Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Umarım kısa sürede istediğimizi elde ederiz:)
Bende bir yandan şu dax supergroyu araştırıyorum da,senin bu konuda bir önerin olur mu bana

bahsettiğin ürünü hiç duymadım:44: aslına bakarsan kaş yapayım derken göz çıkarma korkusu bende de var. mesela bugün de saçıma yumurta sarısı uygulamayı düşündüm ama sadece konu sahibinin izlediği yolu izleyim,şaşmayım diyorum bi yandan da.kararsızım açıkçası.

istikrarla kürlerini deneyip başarılı olan kızlarrr sizleri tebrik ediyorum :))) ben bu sinamekili kürü geçen yıl denedim kontess in de sölediği gibi bende dökülme yaptı korktum bıraktım.. zaten benim saçlarım ince telli ve dökülüyo... ama o zaman sarımsaklı şampuanı kullanmamıştım... şimdi yine denemeye karar verdim sarımsaklı şampuanla umarım bu sefer işe yarar...

o dökülme bu kürün ölü saçları saçtan ayıklama etkisinden olabilirmiş galiba.bu da iyi bişey. cansız saçlar kafamda duracağına gitsin daha iyi diye düşünürüm hep.tabi sağlam saçları da götürüyorsa orda bir duuur diyeceksin.

o zaman bende birebir aynısını uygulama kararı aldım ,sarımsaklı şampuan,gliserinle nem tutmak..yeterli olurum sanırım..
Zaten ilk tur 8 hafta duruma göre bakarım:)

Umarım bende aynı randımanı alırım ,yoksa üzüntüm her geçen gün katmer katmer artacak.
Aynaya bakamıyorum o derece:KK43: kaç hafta ara vereceksin peki,birde bemiks kokusu yoğun kalıyor mu?
Ben mi alıştım hissetmiyorum acaba ki ?:O

2 hafta ara vermeyi düşünüyorum
ben kokuyu çok yoğun almıyorum sadece çok terleyince saç derimden bemiks kokusu geliyor :KK53: onun dışında normal şampuan ve saç kremi kokusu alıyorum saçlarımdan

ilk zamanlarda bende de feci dökülme olmuştu
buraya yazmıştım. bırakma geçicek diyenler oldu
iyi ki bırakmamışım şimdi saçlarım normal dökülüyor :KK16:

Kızlar bu kürün dışında haftada bir de yumurta sarısı uygulasam sizce olumsuz etki olabilir mi?:KK17: çünkü yumurta sarısının da saçı uzattığını duydum

Son düzenleme:

2 hafta ara vermeyi düşünüyorum
ben kokuyu çok yoğun almıyorum sadece çok terleyince saç derimden bemiks kokusu geliyor :KK53: onun dışında normal şampuan ve saç kremi kokusu alıyorum saçlarımdan
Bende pek almıyorum ama tedirginde oluyorum burnum alıştı ,başka insanlara da giderse diye..
İstikrarlıyım ya uzamalı bu saç..Mayısa kadar dolgun uzun güzel olmalı..:KK43:Uzaması az değildir saçımın ama alışıp rahatlamam için hem uzamalı hem ben alışmalıyım galiba..
Zaman hızlı aksın..

Bende pek almıyorum ama tedirginde oluyorum burnum alıştı ,başka insanlara da giderse diye..
İstikrarlıyım ya uzamalı bu saç..Mayısa kadar dolgun uzun güzel olmalı..:KK43:Uzaması az değildir saçımın ama alışıp rahatlamam için hem uzamalı hem ben alışmalıyım galiba..
Zaman hızlı aksın..

göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor merak etme ben 2. tura başlamadan resim çekicem uzamayı daha net görebilmek için :KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende işten çıkar çıkmaz malzemeleri almaya gidicem ve bugün direk uygulayacağım yanında menekşe yağı veya giğer güzel kokulu yaağlardanda alıp kokarsa falan diye onu şampuanıma damlatıcam veya çok az saçıma sürücem

göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor merak etme ben 2. tura başlamadan resim çekicem uzamayı daha net görebilmek için :KK34:
Doğru diyorsun da biraz yol almış olmak gerekiyor,yoksa aynaya her bakışım hüsran canım:KK43:mayısa kadar ne kadar uzar acaba ki saçım:KK43:
victoria beckham modeli saç benim neyime!

Doğru diyorsun da biraz yol almış olmak gerekiyor,yoksa aynaya her bakışım hüsran canım:KK43:mayısa kadar ne kadar uzar acaba ki saçım:KK43:
victoria beckham modeli saç benim neyime!

aa ben o modeli beğeniyorum
erkek arkadaşım o kadar kısa saçı beğenmiyor
begense kestirebilirim
benim saçlarım ya uzun olcak ya kısa
orta boy saçı hiç sevmiyorum :KK50:

aa ben o modeli beğeniyorum
erkek arkadaşım o kadar kısa saçı beğenmiyor
begense kestirebilirim
benim saçlarım ya uzun olcak ya kısa
orta boy saçı hiç sevmiyorum :KK50:
Modeli iyi hoşta bana göre bir hafta,nasıl pişmanım anlatamam.uzatmak istesen eşit değil ,düz kestirince kısacık kalıyor bildiğin ensen açık oluyor..uzat uzatabilirsen:KK43: belime yakındı benm:KK43:
Sevgilime kızdım hıncımı saçlarımdan aldım gel gör şimdi yana yana saçım diye ağlanıyorum:KK43:

Modeli iyi hoşta bana göre bir hafta,nasıl pişmanım anlatamam.uzatmak istesen eşit değil ,düz kestirince kısacık kalıyor bildiğin ensen açık oluyor..uzat uzatabilirsen:KK43: belime yakındı benm:KK43:
Sevgilime kızdım hıncımı saçlarımdan aldım gel gör şimdi yana yana saçım diye ağlanıyorum:KK43:

anlıyorum seni birden o kadar kısa olunca insan kendini saçsız kalmış gibi hissediyor
benim saçlarım 2 sene önce belimdeydi ama çok kat vardı.saçım zaten çok değildir birde katlı olunca iyice az ve cansız gözüküyordu.
bi cesaret gittim hepsini aynı boyda küt kestrdim ensem açıktı benimde bir ay ağladım.bu kürü o zamanda yaptım ama düzenli olarak devam etmediğim için faydasını göremedim pek.

Sevgiline niye kızdın sen bakıyım:)

X