Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

melisa yağı sarımsak kokusunu bastırır mı ki?
700 ml. sarımsaklı şampuana kaç damla eklemeliyim melisa yağından.?

$SAM_2357.jpg

merhaba arkadaşlar sarı olan ılk kestrdıgımde buda sımdı bugunden... aradakı farkı sız bulun :KK53:

acaba ne kadar sürede uzadı? Bu arada sarı renk bir harikaymış bayıldım

Canımm sarı oLan araLık basLarında oLması Lazım bu da sımdıkı haLim :)) ha bu arada sakın bi sarı Sevdasına düşme benim sacLarım beLdeydi... siyah var die Kuaför Kesti Kısacık kaLdıLar :KK45:

Canımm sarı oLan araLık basLarında oLması Lazım bu da sımdıkı haLim :)) ha bu arada sakın bi sarı Sevdasına düşme benim sacLarım beLdeydi... siyah var die Kuaför Kesti Kısacık kaLdıLar :KK45:

ooo çok iyi uzamış valla:nazar: Canım sarı saç ben çok severim ama siyah saç hastalığı var bende:KK1:

3 ay olmuş, ve siyah olan saçın düz olmasından mütevellit daha uzun gözükmesi normal...herhangi bir kesim yapılmadı ise saçın uzama boyu "normal" gözüküyor. Ve fakat sağlıklı, parlıyor.

$SAM_2327.jpg

ozaman canım sana suankınden yıne sarıdakı gıbı dalgalı ve aynı hırka ile ceklms olan fotomu koyuyum... bu arada benim saçlarım cok zor uzayan bi yapıya sahip...:KK14:

Bende birazdan üçüncü kürümü yapacağım belirgin bir uzama var bende zaten saçım çabuk uzuyordu bu iki kat arttırdı diyebilirim:KK1:

4. kür şuan saçımda:) saçlarım çok diil uzunda diil ama kür sanki az gibi diplerden çok saça gidiyo gibi miktara uymaya devam ediiyim mi sizce?

X