Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

melisa yağı sarımsak kokusunu bastırır mı ki?
700 ml. sarımsaklı şampuana kaç damla eklemeliyim melisa yağından.?

acaba ne kadar sürede uzadı? Bu arada sarı renk bir harikaymış bayıldım

Canımm sarı oLan araLık basLarında oLması Lazım bu da sımdıkı haLim :)) ha bu arada sakın bi sarı Sevdasına düşme benim sacLarım beLdeydi... siyah var die Kuaför Kesti Kısacık kaLdıLar

Canımm sarı oLan araLık basLarında oLması Lazım bu da sımdıkı haLim :)) ha bu arada sakın bi sarı Sevdasına düşme benim sacLarım beLdeydi... siyah var die Kuaför Kesti Kısacık kaLdıLar

ooo çok iyi uzamış valla Canım sarı saç ben çok severim ama siyah saç hastalığı var bende

3 ay olmuş, ve siyah olan saçın düz olmasından mütevellit daha uzun gözükmesi normal...herhangi bir kesim yapılmadı ise saçın uzama boyu "normal" gözüküyor. Ve fakat sağlıklı, parlıyor.

ozaman canım sana suankınden yıne sarıdakı gıbı dalgalı ve aynı hırka ile ceklms olan fotomu koyuyum... bu arada benim saçlarım cok zor uzayan bi yapıya sahip...

Bende birazdan üçüncü kürümü yapacağım belirgin bir uzama var bende zaten saçım çabuk uzuyordu bu iki kat arttırdı diyebilirim

4. kür şuan saçımda:) saçlarım çok diil uzunda diil ama kür sanki az gibi diplerden çok saça gidiyo gibi miktara uymaya devam ediiyim mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…