ayrılığın bilineni bilinmeyeni mi var ccim,bitti işteHmmm bana da mesafe olarak ayrılıcaksınız gibi geldi kusura bakmaEğer bildiğimiz ayrılıksa Allah sabır versin canım Umarım düzelir...
hayatım alınma ama beldeki saçı çenene kadar keserken kuaför,hiç mi ses etmedin ulan nabıyosun böyle kırık mı alınır diyebilmiyorumkismile bel nere çene nere ayolbilmiyorumkismilekkontes merhaba bende bu kürü duyar duymaz uygulamaya basladım gecen sene bi kuaföre gittim kırıklarım alınsın dedim ve belime kadar olan saclarımı ceneme kadar kesti şimdide uzatmaya calısıyorum saclarımı ben bu pzt 4.yü yaptım peki bi değişisklik yok ama ilk 2 kürü yaptıktan sonra kestirdim cünkü saclarım cok cansız ve kırıktı faydalı olmaz die kestirdim sonra onun üzerine 2 uygulama yaptım haftada 3 kere sarımsaklı sampuan ve 1 kerede bemixli kürü kullanıyorum suan tam gögüs hizamda saclarım bi 7 cm falan lazım belime gelmesine ins. hazirana kadar eski haline gelir saclarım
bebişim 8 den sonra ara versene? 5 bence çok erken ara için.saç daha yeni yeni canlanıp atağa geçerken bakımı kesme derimmeraba kızlaaar bende bugün 5. yapıcam ve 10 gün ara vereceğim. ama badem yağım bitti bu seferlik ısırgan otu yağı kullanacağım
aramıza hg kuşumŞeniz Allah gönlüne göre wersin inşşş:Saruboceq:eveeeeetttt....
ilk kürüm kafamda şuan :)
saçlarımın kırıklarını yeni aldırdım bide bu bakım kürüyle bakalım ne kadar uzayacak..
düğünüme kadar epey uzasa bari şöööle belime kadar sositososito
ben daha da uzun istiyorum :kedi: uzar kuşum uzar,dert etme...hepimiz rapunzel olucas hihoyyytdogru diyosun canım aslında ama bi buhran anında gitti iste saclarım cok cansızlasmıstı bende dedim kırıkları aldırmak iyi gelir ama gitti kesti komple ve kesimide igrencti dengesiz bi kesim yaptı normalde saclarım cok cabuk uzar beni bakalım bu kürle daha da hızlancak mı bu arada senin saclarınun boyu cok ii bence cünkü toplayınca sac genelde kısa gözükür seninki masallah baya uzun
bebişim 8 den sonra ara versene? 5 bence çok erken ara için.saç daha yeni yeni canlanıp atağa geçerken bakımı kesme derim
ben 8 den sonra ara vermiştim.çünkü uzama şiddetinin azaldığını farketmiştim.uzamaya yeni başlamışken ya da tam gaz uzama devam ederken kesmeyin derimbilmiyorumkismileben 5 tane yapıp ara verdim 1 hafta bilmiyorumkismile kötü bişi yapmışım o zaman. zaten 5 haftada 2 cm uzadı ancak mafoldumben
yani tabiki de bu benim fikrim,herkes saçının gidişatını daha iyi bilir.ben sadece fikrimi söylüyorum:icecream:
rica ederim hayatım,ne demek Şenizher soru sorana sabırla cevap verip yardımcı olmaya çalışıyosun, mesaj atmasam da konunun sıkı takipçisiyim. fikirlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim ben opuyorumnanaktan
inşallah kuşummm:Saruboceq: süüper bu kür yaa wallahi mucize gibi.maşallah hepimize tütütütüütüüü :lepi:pazar 5. uygulamamı yapçam..bi kutu bemiksim bitiyo yani
ben hiç ölçmedim ama şu kadar cm vs diye..ama gözüme uzadı gibi geliyo sankim
en azından artık daha sağlıklı hissediyorum saçlarımı
şu 2. kutu bemiksten baya umutluyum..uzayacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?