Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben de bugün itibari ile meşhur sinameki kürüne başlamış bulunuyorumyarım saat önce yaptım bugün evde olduğum için dörde beşe kadar bekletmeyi düşünüyorumben sadece perçemlerime sürdüm önce onların uzaması lazım çok pişmanım kestirdiğimetabi ben az sürdüğüm için arttı malzemeler ben de onu spreyli bir şişeye koydum her yıkamadan önce sıkacağım gerçi taze hazırlanması gerekiyormuş ama atamam kalanı etkisi kaybolur mu acaba:26:aslında çok sorun olmaz zaten haftada bir uygulanacak birşey her hafta taze yapacağım kalanı da fazladan sürmüş olacağım

taze olmalı dememin sebebi de bu olsa gerek

Son düzenleme:

ay inşallah benimkiler de uzar bir an önce :))
saç uçlarına gelince kurutmuyor değil mi canım ? benim saçlar kısacık,mecburen uçlara da geliyor ...

ay inşallah benimkiler de uzar bir an önce :))
saç uçlarına gelince kurutmuyor değil mi canım ? benim saçlar kısacık,mecburen uçlara da geliyor ...

Benim saçlarımın ucunda rifleler vardı baya kötü durumdaydı yani kuru kuruydu bu kürü uygulayınca resmen uçları
canlandı daha sağlıklı gözüküyor uçlarım ve kırıklarım resmen kayboldu
yani kürle kırık için saç kestirmeye son gerçekten
saç uçlarım çok kuruydu benim
kürü saçlarımın uçlarına sürdükçe harika sekilde emiyor resmen

nihayet dün itibariyle görümle ben bu sinameki kürüne başladık hep erteliyordun yada unutuyordum dün başladım artık her uygulamamızda sonucu yazarım artık işe yarar inş işe yarayanlar var tabiki ama bilmem inş benim saçlarımada yarar teşekkür ettim kontess

Sütte kaynatilmis sarimsaklarla sarimsaklanmis sampuani kesinlikle tavsiye ediyorum.
Gram sarimsak kokusu yok, hatta bir zamanlar aldigim sarimsakli sampuanin kokusuna cok benziyor. Demek ki o sampuanlar hazirlanirken de bu sekilde kokusu yok edilerek hazirlaniyormus. Bu sekilde hazirlanan sampuan birakin kötü kokmayi, güzel bile kokuyor.
Deneyen birinden daha duyun dedim...

Bu arada sonuc isteyen arkadaslar; benim "saclarim" isimli albümümü bir kurcalasinlar lütfen. 2-3 hafta sonra yeni fotolar geliyor.

sağol canım ..
teşekkür ederim cevabın için

Bugün itibariyle bende sinameki kürüne başladım..

Arkasındanda sarımsaklı şampuan ohh mis. Huzurlu hissettim kendimi bugün

ya ben nerden bulcam bu dedigin SINEMAKI her yerde varmi yurt disinda fln da ??

ya ben nerden bulcam bu dedigin SINEMAKI her yerde varmi yurt disinda fln da ??

keşke azıcık araştırmacı olsanız.
bunca insan bunu bulup yapıyor.elimizin altında internet var,dışarda kocaman mağazalar var.hiçbirine bakamıyorsanız şu topiğin sayfalarına göz gezdirseniz bi sürü bilgiye sahip olursunuz.
kısacası merkalıysanız bulursunuz.
kusura bakmayın,bu sayfaya yeni bişey yazıldığında girip hemen bakıyorum yararlı bişey bulmak adına,böyle anlamsız sorularla karşılaşınca da kendimi tutamıyorum..:26:

Sonuç gerçekten muhteşem,hemen bugün malzemeleri alıyorum ve başlıyorum.Sonucu sizlere yazacağım..
Teşekkürler kürün tarifi için : )

Kesinlikle bu önerdigin seylerin hepsini deneyecegim.. Bu farka inanamiyoru. HARIKAA!!! Ve paylasim icin coook tesekkür ederiz.

Kontes bir şey sormak istiyorum 5.kürüm bitti evet uzama var ama saçlarım da kepek yokken kepeklenme başladı,dökülmeler başladı şampuanımı falan da değiştirmedim oysa ki :18::18::18:
Napsam kürü bitirsem mi ama işe de yarıyo uzadı saçlarım bir önerin varsa bekliyorum lütfen napsam daha iyi olur

dökülme mevsimden olabilir ama kepeği bilemedim :26: istersen bi süre ara ver?

bu sinameke bana her daim iyi geliyor. Hiçbir zaman düzenli kullanmadım. Aklıma estikçe yapıyorum ama her kullanımımdan sonraki hafta içinde 1 cme yakın saçım uzuyor. Geçen hafta kürü uyguladım ertesi gün boya yaptım 1 cm'e ykın uzamış yine saçım. Bu tarifleri paylaştığınız için teşekkürler. Benim çok işime yarıyor =)

saçlarım uzadıı göğsümün altına kadar geldi...5. kür ü yaptm dün... 8 kürden sonra resmini koycam.. TEŞEKKÜR EDERİM KONTESS :):9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…