Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Sevgiline niye kızdın sen bakıyım:)
Uzun zamandır birlikteyiz,artık bir ciddiyete binsin istiyordum,paşamızda bir rahat ne de olsa olacak modunda..Ailemin içten içe "ee hadi ne yapacaksınız durumu " filan derken,üzüldüm sıkıldım daraldım derken atıştık filan bende bir hışım sen git kestir saçı başı:'(

anlıyorum seni birden o kadar kısa olunca insan kendini saçsız kalmış gibi hissediyor
benim saçlarım 2 sene önce belimdeydi ama çok kat vardı.saçım zaten çok değildir birde katlı olunca iyice az ve cansız gözüküyordu.
bi cesaret gittim hepsini aynı boyda küt kestrdim ensem açıktı benimde bir ay ağladım.bu kürü o zamanda yaptım ama düzenli olarak devam etmediğim için faydasını göremedim pek.
Bildiğin çıplak gibi hissediyorum hala,sanki herkes bana bakıyor gibi..
Birde yolda sağda solda uzun saçlı görürsem ki ,binlerce rapunzel var diyeceğim doğruya doğru..içim acıyo:KK43:
Hiç mi fayda etmedi? peki ne kadar zamanda ne kadar toparlayabildin saçlarını?

2010 ekimde kestirmiştim ben saçlarımı o kadar kısa mayıs gibi falan biraz kendine gelmiş
ama tam toparlanması bir seneyi bulmuş resimlerden baktım şimdi
ben hiç kestrmemiştm o dönemde senin modelli olduğu için biraz uzayınca hepsini aynı boyda kestirmen gerekiyor
ama dediğim gibi ben sinamekiyi öyle düzenli ypmadım 2 hafta haftada 2 kez yaptım bıraktım
sen düzenli yap ben şu an çok faydasını görüyorum.

Uzun zamandır birlikteyiz,artık bir ciddiyete binsin istiyordum,paşamızda bir rahat ne de olsa olacak modunda..Ailemin içten içe "ee hadi ne yapacaksınız durumu " filan derken,üzüldüm sıkıldım daraldım derken atıştık filan bende bir hışım sen git kestir saçı başı:'(

Bildiğin çıplak gibi hissediyorum hala,sanki herkes bana bakıyor gibi..
Birde yolda sağda solda uzun saçlı görürsem ki ,binlerce rapunzel var diyeceğim doğruya doğru..içim acıyo:KK43:
Hiç mi fayda etmedi? peki ne kadar zamanda ne kadar toparlayabildin saçlarını?

anladım,erkekler hep öyle sanırım. bu arada işte dediğin gibi binlerce rapunzel var,sen kısa saçlı olarak ayrıcalıklı hissetmelisin. herkesin saçı uzun ne öyle,sanki feriştah gibi:)

2010 ekimde kestirmiştim ben saçlarımı o kadar kısa mayıs gibi falan biraz kendine gelmiş
ama tam toparlanması bir seneyi bulmuş resimlerden baktım şimdi
ben hiç kestrmemiştm o dönemde senin modelli olduğu için biraz uzayınca hepsini aynı boyda kestirmen gerekiyor
ama dediğim gibi ben sinamekiyi öyle düzenli ypmadım 2 hafta haftada 2 kez yaptım bıraktım
sen düzenli yap ben şu an çok faydasını görüyorum.
evet işte malesef bana tekrar makas yolu gözükecek:KK43: umarım toparlar bir an önce,sevemedim hiç böyle kendimi..
Şimdi düzenli yapmaya niyetliyim,işimi şansa bırakmak istemiyorum da:KK43:
İnşallah bende görürüm faydasını..

anladım,erkekler hep öyle sanırım. bu arada işte dediğin gibi binlerce rapunzel var,sen kısa saçlı olarak ayrıcalıklı hissetmelisin. herkesin saçı uzun ne öyle,sanki feriştah gibi:)

Alışkanlık belki,farklı olduğu kesinde hoşluk göreceli..Yine de moral oldu söylediklerin sağol:)
İster kezban desinler ister başka uzasın valla bir an önce:):)

aynı kürü daha önce ben de kullanmıştım ama kokusundan dolayı vazgeçmek zorunda kaldım. Bemiks ampülün kokusu sizide rahatsız etmiyor mu ???

en son 7yi yaptım bemiksim kalmamış alamadımda
bir hafta erken ara vermiş oldum yani :KK1:
bayramdan sonra 2 kutu bemiks alıp ikinci tura başlıcamm :KK76::KK76:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar üçünci kürümü yaptım şimdiden 2,5 cm uzama var şimdi ölçtüm cetvelle :KK30::KK30::KK30:
ilk kurden ıkı uc gun once boyamıstım hemde bu sefer anlayayım dıye bayagı acık bı tona :KK1:
resim nasıl eklenıyor bılen bırı bana yardımcı olursa su ankı halın fotografını koymak ıstıyorum, ama beceremedim :KK30:

mesaj yazarken altta smileylerin olduğu kutu var ya,onun da altında diğer seçenekler diye bir kutu var. orda eklenti ekle diye bir yer var,ona basarak yükleyebilirsin.

kızlar sinamekinin yanında başka ek bakımlarda yapıyor msunuz sarımsaklı şampuanın dışında?

Ben kürü sadece sinemaki kullanarak yapıyorum fakat aynı şey sizdede oldumu bilmiyorum. benim saçlarım çok yağlanırdı 2-3 günde hemen yağlanırdı sinemaki kürünü kullandığımdan beni derideki yağımı dengeledi bilemem yağlanma süresi fazlasıyla uzadı tam duş alacağım gün yağlıydı ve o gün sular birkaç günlüğüne yoktu bu süre zarfında çokta bir yağlanma söz konusu olmamıştı pek belli olmuyordu çok az vardı düşünün artık :)

bende aldım bugün başlıyorum ya haftada kaç gün yapmalı
ben yatmadan önce yapabilirm bi zararı olurmuki sabah yıkıcam yani

Sinamekili kürden inanılmaz memnunum.. 2 haftadır kullanıyorum uzatmanın yanı sıra dümdüz ve incetelli saclarıma bi hacim bi dolgunluk kazandırdı. Bunların dısında sampuanımın ıcınde cam terebentin esansı bulunduruyorum onunda etkisi var tabii ama sac kremi kullanmak sart yoksa cok kurutuyor..

X