Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

k.k. Yı yaklasık 2aydr takip edîorum kontes arkadasında knusunu hersayfasını okuyamasamda yeternce bilgi alack kadar inceldm.en sonuda ikna olup paylastgı dneymlerini uygulamaya koyuldm.belime kdar olan sclarım kuafór kurbanı oldu bircok arkdsn ortak derdi malsf.krklarnı al deriz budarlar.nrmalde ck cabuk uzayn sclarım boyadn dolayı eskisi kdar hzlı uzamyr.ck yıprandı.sinemakiyi dnemeye bsladgmdan beri yumusadı parladı.inş cabuckta eskı haline döner. 2.ay önce kestrdgmde omuzlarmdaydı.smdi gögusme glmesne 2parmk kaldı.

bnde sinemaki uyguluyorum cok hosuma gden bi yöntem oldu.keske su 1hafta gcsede tkrar yapsam diyorum.saçım boyalı oldgu icin braz actı ama deger.sadce merak etdgm su sinemakinin saç uclarını zmanla incelttgi.grckten sorun olurmu ya.

ya sinirim bozuldu dün üçüncü kürümü yapıcaktım birlikte oldugum insan vitamin kokun midemi bulandırıyo dedi adam haklı yha terledikçe fışkırıyor ama yapmakta istiyorum offfffff... şimdi ben napim kızlar yaaa..vazmı geceyim saclarım tamda bakıma girmeye basladıydı ya ama bu bemiksi nasıl engellicem kokusunu bir hafta gecmesine ragmen terledikçe koku cıkıyor orataya offf

tbi busaatde hala ayakta oldgum icin knuları karıstrip aynı konuya 2 farklı cewap yazmısım:) su saç uclaryla ılglı yardmcı olurmusunuz.

ya sinirim bozuldu dün üçüncü kürümü yapıcaktım birlikte oldugum insan vitamin kokun midemi bulandırıyo dedi adam haklı yha terledikçe fışkırıyor ama yapmakta istiyorum offfffff... şimdi ben napim kızlar yaaa..vazmı geceyim saclarım tamda bakıma girmeye basladıydı ya ama bu bemiksi nasıl engellicem kokusunu bir hafta gecmesine ragmen terledikçe koku cıkıyor orataya offf

cnım aynı koku sorunu bndede var snradan cok kokmasada terleynce püfürpufür oluo.ben asıl tarften sasma derm cok rhatszsan bepanten kulan okokmuyr.

gecen sali gunu basladim bende bu kure hatta sali gecesi desem daha dogru olur genelde geceleri sabaha karsi uyurum 11 bucuk gibi uyguladim kuru sabaha karsi uyumadan yikarim diye dusunuyordum sonra bi uyumusum sabah 10da kalkinca yikadim ins bi zarari olmaz:KK1:

ilk kürü uygularken bnde sbha karşı ykarm die gece yapmstm.uyuyakalmşm nrmlde ck gec uyurum.sbha kadar kaldı ama bi zararı oldgnu sanmyrum bnde olmadi yani.

cnım bn turpta kulandm oda kokuyoda yaparkn bde saçını ykaynca hafîf bi koku oluo snra gecio.bemx kdar agır kokmuo snradan.yumurta koymuydm bn turp yaparkn scak ya hawalr bde mahwedio kokusu.maya maskesnde dnemdm hç duydm ama.tam olark nasl yapıosn sen

cnım bn turpta kulandm oda kokuyoda yaparkn bde saçını ykaynca hafîf bi koku oluo snra gecio.bemx kdar agır kokmuo snradan.yumurta koymuydm bn turp yaparkn scak ya hawalr bde mahwedio kokusu.maya maskesnde dnemdm hç duydm ama.tam olark nasl yapıosn sen
canım bir çay bardağı zeytin yagını ben mari usulü ısıtıyorum yani tencerede kaynayan suyun içine cezveye döküp ısıtıyorum sonrada bir yemek kasıgı kuru mayayı ben pakmaya kullanıyorum havanda iyice ezip zeytin yagı içine koyuyorum ılıkken sacıma sürüp poşetliyorum üstünede ılık havlu 2 saat falan tutup yıkıyorum.işe yarıyor emin ol..

