keşke azıcık araştırmacı olsanız.
bunca insan bunu bulup yapıyor.elimizin altında internet var,dışarda kocaman mağazalar var.hiçbirine bakamıyorsanız şu topiğin sayfalarına göz gezdirseniz bi sürü bilgiye sahip olursunuz.
kısacası merkalıysanız bulursunuz.
kusura bakmayın,bu sayfaya yeni bişey yazıldığında girip hemen bakıyorum yararlı bişey bulmak adına,böyle anlamsız sorularla karşılaşınca da kendimi tutamıyorum..:26:
keşke azıcık araştırmacı olsanız.
bunca insan bunu bulup yapıyor.elimizin altında internet var,dışarda kocaman mağazalar var.hiçbirine bakamıyorsanız şu topiğin sayfalarına göz gezdirseniz bi sürü bilgiye sahip olursunuz.
kısacası merkalıysanız bulursunuz.
kusura bakmayın,bu sayfaya yeni bişey yazıldığında girip hemen bakıyorum yararlı bişey bulmak adına,böyle anlamsız sorularla karşılaşınca da kendimi tutamıyorum..:26:
Eveet arkadasim :)
Suan cok önemli sorumu sormaktayim ,, Sinameki yani (CAssia,Kassien) Burda yani Avusturyada bircok cesidi var, Misirdan geleni var, ne biliym hindistanda cikan Sinamke vs..
Acaba herhangi birini aldigimda degisim olurmu? Yani fark edermi , bana aldigin sinamekinin rengini seklini vs. kisaca bi anlatabilirmisin ..
Tsk ederim Canim :))
Ha bu arada burda BEMIX olmadigi icin ben vitamin B Komplex Ampul aldim sence cok etki edermi sonucta vitamin B, bana bemixin icinde yani 'icindeki vitaminler, oxinler kismindaki yazilanlarida söyleyebilirmisn .. :) Belki karsilastirma yapip benzeri bi Vitamin bulabilrim :)
Türkiyede olsak heralde bizde biliyoz sokaga cikip aramasini ben yurt disindada varmidir diye sordum tek! Bende okumasini bilmeyince bazi kisiler kendimi tutamayip bsy söylemek gelio icimden!
üslubunuzun inceliğine (!) baktım da,yazdığıma ben pişman oldum.çemkirmek yerine araştırmacı olun dedim.
biz sinamekinin yurtdışı temsilcisi değiliz.
her neyse,mümkünse artık daha fazla gereksiz yere muhattab olmak istemiyorum.
iyi forumlar.
İlk kürümü yaptım inşallah uzar.Bayadır saçlarım kısa.Şu an omuzumun 4 parmak altında.Belimde saçlarımı özledim.........(((((2.kürü yaptım, aslında ilk kürün ardından dört gün bekleyebildim gerçekten saçlarım yumuşadı ki tararken hart hurt ses gelirdi tahta mübarek17 martta başladığım için küre mucize olur bir uzama görmek ama çalışmalarımız sürecek, etkisini gördükçe ballandıra ballandıra anlatacağım efendim işin tuhaf kısmı ben saçlarımı uzatayım derken, yanıma gelip kısa saç iyiymiş ya ben de kestireceğim diyenlere ayar oluyorum...arkadaşlar uzun saç candır, koruyunuz:13:
oluyore ne demekKısa saçlı bireyin, boyun ve kafa yapısı (fiziki anlamda) güzelse, şık oluyore.
olmaz güzelimmkızlar bende ilk kürümü yaptım :) kür fazla geldi bende artanları saçımın her yerine yedirdim..sorun olmaz dimi :/ hatta daha iyi olur diye düşündüm =)
Kuzucuklarım bende aranızda yeniyim bana da yardımcı olun bu sinameki kürü 4.hafta yapışım yani 1 ay oldu gözle görülür uzama var ama işe başlayacağım yakın zamanda 5.haftamı yaptıktan sonra ara vereceğim :saçıma boya yapmak zorundayım :sS ne kadar süre sonra tekrar başlamam gerek başlamazsam yaptıklarım boşa gider mi bir de ben sarımsaklı şampuan kullanmıyorum illa şartmı çok soru sordum ama ne yapayımbir de saçlarımda sertleşme dökülme ve koyulaşma var ne yapmam lazım akıl verin lütfennn
boya aksa da olur artık umrum değil* dediğin an yeniden başlayabilirsin.
başlamazsan yaptığın boşa gitmez.
sarımsaklı şart değil.
koyulaşma sinamekidendir, dökülme badem yağındandır, sertleşmeyi bilmiyorum ama bünyenin küre tepkisi olabilir. bende olmamıştı böyle bir şey.
sanırım hepsini cevapladım
Canımmmmm çok ama çok teşekkürler cevap verdiğin için:) evet hepücüğünü cevapladın :)Allah razı olsun