Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

merhaba kontes arkadaşım. sırf bu konu başlığı için üye oldum diyebilirim... sinemaki otu aldım( başlığı okur okumaz akratcıya koştum) dedğin tarifi yapmk için ancak doktor bana bemix yerine dodex yazdı .. benim kilo almam için verilen b12 ve serisi ilaclarım var kür'ün içine dodex artı ilacı ezip koysam olurmu ? ben bir kre yaptım sacım kazık gbi oldu posurdu nedense :/ sanırım dier kür'ü yani sarımsak şampuanını yaparken sarımsağı fazla kaçrdım :/ çokda kötü koktu ... saçım omuzlarımda acilen uzamalı kısa saç ile hiç birşey güzel olmuyo arkadaşlar (((

çok teşekkür ederim bende başladım haydi bakalım bende ne kadar etki edecek :)
Sende durum ne memnun musun? :)

şimdi gördüm sorunu, afedersın..
ben memnunum ama bende bakımı yaptıkca uzama oluyor ıkı haftadır yapıyorum su an sacımda 2,5 cm uzama var (bakımdan ıkı gun onde boyamıstım sacımı)
ama bakımı kestıgım an uzama duruyor, denemek ıcın 1,5 ay hıc bakım yapmadım benım saclar toplasan 2 mm uzamadı.
Öyle garıp bır sacım var benım, yanı örnek teşkil eder miyim bilemeyeceğim

şimdi 7. kürümü yapacağım
geriye sadece bir hafta kalıyor ondan sonra 2 hafta ara verip bir 8 hafta daha var
ondan sonra istediğim boya gelir diye düşünüyorum

Vallahi çok iştah açıcı bir cevap oldu gerçekten:) Zaten 8 hafta devam etsen bir hayli yapıyor yani:)Tabi istediğin boya gelene kadar parçalı bulutlu devam değil mi? =)
Elimden geleni yapacağım şahsen,turp suyu denedim kısa bir süre fayda etti mi bilemiyorum daha bu kürü görünce karar değiştirdim:)sinamaki candır:)

6 haftalık skor nedir peki:)
Sizin yazdıklarınızı okuyunca aşka geliyorum bildiğin:)

fotograflamadığım için nasıl pişmanım anlatamam
ama kesinlikle işe yarıyor 3 4 parmaklık bir uzama var bende
benim saçlarım belimdeydi kırık aldırmak için gittiğim kuaför kesti attı hepsini
başlarda çok üzülmüştüm ama bu kadar hızlı uzadığını görünce üzüntü falan kalmadı
ikinci turu da yaptıktan sonra eski halindende uzun olucağını tahmin ediyorum

Umarım bende aynı randımanı alırım ,yoksa üzüntüm her geçen gün katmer katmer artacak.
Aynaya bakamıyorum o derece kaç hafta ara vereceksin peki,birde bemiks kokusu yoğun kalıyor mu?
Ben mi alıştım hissetmiyorum acaba ki ?:O

bemiks hiç öyle kötü kokulu bi şey değilki bence. meyveli şurup gibi ,çevredeki insanları rahatsız etmez o da.sadece senin burnuna bi iki kez gelir yıkamadan sonra ondan sonra sana da gelmez, geçer.

Ben de başladım bu sinamekili küre,nedense içimde tuhaf bi mutluluk var:) daha dün başladım. haftaya pazartesini iple çekiyorum çünkü yaparken o umudun verdiği mutluluk çok güzel hissettiriyor:)

Ben de başladım bu sinamekili küre,nedense içimde tuhaf bi mutluluk var:) daha dün başladım. haftaya pazartesini iple çekiyorum çünkü yaparken o umudun verdiği mutluluk çok güzel hissettiriyor:)
Umarım kısa sürede istediğimizi elde ederiz:)
Bende bir yandan şu dax supergroyu araştırıyorum da,senin bu konuda bir önerin olur mu bana

Ama birden çok şey yapmakta ,kaş yapayım derken göz çıkarmak olur mu korkusu sarıyor içimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…