mercan sadece uçlara süreceksin sanırım..ben öle anladım..bu arada sonuç nasıl?
gliserinle ilgli konu başlığında arkadaşlar yazmışlar..ilgilmi çekti denedim ama anlamadım ii mi?
canım konuyu bıraz daha acık yazarmısın. gliserınden sonra yıkamıyormuyuz.. bende dun aksam sınamekili badem yaglı tarıfe basladım bakalım hayırlısı..:1ninca:
ya o topic de anlatılan tarife göre yaptım.az durulanmayan bakım kremi biraz gliserin az su...nemli saça döktüm..Sabah baktım yumuşak gibiydi ama nasıl anlatsam tel tel gibi hafif nemli mi desem bilmiyorumkismile yani saça ii mi gelecek kötüü mü anlaamadım..dedim ya kırıklara taktım ben şu ara yeniden olsun istemiyorum..:1no2:
sen nie çekiosun ki,geri gelicek snçta bilmiyorumkismile
canım saça kötü gelmesi imkansız netten kendinde araştırabilirsin kendim uyguladıktan sonra paylaştım zaten ben ne yağlar denedim barcelona mecidefendi sonra kendim yağlardan alıp bi kaç tane karıştırıp denedim maskeler kullandım mayalı tarifmiş zeytınyağı ısıtıp sürmekmiş mayonezli muzlu bademyağlı neler neler internette denenmemiş tarif bırakmadım bi nevze iyi geldiler ama gliserin derdime derman oldu
Bu arada ben bu bemiks'i açmaya çalışırken elimi iki yerden kestim :/ Ne lanet bir şeymiş ya...
kızlar komik gelcek ama gliserin i nerden alıyosunuz fisfisfisbenim saç uçlarım kurudu boyadan ya:gitme:
canım eczane ve aktarlarda var opuyorumnanaktan
gliserini bende uyguluyorum 2 haftadır gerçekten çok etkili fakat kurutuyorum ben bu yanlış mı yavaş yavaş kurutuyorum ıslak saçla duramıyorum ileri düzey sinüzit sorunum var napcam bilmiyorum umarım yanlış yapmıyorumdur..
sagol hayatım bugün gidip alayım madema.s.
Anladım cnm peki kırıkların oluşmasını mı engelliyor yoksa olanlarım ı onarıyor..sanırım engelliyor dimi? bende aynı formülü okudum ve yaptım..pompalı bi şişede..bikaç hafta deniyim yazaırm sonucu..haftada 2 kere olurmu bilmiyorumkismile
kızlar komik gelcek ama gliserin i nerden alıyosunuz fisfisfisbenim saç uçlarım kurudu boyadan ya:gitme:
Bu arada ben bu bemiks'i açmaya çalışırken elimi iki yerden kestim :/ Ne lanet bir şeymiş ya...
boynundakı cızgıye bıcagı surt ız olsun ordan cıt dıe kopuverır elıne dkkt et tabe. ben yıllardr ampul kırarım hala ble zaman zaman elmde patlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?