• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kkontess canım saçlarına ıslakken gliserin sür kolay kırılmaz ben konuda açtım bununla ilgili havadaki doğal nemide saç çekiyor sürekli nem oluyor saçta daha yumuşak oluyor ben her gün fön çekiyorum tek kırık yok tafsiye ederim bi dene istersen

canım konuyu bıraz daha acık yazarmısın. gliserınden sonra yıkamıyormuyuz.. bende dun aksam sınamekili badem yaglı tarıfe basladım bakalım hayırlısı..:1ninca:

kkontess cim ya benim maya yağı ısıttım ama yinede erimedi kıtır kıtır sürdüm bende ama acayip yağ aktı yüzüme gözüme sürekli sildim enfazla yarım saat beklete bildim

mercan sadece uçlara süreceksin sanırım..ben öle anladım..bu arada sonuç nasıl?
gliserinle ilgli konu başlığında arkadaşlar yazmışlar..ilgilmi çekti denedim ama anlamadım ii mi?

kkontess canım saçlarına ıslakken gliserin sür kolay kırılmaz ben konuda açtım bununla ilgili havadaki doğal nemide saç çekiyor sürekli nem oluyor saçta daha yumuşak oluyor ben her gün fön çekiyorum tek kırık yok tafsiye ederim bi dene istersen
hımmmm CADIARZU saol cnm

Topiği yeni gördümmm (:
Kontes'cim harika olmuş gerçekten saçların ((:
Bende maalesef saedece 1 ay deneyebildim sonra bıraktım 1 ayda 4-5 cm uzadı ..
Birazdan 2 haftalık aranın üzerine tekrar başlıcam ((:
Hayırlısı diyeyim..
Maaşallah saçlarına kontescim nazar değmesinnnn opuyorumnanaktan

denedin ama anlamadın,o nasıl oluyo şekerkaydirigubbakcemile3

ya o topic de anlatılan tarife göre yaptım.az durulanmayan bakım kremi biraz gliserin az su...nemli saça döktüm..Sabah baktım yumuşak gibiydi ama nasıl anlatsam tel tel gibi hafif nemli mi desem bilmiyorumkismile yani saça ii mi gelecek kötüü mü anlaamadım..dedim ya kırıklara taktım ben şu ara yeniden olsun istemiyorum..:1no2:

ya o topic de anlatılan tarife göre yaptım.az durulanmayan bakım kremi biraz gliserin az su...nemli saça döktüm..Sabah baktım yumuşak gibiydi ama nasıl anlatsam tel tel gibi hafif nemli mi desem bilmiyorumkismile yani saça ii mi gelecek kötüü mü anlaamadım..dedim ya kırıklara taktım ben şu ara yeniden olsun istemiyorum..:1no2:
zeytinyağı ısıtıp sürsene anacım,ben öyle yapıyombayanssulusmile

Topiği yeni gördümmm (:
Kontes'cim harika olmuş gerçekten saçların ((:
Bende maalesef saedece 1 ay deneyebildim sonra bıraktım 1 ayda 4-5 cm uzadı ..
Birazdan 2 haftalık aranın üzerine tekrar başlıcam ((:
Hayırlısı diyeyim..
Maaşallah saçlarına kontescim nazar değmesinnnn opuyorumnanaktan
saol bebişimmmŞeniz hg,darısı başınaa.s.:nazar:

sizdeki sonuç mükemmel heveslendim bende kullanmaya başladım
sarımsak gerçekten hacim falan veriyor 2. kullanımda bile hissedebildim bunu kokudan korkanlara böyle bir şey gerçektende yok çok takıldım koku korkusuna aylarca çekindim uygulama için ama 2 defa deneyebildim henüz havalar ısınsın her gün yıkarım zate saçımı soğuk yüzünden çok sık yıkayamaorum çabuk hasta oluyorum. birde biri soya yağının 1 gecede 07.mm uzattığını yazdı onuda haftada bir denemek istiyorum sarımsak ve soya yağıyla bakalım sevgilim askerden dönene kadar çok sevdiği gibi upuzun saçlar elde edebilirim inşallah (:

sizdeki sonuç mükemmel heveslendim bende kullanmaya başladım
sarımsak gerçekten hacim falan veriyor 2. kullanımda bile hissedebildim bunu kokudan korkanlara böyle bir şey gerçektende yok çok takıldım koku korkusuna aylarca çekindim uygulama için ama 2 defa deneyebildim henüz havalar ısınsın her gün yıkarım zate saçımı soğuk yüzünden çok sık yıkayamaorum çabuk hasta oluyorum. birde biri soya yağının 1 gecede 07.mm uzattığını yazdı onuda haftada bir denemek istiyorum sarımsak ve soya yağıyla bakalım sevgilim askerden dönene kadar çok sevdiği gibi upuzun saçlar elde edebilirim inşallah (:
inşallah canım zemuszemus yalnız,şevkini kırmış gibi olmiyim ama,yazın sarımsak kokar.keşke daha önce başlayabilseydin.saç dipleri terledikçe kokuyor çünkü bilmiyorumkismile

Artık sen eski sen değilsin
Uzaksın bu çekinen sakınan sensin
Omuzlarımda dünyanın bütün acıları
Islatıyor beni ağır kasım yağmurları
Ben ne haldeyim görmüyorsun,
Sen acılara değmiyorsun

Duydum ki başkasına cömertsin
Yabancı kucaklarda sıcaksın
Eğildi kederimden buğday başakları
Matemim var söndürün ışıkları
Kim yaşar böyle yasla aşkları
Kim böyle durur ihanetlere karşı
Kim döker bu kadar gözyaşı
Yalancı, beni de aldattın

Yıllar üzerimden geçer
Her gün öncesinden daha beter
Çalmıyor artık kapımı tanıdık yüzler
Kırlangıçlar gitti, bitmiyor güzler
Ne bahar kokuyor ne sümbüller
Sormaz oldu hatrımı artık ümitler
Kim böyle sabır üstüne sabır ekler

ıhanetlere karşı
Kim döker bu kadar gözyaşı

sezen aksu - kasım yağmurları

o zaman bende yaza kadar yaparım bunu elbet faydasını görürüm çok sıcakladığında sadece soya yağıyla günde 7 mm uzatırım sevgilim dönene kadar inşallah uzun saçlara sahip olurum : D

Back
X