- 28 Eylül 2012
- 152
- 22
çok teşekkür ederim bende başladım haydi bakalım bende ne kadar etki edecek :)kkontess değilim ama ben cevap verebılırım sanırım :)
evet yag gunlerınde yapıyoruz.
Sende durum ne memnun musun? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim bende başladım haydi bakalım bende ne kadar etki edecek :)kkontess değilim ama ben cevap verebılırım sanırım :)
kkontess değilim ama ben cevap verebılırım sanırım :)
canım ben şimdi notları aldım malzemele için çıkıcam sende konuya vakıfsın anladığım kadarıyla bişi sorcaktım sinameki kürü saçımızda ne kadar kalıyo ???
canım ben şimdi notları aldım malzemele için çıkıcam sende konuya vakıfsın anladığım kadarıyla bişi sorcaktım sinameki kürü saçımızda ne kadar kalıyo ???
canım 1,1.5 bardak suyla kaynatıyorum ben kaynadıktan sonra süzüyosun sinemaki yapraklarını kalan suyu kullanıyosun
çok teşekkür ederim bende başladım haydi bakalım bende ne kadar etki edecek :)
Sende durum ne memnun musun? :)
Vallahi çok iştah açıcı bir cevap oldu gerçekten:) Zaten 8 hafta devam etsen bir hayli yapıyor yani:)Tabi istediğin boya gelene kadar parçalı bulutlu devam değil mi? =)şimdi gördüm sorunu, afedersın..
ben memnunum ama bende bakımı yaptıkca uzama oluyor ıkı haftadır yapıyorum su an sacımda 2,5 cm uzama var (bakımdan ıkı gun onde boyamıstım sacımı)
ama bakımı kestıgım an uzama duruyor, denemek ıcın 1,5 ay hıc bakım yapmadım benım saclar toplasan 2 mm uzamadı.
Öyle garıp bır sacım var benim, yanı örnek teşkil eder miyim bilemeyeceğim
6 haftalık skor nedir peki:)şimdi 7. kürümü yapacağım
geriye sadece bir hafta kalıyor ondan sonra 2 hafta ara verip bir 8 hafta daha var
ondan sonra istediğim boya gelir diye düşünüyorum
6 haftalık skor nedir peki:)
Sizin yazdıklarınızı okuyunca aşka geliyorum bildiğin:)
Umarım bende aynı randımanı alırım ,yoksa üzüntüm her geçen gün katmer katmer artacak.
fotograflamadığım için nasıl pişmanım anlatamam
ama kesinlikle işe yarıyor 3 4 parmaklık bir uzama var bende
benim saçlarım belimdeydi kırık aldırmak için gittiğim kuaför kesti attı hepsini
başlarda çok üzülmüştüm ama bu kadar hızlı uzadığını görünce üzüntü falan kalmadı
ikinci turu da yaptıktan sonra eski halindende uzun olucağını tahmin ediyorum
Umarım bende aynı randımanı alırım ,yoksa üzüntüm her geçen gün katmer katmer artacak.
Aynaya bakamıyorum o derece kaç hafta ara vereceksin peki,birde bemiks kokusu yoğun kalıyor mu?
Ben mi alıştım hissetmiyorum acaba ki ?:O
Umarım kısa sürede istediğimizi elde ederiz:)Ben de başladım bu sinamekili küre,nedense içimde tuhaf bi mutluluk var:) daha dün başladım. haftaya pazartesini iple çekiyorum çünkü yaparken o umudun verdiği mutluluk çok güzel hissettiriyor:)