Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kkontess arkadaşım fotolarına baktım saçların süper ilki ile sonraki arasında mükemmel denecek derecede fark var .

Maaşallah diplerden bayağı bi saç çıkmaya başladı . Saç köklerimle uçlarını kökler yok denecek derecede ayırd edemiyordum ama şimdi çok şükür güçlendi onuda köklerinden anlıyorum.

Arkadaşlar ben çıkıyorun topikten birazdan gelirim uğramam gereken biyer var.

Kırıkta olsa insan kıyamıyor saçlarına sen nasıl kıydın? Gerçi kırıklarda birnevi saçların uzamasına engel.
uçları öyle yıpranık görünce moralim bozuluyodu.hırt hırt geliyodu elime dokunduğumda.ondan kıydım valla.bi de nasıl olsa kür var yine uzar dedim sırnaşık şey

rıca ederım tatlım evet dene bı an once cok faydasını gorcegınden emınım zemuszemus

hep film mi paylaşıcaz,biraz da şarkı paylaşalım:dance:

Anladım sonu yok yalnızlığın
Hergün çoğalacak
Her zaman böyle miydi bilmiyorum
Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak

Alışır her insan alışır zamanla
Kırılıp incinmeye
Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp
Yeniden ayağa kalkmak

Yalnızlığım yollarıma
Pusu kurmuş beklemekte
Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette
Bekliyorum bekliyorum
Hadi gelin üstüme korkmuyorum

Bulutlar yüklü
Ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret
Yokluğunla ben başbaşayız...
Nihayet....

:nazar:yalnızlık senfonisi / aslen sezen aksu'nun olan bu şarkı,sertab erener tarafından daha süper yorumlanmıştır:icecream:

papatya bu şarkıyı çok beğendiyerimseniben

kkontess canım saçlarına ıslakken gliserin sür kolay kırılmaz ben konuda açtım bununla ilgili havadaki doğal nemide saç çekiyor sürekli nem oluyor saçta daha yumuşak oluyor ben her gün fön çekiyorum tek kırık yok tafsiye ederim bi dene istersen

X