kilo bende de war bilmiyorumkismile seyreklik için sarımsaklı şampuan kullanıyo musun kuşum? o da işe yarıyor gerçekten.kokar diye ön yargılı olma hiç.dene mutlaka opuyorumnanaktanvalla ii moral veriyosun kontescim ama senin saclarının masallahı vr hic sıkma canını sen bu azimle gene uzatırsın benim saclarım hep ince telli hemde seyrek cok dertliyim saclarımdan ama sanki bu aralar gürlesti biraz bakalım 1 ay olsun bi ozaman belli olur uzayıp uzamadıgı yaza kdr inş. uzıycak hepimiznki bide su kilolardan kurtuldum mu tamamdır:):)zemuszemus
olmaz kuşum.yıka bi daha zemuszemusBen sarımsağın saç için çok faydalı olduğuna eminim, o yüzden kokuyu dert eden olmasın kızlaaar =)
Yalnız benim saçım arınmadı heralde yağlı kaldı, sabah bi daha yıkıcam inş bi zararı olmaz...
hımmm senin kilo daha fazlaymış benden bilmiyorumkismile ama motive olman lazım , 1,5 ay kısa bi süre.bir anda vermen de sağlıksız ,biliyorsunkullanıyorum cnmmm senin yazılarını okudugumdan beri kullanıyorum ve benim inatcı saclarım yola geldi artık banyodan sonra hemen acılıyor dökülüyor ama bence saglıksız olan telleri dökülüyor sacımın hacimlendi sanki birazda birde uzasa tam olcak kilo olayına gelince benim 15 kilo vermem lazım cnmm yaa 1,5 ayda ama bi türlü motive olamıyorum yaa
sarımsak kaşa da iyi geliyor canım,kes ortadan ikiye ve kaşlarına sür.sıklığını vs sen ayarlıcaksın ama.çünkü ben kullanmadım.sadece fazla tutmaman gerektiğini söyleyebilirim.deriyi yakar çünkü sarımsakzemuszemusselam kızlar..benım saclarım zaten uzun totoma degmek uzere we dalgalı.
ama benım derdım kaşlarımla ya yok denecek kadar az bu saclarımı gorenler hayret edıyo neden az we sarı dıye
bı carenız warmı bunada...ne olurrr
sarımsak kaşa da iyi geliyor canım,kes ortadan ikiye ve kaşlarına sür.sıklığını vs sen ayarlıcaksın ama.çünkü ben kullanmadım.sadece fazla tutmaman gerektiğini söyleyebilirim.deriyi yakar çünkü sarımsakzemuszemus
bebişim 8 den sonra ara versene? 5 bence çok erken ara için.saç daha yeni yeni canlanıp atağa geçerken bakımı kesme derim
hımmm tesekkur ederım canım duydum bı ara denedımde hemen bıraktımsarımsak kaşa da iyi geliyor canım,kes ortadan ikiye ve kaşlarına sür.sıklığını vs sen ayarlıcaksın ama.çünkü ben kullanmadım.sadece fazla tutmaman gerektiğini söyleyebilirim.deriyi yakar çünkü sarımsakzemuszemus
hımmm tesekkur ederım canım duydum bı ara denedımde hemen bıraktım
surucem bıraz durucak yıkıycammıbilmiyorumkismile
hayatım benim kaşlarımı çok ince almışlardı bende hızlı uzasın diye 2 gün boyunca aklıma geldikçe sarımsağı kestim ortadan sürdüm yıkamadım 1 hafta sonra orman gibi oldular yenidenkaydirigubbakcemile2
ya benım kaslar oluşundan ınce uyuz oluyom
azcık kas olsun ya:kedi:
noldu kız beni mi özledinkaydirigubbakcemile3:teselli:
Şeniz
heh söylemişsin zaten,şimdi okudum kaydirigubbakcemile3 saol kkk'cımm muckkŞenizsarımsakla ilgili söylediklerin için deildi bu hareketler kontescim
içimden geldi selam mahiyetinde diyelim:))
hımmm tesekkur ederım canım duydum bı ara denedımde hemen bıraktım
surucem bıraz durucak yıkıycammıbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?