- 24 Ağustos 2009
- 4.629
- 1.121
super olmus sacların yaa renkleride cok guzel ayrıca sacının bayıldım super olmus cnm ben turp yapıorum ama faydasını goremedm hic sinemakiyi denycem hemen :)
tatlım ben baya faydasını gördüm sinamekinin
Eki Görüntüle 228308 ocakta
Eki Görüntüle 228307 mayısta
Merhabaa..
Kkontes, saçların çok çok güzel uzamış ve rengine hasta oldum.. :18:
Bir yorumuna çok dikkat ettim ve beğendim, "saçlarım göğüs hizamda kalıyordu, kırılıp kestirmek zorunda kalıyordum daha fazla uzadığını görmedim" diye bir şey yazmışsın,tam hatırlayamadım ama buna yakın bir şeydi sanırım.
Tam da beni anlatmışsın okurken nicke baktım ben mi yazdım lan bunu diye.
Bende aynı dertten şikayetçiyim, hani uzuyor ama bir yerde kalıyor yani bende göğüs hizamdan alta indiğini hiç görmedim..
Sinamekiyi iki kere uyguladım, henüz bi uzama farketmem imkansız ancak gerçekten çok güzel besledi ve kırıklarımı azalttı diyebilirim.
Ben buna başlarken söz verdim kendime düzleştirici yok diye.. Çünkü sürekli düzleştirirdim, doğal saçlarımın daha güzel olmasına rağmen düz hastalığım nerden geliyor bilmiyorum
Saçlarının fotoğraflarının profilinde olduğunu yazmışsın,bende çok merak ettim ve arkadaşlık isteği yolladım ama sanırım şappadanak bir şey söylemeden istek yollayınca tuhaf oldu
Bunu okuduğunda kabul edebilir misin acaba?
Ayrıca herkesin bayramını kutlarım, herşey gönlünüzce olsun..
şimdi 7. kürümü yapacağım
geriye sadece bir hafta kalıyor ondan sonra 2 hafta ara verip bir 8 hafta daha var
ondan sonra istediğim boya gelir diye düşünüyorum
Aramıza hoş geldin canım
Çok çokkk faydasını görmen dileğimle.
Düzleştiriciyi kesmen çok yerinde olmuş.
Fotolarım çalınıp başka sitelerde kullanıldığından albümümü sildim uzun süre önce. Ama topikteki mesajları değiştiremediğimizden o yazım kaldı.
Sadece ilk sayfadaki fotolar var artık.
Hoşbulduuuum
Peki, napalım şansıma küseyim
Umarım bende senin gibi böyle mükemmel bir sonuç alırım çünkü hiç tam anlamında "uzun" diyebileceğim bir saçım olmadı ..
Kürü yapmadan fotoğraf da çektim artık bir ay sonra , iki ay sonra tekrar tekrar çeker atarım buraya..
Ufak bir soru; okulum olduğu için ancak hafta sonumu ayırabilirim bu küre, ne kadar çok yapsak o kadar faydasını mı görürüz yoksa haftada bir yapsak da aynı faydayı görür müyüz? Aklıma takıldı :26:
Haftada 1 yeterli canım.
diğer türlüsü ters tepebiliyor.
Ben artık o kadar sıkıldım ki uzun saçtan, kürü boşverdim :26:
Kestirip duruyorum hatta!
Yapmaaaaaa! Etmeeeee! :18: Bana verrrrr
O zaman bende haftada bir yapayım, son sorum; şu özel tarihler falan varmış ben onları bir türlü çözemedim yardımcı olur musun topiğinede baktım anlayamadım :26:
önceden aycangül topiğinin ilk sayfasında yazardı ama artık o da bir blogger.
gugıl'a kozmik bakım yazıp ulaşabilirsin canım özel tarihlere.
Benim de kitap,oje ve filmlerle ilgili bir bloğum var.
İlginizi çekerse oraya da gelin eliniz değmişken
Gelirim tabi gelmem mi.
Herşey için teşekkürler, bir ayın sonunda sonuçları konuşmak dileğiyle
Konumuzun sahibide gelmiş ,hoşgelmiş:)Rica ederim canım. Tabiki de bekleriz her zaman
hoş gördüm canımKonumuzun sahibide gelmiş ,hoşgelmiş:)
Cümleten iyi bayramlar kızlar:)
Birde kkontess'cim cirşey soracağım sana ben,ilk sayfadaki ilk resim ile son resim arsında kaç ay var:)
Sayende bende sinameki ile tanıştım,hafif kokusu var ama uzasın can kurban yani:)
Bir gaflet saçımı kestirdim victoria özentisi oldum,ensem açıktı pişmanım..
Mayısta nişanım var ,düzenli uyguluyorum,sayende kozmik bakım ile ayın desteğinide arkama aldım..
7 ay var önümde sence kaç cm uzar:)
Birde senin bloga nasıl erişebiliriz:)