Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

seninle beraber başladık, benim saçlarım daha çabuk uzayacak tamam mı?:13: umarım faydasını görürüz diğerleri gibi

HAyır benim saçlarım daha çabuk uzayacak Canım sen foto çektinmi ben bugün saçlarımı düzleştirip arkadan boynun fotosunu çektim seninle haberleşelim aynı zamanlarda yeniden foto çekelim en son uzamada çok fark olduğunda paylaşalım bizde:119::13:

bu kür ne sıklıkla uygulanıyor saça her günmü haftada 1 mi acaba.

hergüün kullanırsan saçlarına bakımdan çok zararı olr kurutur uçlarını canım. ben turplu su yla beraber sinameki yapıyorum haftada 4 kür olarak. 3 turplu su bir kez sinameki 2. haftam bugün bitti. ben daha çabuk uzasın die birleştirdim

kızlar ,
benim saçlar kısacık..o nedenle bu kürü yaparken mecburen uçlara da geliyor..kırıp sertleştirecek mi şimdi uçlarını :26::26::26:

yok tatlım çekmedim, saçlarımı yeni boyadım dipten fark ederim nasılsa demiştim ama foto şart evet düzenli olarak paslaşalım, uzama olsun gururla sergileriz

kontes sinameki kürünü uygulamaya başladım. henüz 1 kez uygulamış olmama rağmen saçlarım dolgunlaştı. bu kür saçlarımın uzamasını sağlar mı bilemiyorum ama harika bakım yaptığı kesin. ben bu forumun sessiz takipçilerinden biriydim ama teşekkür etmek için üye oldum. çoook teşekkürler.... :)

moralim çok bozuk arkadaşlarr

bu kış çok şampuan değiştirdiğimden midir yoksa havalardan mıdır bilinmez
saçlarımda garip bir kaşıntı, diplerde pullanma ve dökülme sorunum var
çok fena moralim bozuldu, saçım azaldı mı diye anneme sorup duruyorum :26:

doktorumun verdiği şampuana geri döneceğim, hemen sipariş verdim netten
pufff çok üzülüyorum

benim eczacım da zigavus sarımsaklı şampuanı önerdi bana canım elimdeki çam terebentli şampuan bitsin bende onu alacağım çok dökülüyordu bir ara bioksin almıştım alma hiçbir faydası yok demişti bana kendisininde saçları dökülüyordu bunu denemiş çok memnun kalmış şiddetle tavsiye ediyorum dedi ilk beş gün hergün bununla yıka dedi saçların keçe gibi olcak tarayamayacaksın dedi sonra iki üç günde bir düzenli şekilde kullanmaya devam et beş gün sonra yumuşacık ve çok dolgun saçların olacak dedi onun dökülmesi tamamen durmuş şimdi yeni saçları çıkıyormuş kokladım hiç sarımsak falanda kokmuyor kendi şampuanım bir bitseydi bende alacağım hemen eczanelerde satılıyor canım bilgin olsun diye söyledim kolay gelsin

sağolasın canım aklımda bulunsun o da

Bugün 6.kürümü uyguladım arkadaşlar gerçekten
ayda 4 cım rahat uzatıyor benım
ama sınameke sanırım sactakı boyayı akııyor saçlarımın ucclarındaki renkler
hemen aktı
yeterki uzasınnnnnn :)
kokmuyor diyordum taaki fön çektirene kadar gerçekten saç ısınınca felaket vitamin kokusu oluşuyor:)
Ama kuaforum alıştım artık bu kokuya dedi bu kür baya ünlendı:)

bende bugün ilk sinameki kürümü uyguladım bakalım uzatacak mı devamlı yapınca. yalnız bemiks yoktu bepanten vardı ondan koydum içine.

daha oncedende yasadınmıı kontesım bu durumu? Bu sene en az 5 kişiden duydum bu şikayeti :44: Nazar değmesin kontesiimm saçların gözede geliyooodur

daha oncedende yasadınmıı kontesım bu durumu? Bu sene en az 5 kişiden duydum bu şikayeti :44: Nazar değmesin kontesiimm saçların gözede geliyooodur

hayır canım yaşamadımm
sadece başka bi şey için doktora gittiğimde saçlarıma da baktırmıştım.
pullanma çok az var demişti, yaz sıcağından olabilir, ketoral ve ducray kullan demişti.
ducray pahalı, saçım da uzun diye 1 tüp kullanıp bırakmıştım
3-5 banyoda bitiyordu çünkü tüp.
şimdi geri dönüyorum,en azından diplere kullanayım da saç boylarına başka bir şey kullanırım diye düşündümm

havaların garipliğinden mi ki :26:
malum bir gün yaz ertesi gün kar

Son düzenleme:

valla olabılır kontesım ketorali benım hocamda kullanıyodu onun baya sıvılce sıvılce olmustu sac dıpleri. Dediğin gibi sadece diplerine kullan daha fazla dayansınn zaten sunada sorun diplerde bian once şifa olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…