Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

valla ii moral veriyosun kontescim ama senin saclarının masallahı vr hic sıkma canını sen bu azimle gene uzatırsın benim saclarım hep ince telli hemde seyrek cok dertliyim saclarımdan ama sanki bu aralar gürlesti biraz bakalım 1 ay olsun bi ozaman belli olur uzayıp uzamadıgı yaza kdr inş. uzıycak hepimiznki bide su kilolardan kurtuldum mu tamamdır:):)zemuszemus

kilo bende de war bilmiyorumkismile seyreklik için sarımsaklı şampuan kullanıyo musun kuşum? o da işe yarıyor gerçekten.kokar diye ön yargılı olma hiç.dene mutlaka opuyorumnanaktan

Ben sarımsağın saç için çok faydalı olduğuna eminim, o yüzden kokuyu dert eden olmasın kızlaaar =)

Yalnız benim saçım arınmadı heralde yağlı kaldı, sabah bi daha yıkıcam inş bi zararı olmaz...

kullanıyorum cnmmm senin yazılarını okudugumdan beri kullanıyorum ve benim inatcı saclarım yola geldi artık banyodan sonra hemen acılıyor dökülüyor ama bence saglıksız olan telleri dökülüyor sacımın hacimlendi sanki birazda birde uzasa tam olcak kilo olayına gelince benim 15 kilo vermem lazım cnmm yaa 1,5 ayda ama bi türlü motive olamıyorum yaa

hımmm senin kilo daha fazlaymış benden bilmiyorumkismile ama motive olman lazım , 1,5 ay kısa bi süre.bir anda vermen de sağlıksız ,biliyorsun

selam kızlar..benım saclarım zaten uzun totoma degmek uzere we dalgalı.
ama benım derdım kaşlarımla ya yok denecek kadar az bu saclarımı gorenler hayret edıyo neden az we sarı dıye
bı carenız warmı bunada...ne olurrr

aynen öle canımm kesinlikle motive olmam lazım ama olamıyorum bi türlü her gün erteleyip duruyorum 5 kiloya bile razıyım aslında bakalım kısmet artık

sarımsak kaşa da iyi geliyor canım,kes ortadan ikiye ve kaşlarına sür.sıklığını vs sen ayarlıcaksın ama.çünkü ben kullanmadım.sadece fazla tutmaman gerektiğini söyleyebilirim.deriyi yakar çünkü sarımsakzemuszemus

:teselli:

Şeniz

bebişim 8 den sonra ara versene? 5 bence çok erken ara için.saç daha yeni yeni canlanıp atağa geçerken bakımı kesme derim

peki hayatım zaten tereddütlüydüm 5. den sonramı 8. den sonramı ara versem diye senin dediğini yapıyım canım :ecrin_bebek:
birde 5. uygulamamı yaptım 12 de yıkayacağım ama 2 cm uzadı ilk 3 kürde harikaydı ama 4. ve 5. de hiç uzama olmadı. gerçi şöyle bir bakınca uzama var gibi ama cetvelle ölçünce aynı ölçüde duruyor.
bu arada kontesim zaten sana ve saçlarına hayranım birde bunları görünce eridim bittim harikasın hayatım saçların muhteşem sen her halinle bir numarasın :hooray: a.s.
birde ben bir seferlik ısırgan otu yağı ile yaptım badem yağım bitmişti alamadım bugün ama bir zararı olmaz değilmi ?

hımmm tesekkur ederım canım duydum bı ara denedımde hemen bıraktım
surucem bıraz durucak yıkıycammıbilmiyorumkismile

sarımsakla ilgili söylediklerin için deildi bu hareketler kontescim

içimden geldi selam mahiyetinde diyelim:))

hımmm tesekkur ederım canım duydum bı ara denedımde hemen bıraktım
surucem bıraz durucak yıkıycammıbilmiyorumkismile

hayatım benim kaşlarımı çok ince almışlardı bende hızlı uzasın diye 2 gün boyunca aklıma geldikçe sarımsağı kestim ortadan sürdüm yıkamadım 1 hafta sonra orman gibi oldular yeniden kaydirigubbakcemile2

ya benım kaslar oluşundan ınce uyuz oluyom
azcık kas olsun ya:kedi:

ya benım kaslar oluşundan ınce uyuz oluyom
azcık kas olsun ya:kedi:

hahah hayatım bir sayfa vardı kayısı çekirdeği kremi ile kaş ve kirpik uzatmışlar arkadaşlar senin için araştırıyım o sayfayı sende bir göz at istersen onun dışında yılan yağıda kullanabilirsin benim arkadaşım onunla bayağı saç çıkardı. :icecream: belki kaşta çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…