanırım. bu arada işte dediğin gibi binlerce rapunzel var,sen kısa saçlı olarak ayrıcalıklı hissetmelisin. herkesin saçı uzun ne öyle,sanki feriştah gibi:)
mesaj yazarken altta smileylerin olduğu kutu var ya,onun da altında diğer seçenekler diye bir kutu var. orda eklenti ekle diye bir yer var,ona basarak yükleyebilirsin.
bende aldım bugün başlıyorum ya haftada kaç gün yapmalı
ben yatmadan önce yapabilirm bi zararı olurmuki sabah yıkıcam yani