• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

mercan sadece uçlara süreceksin sanırım..ben öle anladım..bu arada sonuç nasıl?
gliserinle ilgli konu başlığında arkadaşlar yazmışlar..ilgilmi çekti denedim ama anlamadım ii mi?

canım ben banyodan çıktıktan sonra saçın nemini alıp sonra gliserini uçlara yediriyorum çünkü uçlarım kuru boyadan dolayı bi kere sadece hepsine sürdüm baya yumuşadı.zaten gliserini ya saçın ıslakken yada suyla karıştırıp çokta sulandırmadan tabi biraz katı olacak o şekil süreceksin yani saçın kuruyken gliserini sade şekilde asla sürmeyeceksin ters etki yapar .şimdide fısfıslı bi şişeye gliserin su ve durlanmayan bakım keriminini koyuyoruz karıştırıp saça sürüyoruz bunu yeni keşfettik mavi suya altarnatif olsun diye çünkü daha uygun daha doğal daha etkili oluyor eczanede beyaz bi şişede 30 gr 3 tl aktardaysa 5 tl ye almıştım biraz daha büyük tabi.sonra sık kullandığım için internetten 1.25 gr sipariş verdim bayadır kullanıyorum.isterseniz nettende gliserinin saça faydası diye yazın çıkar zaten opuyorumnanaktan

canım konuyu bıraz daha acık yazarmısın. gliserınden sonra yıkamıyormuyuz.. bende dun aksam sınamekili badem yaglı tarıfe basladım bakalım hayırlısı..:1ninca:

hayır canım yıkamıyoruz saçta kalıyor sandığınız gibi bir yağ değil yastığına kıyafetine yağ lekesi bırakmaz rahat rahat kullanabilirsin

ya o topic de anlatılan tarife göre yaptım.az durulanmayan bakım kremi biraz gliserin az su...nemli saça döktüm..Sabah baktım yumuşak gibiydi ama nasıl anlatsam tel tel gibi hafif nemli mi desem bilmiyorumkismile yani saça ii mi gelecek kötüü mü anlaamadım..dedim ya kırıklara taktım ben şu ara yeniden olsun istemiyorum..:1no2:

canım saça kötü gelmesi imkansız netten kendinde araştırabilirsin kendim uyguladıktan sonra paylaştım zaten ben ne yağlar denedim barcelona mecidefendi sonra kendim yağlardan alıp bi kaç tane karıştırıp denedim maskeler kullandım mayalı tarifmiş zeytınyağı ısıtıp sürmekmiş mayonezli muzlu bademyağlı neler neler internette denenmemiş tarif bırakmadım bi nevze iyi geldiler ama gliserin derdime derman oldu

gliserini bende uyguluyorum 2 haftadır gerçekten çok etkili fakat kurutuyorum ben bu yanlış mı yavaş yavaş kurutuyorum ıslak saçla duramıyorum ileri düzey sinüzit sorunum var napcam bilmiyorum umarım yanlış yapmıyorumdur..

canım saça kötü gelmesi imkansız netten kendinde araştırabilirsin kendim uyguladıktan sonra paylaştım zaten ben ne yağlar denedim barcelona mecidefendi sonra kendim yağlardan alıp bi kaç tane karıştırıp denedim maskeler kullandım mayalı tarifmiş zeytınyağı ısıtıp sürmekmiş mayonezli muzlu bademyağlı neler neler internette denenmemiş tarif bırakmadım bi nevze iyi geldiler ama gliserin derdime derman oldu

Anladım cnm peki kırıkların oluşmasını mı engelliyor yoksa olanlarım ı onarıyor..sanırım engelliyor dimi? bende aynı formülü okudum ve yaptım..pompalı bi şişede..bikaç hafta deniyim yazaırm sonucu..haftada 2 kere olurmu bilmiyorumkismile

Bu arada ben bu bemiks'i açmaya çalışırken elimi iki yerden kestim :/ Ne lanet bir şeymiş ya...

ayy canııım kıyamam ben de kestim bikeresinde hatta cam içine girdi elimin artık anneme kırdırıyorum ..annem kapaga 2 3 tık tık yapıyo önce gevşetiyo sonra kırıyo kaydirigubbakcemie

gliserini bende uyguluyorum 2 haftadır gerçekten çok etkili fakat kurutuyorum ben bu yanlış mı yavaş yavaş kurutuyorum ıslak saçla duramıyorum ileri düzey sinüzit sorunum var napcam bilmiyorum umarım yanlış yapmıyorumdur..

canım saçlar ıslakken sürüp ondan sonra kurutuyorsan sorun yok.eğer ıslakken uygulamak istemiyorsanda saçların kuruykende uygulayabilirsin yalnız gliserini suyla karıştırman gerekir yani saçlar kuruyken asla saf bi şekilde sürme ok

kızlar ya heryerde birşey yazıyor şaşırdım wala..şu kuru maya ve zeytin yağı tarifini bilen varsa deyiversin öldüm burrdaaakafamçokkarıştı

Anladım cnm peki kırıkların oluşmasını mı engelliyor yoksa olanlarım ı onarıyor..sanırım engelliyor dimi? bende aynı formülü okudum ve yaptım..pompalı bi şişede..bikaç hafta deniyim yazaırm sonucu..haftada 2 kere olurmu bilmiyorumkismile

gliserin her yıkamadan sonra bi dahaki yıkamaya kadar kalıyor saçında zaten
kırıkları onaran bişey olduğunu sanmıyorum gliserin saçı sürekli nemli tutuyor kırıklarıda haliyle engelliyor ama onla ilgilide bişey duydum kızlar ama ben denemedim onuda söylim bi arkadaşım deniyor bildiğiniz kırık ayna yani bi aynayı feda edeceksiniz :) kırık aynayı kırıkların olduğu bölgeye saçınızı birazda gerip tarar gibi çok bastırmadan uyguluyor kırıklara çok iyi geldiğini toparladığını söylüyor bol kırığı olan biri denesin bence ama tekrar söylüyorum ben denemedim hiç yalnış bişeyde uygulatmak istemiyorum sadece duyduğumu paylaştım

Şeniz karışmasın kissme galiba 1 çay bardağı zeyitnyağını ısıt(benmari usulü) 1 kaşık kuru maya ekle..sür uçlara...2 saat bekle...(zaten her şeyi sürüp bekletiyoz kafada havluyla gezioz evde kaydirigubbakcemile3 )

Son düzenleme:
merhaba bayanlar..
ben bugün 12 uygulamamı yapmış bulunuyorum ama saçımı kestirdiğim için o zamandan itibaren saymak zorundayım yani 2.yapışım bakalım 1 ay sonra nasıl bir sonuç çıkacak.../B]

boynundakı cızgıye bıcagı surt ız olsun ordan cıt dıe kopuverır elıne dkkt et tabe. ben yıllardr ampul kırarım hala ble zaman zaman elmde patlar

Öyle yaptım ama çıtlamadı patladı resmen =)

Ben yıkadım saçımı ama arındıramadım sanırım hala yağlı yağlı pek sönük oldu. Sabah bi daha yıkıcam umarım bi zararı olmaz eyvahedigeldismile

Back
X