Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

UYARIIIIIIII günaydın kıslar ben 3. yi yaptım bu gün pek bi fark yok gb,i şimdilik bide şunu sölemek istyrm aktardan alınan badem yağıyla eczaneden alınanın arasında çok fark var eczanedeki esansıymış ama aktardan alınan saf badem yağı...daha yoğun ve bunu kokusundanda anlıyorsunuz günelrimiz boşa gitmesin diye uyarmak istedim...

çok teşekkür ederim canım kabul ettiğin için resimlerine baktım gerçekten çok güzel saçların maşallah :nazar: umarım bende uzatmayı başarırım senin bakıma başlamadan önceki haline gelse bile razıyım şu an omuz hizamda

bu kürü bende yapmıstım çok uzun süre ve düzenlı yapmadım ama kesınlıkle ıse yarıyor
bnde öyle ahım şahım bı uzama olmadı belkı ama dedğm gıbı duzenlı yapmadım ve en fazla bır ay yaptım yınede uzama oldu ve saçım gürleştı kı benım saçım küçüklüğümden berı ınce tellı zayıftır hep yıkadıktan sonra dümdüz oluyordu hacımsız duruyodu yanı ben zatn sacıma böyle alışmıştım ama bu kürü kullandıktan sonra saçım hacım kazandı dıpler gurleştı perçemlerım falan çok güzl çok hoş durmaya başladı bn düzlştırıcı kullanmazdım düz olurdu ve kabartmaya çalışırdım hacım kazansın dıye ama artık kendılığındn hacımlı düzlestırmedn kullanınca da cok güzl görünüyo katları düzlestırıyorum da artık o şekıldede güzel oluyor kesınlıkle tavsıye ederm en azından deneyın..

kızlar bende dün akşam yaptım 3 saatten fazle beklettim
30 cm uzunluğu olan saçım bakalım ne kadar uzayacakopuyorumnanaktan
hiç aksatmadan yapabileceğime inanıyorum
sizlerede aksatmadan bilgi vereceğim kızlarkaydirigubbakcemile5
sarımsaklı şampuana geçen hafta başlamıştım zaten
kokusuda kalmıyor hiç
yeter ki son şampuanınız güzel koksun yeter

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım kabul ettiğin için resimlerine baktım gerçekten çok güzel saçların maşallah :nazar: umarım bende uzatmayı başarırım senin bakıma başlamadan önceki haline gelse bile razıyım şu an omuz hizamda
rc ederim canım,sen de sağol =) darısı başına

canım maya+zeytinyagı tarıfı var kırıkların ıcın onu denen mukemmel bısey

bu nasıl yapılıyor sadece uçlaramı sürmek lazım
ayrıca çok sık yapmamaya çalışsamda yinede fön düzleştirici kullanmak zorunda kalabiliyorum ozaman ne kadar etkli olur acaba bilmiyorumkismile

canım bence cok etkılı olur acayıp yumusatıyo sacı
ben 1 cay bardagı zeytınyagını aldım ısıttım sonrada ıcıne 1 corba kasıgı toz maya koyup karıstrdım sonrada hepsını saclarımın uclarına surdum
sac kremıyle glıss ın sac spreyıyle bıle zor taranaan saclarıma ne sac kremı ne glıss yaptım taraken kayıyodu tarak mukemmel oldu ben dene derım

kontesscim mrb bende senin saça etkisini görünce uygulamaya karar verdim :kedi: ayrıca saçım çook dökülüyor 2 haftadır şampuanıma sarımsak uyguluyorum dün de 2. sinemakiyi uyguladım amaa halaa yoğun bi şekilde dökülüyo :sinifsinif: artık az sabretip bakıcaam etkisine umarım faydası olur.. sana da teşekkür etmek istedim a.s.

kontesscim mrb bende senin saça etkisini görünce uygulamaya karar verdim :kedi: ayrıca saçım çook dökülüyor 2 haftadır şampuanıma sarımsak uyguluyorum dün de 2. sinemakiyi uyguladım amaa halaa yoğun bi şekilde dökülüyo :sinifsinif: artık az sabretip bakıcaam etkisine umarım faydası olur.. sana da teşekkür etmek istedim a.s.
ah bebişim hele bi faydasını gör de,teşekkürü sonra edersin zemuszemus

maşallaaaah tü tü tüüü :) canım güle güle kullan saçlarını nasıl uzamış öyle vallahi hayran kaldım.hemde sağlıklı görünüyor.benim röfleden kafamda saç kalmadı.azıcık saçım var zaten bir de senelerdir röfle yaptırıyorum vazgeçemiyorum.hemen bende bakımlara başlayacağım inşallah bende iyi sonuçlar alır yazarım.ay darısı başımaaaa

bu nasıl yapılıyor sadece uçlaramı sürmek lazım
ayrıca çok sık yapmamaya çalışsamda yinede fön düzleştirici kullanmak zorunda kalabiliyorum ozaman ne kadar etkli olur acaba bilmiyorumkismile
aşkom bende maya yoktu,sdce zeytinyağı ısıttım sürdüm.o bile etkili.gerçi daha 1 kere yaptım ama yine de yolunda giden bi şeyler olduğunu anlıyor insankaydirigubbakcemile2

maşallaaaah tü tü tüüü :) canım güle güle kullan saçlarını nasıl uzamış öyle vallahi hayran kaldım.hemde sağlıklı görünüyor.benim röfleden kafamda saç kalmadı.azıcık saçım var zaten bir de senelerdir röfle yaptırıyorum vazgeçemiyorum.hemen bende bakımlara başlayacağım inşallah bende iyi sonuçlar alır yazarım.ay darısı başımaaaa
saol kuşummm,aminn:Saruboceq::nazar:a.s.

Arkadaşlar bende bu karışımı 1 aydır yapıyorum saçlarımda çok güzel değişiklikler oldu.

Son düzenleme:
Ayın 'inde enseden ölçtüm 23 cm nisanın de tekrar ölçeceğim bakalım nekadar uzayacak ama bu hafta benim ufaklık rahatsız olduğu için yapamadım.

hep film mi paylaşıcaz,biraz da şarkı paylaşalım:dance:

Anladım sonu yok yalnızlığın
Hergün çoğalacak
Her zaman böyle miydi bilmiyorum
Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak

Alışır her insan alışır zamanla
Kırılıp incinmeye
Çünkü olağan yıkılıp yıkılıp
Yeniden ayağa kalkmak

Yalnızlığım yollarıma
Pusu kurmuş beklemekte
Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette
Bekliyorum bekliyorum
Hadi gelin üstüme korkmuyorum

Bulutlar yüklü
Ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret
Yokluğunla ben başbaşayız...
Nihayet....

:nazar:yalnızlık senfonisi / aslen sezen aksu'nun olan bu şarkı,sertab erener tarafından daha süper yorumlanmıştır:icecream:

X