kkontess canım saçlarına ıslakken gliserin sür kolay kırılmaz ben konuda açtım bununla ilgili havadaki doğal nemide saç çekiyor sürekli nem oluyor saçta daha yumuşak oluyor ben her gün fön çekiyorum tek kırık yok tafsiye ederim bi dene istersen
hımmmm CADIARZU saol cnmkkontess canım saçlarına ıslakken gliserin sür kolay kırılmaz ben konuda açtım bununla ilgili havadaki doğal nemide saç çekiyor sürekli nem oluyor saçta daha yumuşak oluyor ben her gün fön çekiyorum tek kırık yok tafsiye ederim bi dene istersen
hayatım o saç uçları için,yüzüne nasıl akabildi bilmiyorumkismilekkontess cim ya benim maya yağı ısıttım ama yinede erimedi kıtır kıtır sürdüm bende ama acayip yağ aktı yüzüme gözüme sürekli sildim enfazla yarım saat beklete bildim
denedin ama anlamadın,o nasıl oluyo şekerkaydirigubbakcemile3mercan sadece uçlara süreceksin sanırım..ben öle anladım..bu arada sonuç nasıl?
gliserinle ilgli konu başlığında arkadaşlar yazmışlar..ilgilmi çekti denedim ama anlamadım ii mi?
denedin ama anlamadın,o nasıl oluyo şekerkaydirigubbakcemile3
zeytinyağı ısıtıp sürsene anacım,ben öyle yapıyombayanssulusmileya o topic de anlatılan tarife göre yaptım.az durulanmayan bakım kremi biraz gliserin az su...nemli saça döktüm..Sabah baktım yumuşak gibiydi ama nasıl anlatsam tel tel gibi hafif nemli mi desem bilmiyorumkismile yani saça ii mi gelecek kötüü mü anlaamadım..dedim ya kırıklara taktım ben şu ara yeniden olsun istemiyorum..:1no2:
saol bebişimmmŞeniz hg,darısı başınaa.s.Topiği yeni gördümmm
Kontes'cim harika olmuş gerçekten saçların (
Bende maalesef saedece 1 ay deneyebildim sonra bıraktım 1 ayda 4-5 cm uzadı ..
Birazdan 2 haftalık aranın üzerine tekrar başlıcam (
Hayırlısı diyeyim..
Maaşallah saçlarına kontescim nazar değmesinnnn opuyorumnanaktan
inşallah canım zemuszemus yalnız,şevkini kırmış gibi olmiyim ama,yazın sarımsak kokar.keşke daha önce başlayabilseydin.saç dipleri terledikçe kokuyor çünkü bilmiyorumkismilesizdeki sonuç mükemmel heveslendim bende kullanmaya başladım
sarımsak gerçekten hacim falan veriyor 2. kullanımda bile hissedebildim bunu kokudan korkanlara böyle bir şey gerçektende yok çok takıldım koku korkusuna aylarca çekindim uygulama için ama 2 defa deneyebildim henüz havalar ısınsın her gün yıkarım zate saçımı soğuk yüzünden çok sık yıkayamaorum çabuk hasta oluyorum. birde biri soya yağının 1 gecede 07.mm uzattığını yazdı onuda haftada bir denemek istiyorum sarımsak ve soya yağıyla bakalım sevgilim askerden dönene kadar çok sevdiği gibi upuzun saçlar elde edebilirim inşallah
ya Allah bismillahBen malzemeleri aldım bugün yapmaya başlıyorum hadi hayırlısı =)
sen nie çekiosun ki,geri gelicek snçta bilmiyorumkismileAaaaa üzüldüm :/ Benimki birkaç hafta yurtdışına gidicek, beraber çekicez desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?