gerçekten işe yarıyor mu süper :) bende deneyeceğim hemen. bilgi ve tarif için teşekkürler.

sac uclarında evet canım yarıyor. kıtır kıtır olan sac gercekten yumuşuyor. artı artık bemiksli kürü yapamayacagım malum gercekten vitamin ampülüne dndüm buram buram kokuyor hemde hergün duş almama ragmen engelleyemedim bu akşam turp kürüne başladım umarım uzama için ondan bir sonuç alırım.. aslında bu kürdende sonuç almaya baslamıştım ama malesef bırakmak zorunda kaldım buna yanıyorum offf

şaç parfümü tarzı şeyler kullansan? bende başlıcam inşallah önceden 2 kere yapıp bırakmıştım sanırım o yüzden kokusundan etkilenmedim pek ama saç parfümü bulamıyorsan veya alamıyorsan kendi parfümündende 1-2 fıs saçlarına sık istersen ben normal günlerdede çok yaparım bunu saçlar rüzgardayken falan uçuşunca parfüm kokusu yayıyor o zaman etraafa:)

bu hafta 7. kürümü yapacağım
ilk zamanlar çok hızlı bir uzama olmuştu
şimdi durdu sanki :KK50::KK50:

Ben de bu sinameki kürüne başlıcam da sinamekinin kaynatıldıktan sonra sürülecek neyi kalıyor ,gerçekten suyun içinde ayrıca bir sinameki sıvısı oluyor mu onu anlayamadım??Ve cezvedeki suyla beraber kullanıyoruz demi karışımı?

Bir de bu karışımı fısfıslı bi kaba koyarak mı uyguluyorsunuz?

Son düzenleme:
Ben de bu sinameki kürüne başlıcam da sinamekinin kaynatıldıktan sonra sürülecek neyi kalıyor ,gerçekten suyun içinde ayrıca bir sinameki sıvısı oluyor mu onu anlayamadım??Ve cezvedeki suyla beraber kullanıyoruz demi karışımı?

Bir de bu karışımı fısfıslı bi kaba koyarak mı uyguluyorsunuz?

canım 1,1.5 bardak suyla kaynatıyorum ben kaynadıktan sonra süzüyosun sinemaki yapraklarını kalan suyu kullanıyosun

canım bir çay bardağı zeytin yagını ben mari usulü ısıtıyorum yani tencerede kaynayan suyun içine cezveye döküp ısıtıyorum sonrada bir yemek kasıgı kuru mayayı ben pakmaya kullanıyorum havanda iyice ezip zeytin yagı içine koyuyorum ılıkken sacıma sürüp poşetliyorum üstünede ılık havlu 2 saat falan tutup yıkıyorum.işe yarıyor emin ol..

saol canm bunuda bi deneyelim inş bizdede işe yarar öptüm çok

Bende yarından itibaren başlıyorum sinameki kürüne ve de sarımsaklı şampuanıma:)
Son bir gaz almak için sorayım istedim 3 ayda ortalama 3 aşağı 5 yukarı kaç cm uzuyor kızlar

Kozmik bakım tarihlerine göre devam edeceğim de,bu kürü hangi günlerde yapmam lazım?
Yağ günlerinde mi içinde badem yağı olduğundan,yoksa diğer günlerden birinde mi kkontess cevap verirsen çok sevinirim:KK43:

Kozmik bakım tarihlerine göre devam edeceğim de,bu kürü hangi günlerde yapmam lazım?
Yağ günlerinde mi içinde badem yağı olduğundan,yoksa diğer günlerden birinde mi kkontess cevap verirsen çok sevinirim:KK43:

kkontess değilim ama ben cevap verebılırım sanırım :)
evet yag gunlerınde yapıyoruz.
:KK42:

X