Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

badem yağı, sarımsaklı şampuan tamamdır, eksikleri halledip yarın başlıyorum kısmetse saçlarım oldukça kısa omuzlarıma dahi gelmiyor birde yavaş uzardı bakalım nasıl olacak

ben şimdi yapıcam sabah uyanıncada yıkayacağım :) bütün gece besleyeceğim saçımı.. saç gece uzar demi ama :)
o kadar uzun bekletme derim, yağlı bakım saçını dökebilir, sinüzite sunduğun davetiye de cabası
arkadşlr eşime söyledimde yanlş almış ampul yerine hap olurmu acaba lütfen cevaplarmsnz
bence değiştir canım onu, kullanma

benim yurtta oda arkadaşım saç diplerine çam terebentin sürüp masajla yediriyordu sabahta yıkıyordu valla 1 yılda saçları beline geldi:26:

kızlar aranızda hiç bu bakımı yaptıkdan sonra saç dipleriyle yüzünüzün kesiştiği noktalarda ve ensenizde minik minik pütürcük sivilceler çıktı mı?
Benim çok sık başıma geliyor bu olay, acaba başka birinde de oluyor mu merak ettim:44:

bende olmadı ama alnına akıtan bi kaç arkadaşta da sivilcelenme olmuştu, yazmışlardı burda
cevapladığınız için teşekkür ederim
rica ederimm

gece saç uzaaar mıııı

gece gündüze göre yaz da kışa göre daha çabuk saç uzatır diyorlar ben ilk defa deniyorum. kontescim haklısın saçı döker yağlı bakım ama benimki gene beş saati geçmemiştir büyük ihtimalle saat bir gibi yaptım okulum var sabahçıyım beş buçukta kaltım yıkadım yani çok aşırı bir süre durmadı allaha şükür dökülmede olmadı ama ben kontese gene de soracaktım boş vaktim var bütün gün bekletsem bir sorun olur mu diye onada cevap almış oldum çok saol kontescim sanada

ilk defa duyuyorum böyle bişeyi.. ilgin neden böyle acaba :26: bende bugün 4. kürümü yapcam uzama olduğunu hissedebiliyorum :18:

ilk defa duyuyorum böyle bişeyi.. ilgin neden böyle acaba :26: bende bugün 4. kürümü yapcam uzama olduğunu hissedebiliyorum :18:

saçların güçlenme uzama beslenme gibi belli dönemleri oluyormuş oyüzden özellikle en çok yazın uzarmış saç benim kuaförüm diyordu sonradan internettede gördüm mevsimlik saç dökülmeleri gibi düşünüldüğünde mantıklı geldi bana bende deneyim dedim

Dogrudur canm.. :) suan 4. Kür başımda..kokusundan cok rahatsiz ev ahali bidaha yasak felan dediler ampul cok kokuyo ama uzadin yeter

Bende o kadar kokmuyor ya
saçtan saça değişebiliyor sanırım ben uyguladıktan sonra
sarıyorum saçlarımı strechle sende oyle yap istersen

Bende o kadar kokmuyor ya
saçtan saça değişebiliyor sanırım ben uyguladıktan sonra
sarıyorum saçlarımı strechle sende oyle yap istersen

aklıma gelmedi güzel fikir... yıkayıncada kokusu hissediliyo dershanede ne kokuyo sende diyolar

Kür kafandayken sac cizgisinin etrafindaki deriyi alkollü bir tonikle veya kolonyayla temizlersen sivilceleri engelleyebilirsin. Alkol yagi cözer. O kisimlari sabunla veya cildine kullandigin temizeyiciyle yikarsan da etkili olur.

Evet yazin daha cok uzar sac. Ayrica bazi tarihler de etkili oluyor. Aycangül'ün bizimle paylastigi bilgiler yardimci olabilir belki..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/371446-o-kadar-bakim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

Dogrudur canm.. :) suan 4. Kür başımda..kokusundan cok rahatsiz ev ahali bidaha yasak felan dediler ampul cok kokuyo ama uzadin yeter

Canım birşey sorucam benim saçlarım platin röfle acaba sinameki röflelerin rengini bozarmı bir bilgin varmı yada bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim....

Bende bugün malzemeleri sonunda temin ettim uyguladım bakımı saçımda şuan hiç sizin dediğiniz gibi kokmadı bende ya.. Birde ben badem yağı yerine susam kullandım kötü olurmuki acaba? Badem yağı benim saçlarıma hiç iyi gelmiyor çok sertleştiriyor tarak girmio sora saçıma diye susam aldım bende inşallah bakımın yararını bozmamıştır:26:

nihayet bende uyguladım, yağ olayını biraz abartmış olabilirim hatta sarımsak yağı gerçekten mide bulandırıcı alışmaya çalışmak nafile burnumdan nefes almıyorum şu anda hatta imkanım olsa saçlarımı bırakır bekleme sürem dolana kadar kaçardım neyse açılışı yaptık önemli olan ilk adım değil mi zaten bazen değil ama olsun her şey güzel uzun saçlar için

Oh yıkadım saçlarımı rahatladım valla. Yumuşacık yaptı bu sinameki saçımı ya İnşallah hızlıcada uzatır bakalım

Canım birşey sorucam benim saçlarım platin röfle acaba sinameki röflelerin rengini bozarmı bir bilgin varmı yada bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim....

sanırsam açıyodu rengi ya bilgim yok canım ama bu konuyla ilgili yazılar yazmışlardı bu topikde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…